Dobrý den, kamarádka mi dala ryby z prasklého akvária. Ubytoval jsem je, ale abych neměl problém se soužitím ryb. Můžete mi někdo říci jméno ryby? Děkuji
Dobrý den. Prosím neví někdo co je to za rybičku já ji dostal ale bohužel asi po 3 dnech chcípla důvod my není znám.Koukal sem už i na atlasu ale je toho hrozně moc a tuhle sem stejně nenašel.přikládám foto bohužel už posmrtné.Děkuju za odpověd
Byla mi zaslána tato fotografie s tím, že rybička se po čase od zasazení nových rostlin objevila v jednodruhové nádrži s krunýřovci. Tipy?

Dobrý den,

Asi uz dva roky chovam v mem aqva tuto rybku, ale nevim co je to za druh. Prosim vas aspon o nazev, abych si o teto rybce neco precetl. Predem dekuju

Ahoj všem, v mojí koupené "rybí polévce" plavou tyto rybky, u kterých si nejsem jistá názvem nebo druhem....kvůli dalšímu třídění, ovšem potřebuji vědět, co tam vůbec plave. 
Dobrý den, dostala jsem od pána co rušil AQ ryby. Všechny znám, jen u jedné se chci ujistit, zda to je ona Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228742x