Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Podle mě samička. Pozná se to podle hřbetní ploutve ale fotka je rozmazaná.
Dekuji a je to samecek nebo samicka. Mockrat dekuji.7
0 11.12.2018 09:36 Marek – Nevim co je to za ribicku?
Prosim co je to za ribičku?
Starší reakce
Zdravím,
prosím co je to za rybu? Přimotala se k nákupu a nepamatuji si co vše bylo v nádrži.
Děkuji.
Starší reakce
0 18.11.2018 22:28 Diversa – Co je to za tetru?
Dobrý večer zkušení akvaristi
poradite co je to za rybicku?
Mnohokrát děkuji
Nematobrycon palmeri, Paracheirodon axelrodi.
Dále vidím čerstvou vodu, nevhodný substrát, nevhodné kameny, nevkusnou mořskou ulitu, nevidím rostliny. Dívám se do budoucnosti a vidím problémy, pohřby...
0 17.11.2018 13:48 David Lampa – Rybičky
0 17.11.2018 13:40 David Lampa – Rybičky
Dobrý den prosím nevíte co je tohle za
rybičku?
Dobry den nevite co je ta červena ryba zač
Starší reakce
Nějaký druh Pekoltie?
0 30.10.2018 17:15 Lukas – Co je to za sumce?
Prosím o identifikaci této ryby. Je krásná. Říkáme ji freddy, ale neznáme druh.moc děkuji. Jinak má asi 15cm.
Podle mě to je klasický Ancistrus sp. Koukni se
Starší reakce
0 25.10.2018 16:51 Rybka – Rybka
Ahoj dostal sem ji nechcem na trzích.. Poradite co je to zač
Starší reakce
0 14.10.2018 18:05 Libcin – neznámá ryba
Zdravím. Může mi prosím někdo říct, o jaký druh ryby se jedná? Děkuji
Starší reakce
jo je to agasizka forma fire red, ale pohlavím bych si u té fotky jistý nebyl, není to dobře vyfocené, samec má vždy protáhlou ploutev do špičky, samice jí má víceméně kulatou a bezbarvou, samec na ní mívá často barevné znaky
0 26.09.2018 20:57 Andaska – Cichlidka
Ahoj, co je to za druh cichlidky....Cichlidka Agassizova? A je to kluk nebo holka?
Starší reakce
0 21.09.2018 15:41 miky – Tetra?
nedávno som sa začal starať o akvárium na ktoré môj oco nemal čas a nepamätá si ako sa volala tá žltá rybička na obrázku prepáčte za zlú kvalitu fotky môj mobil nevie dobre fotiť
Ano, je to potěr kardinálky. Vypadá jak neonka modrá, platí to i pro kardinálky vietnamské.
Ahoj, chci se zeptat těch, co odchovali Kardinálku čínskou, zda má potěr modrou barvu?
Mám něčí přírůstky a vzhledem k tomu, že to plave u hladiny, může to být leda těch Kardinálek. Jen ta barva mi zatím nesedí, i když to se může asi změnit, že?
Foto prosím hodně zvětšit.
Starší reakce
2 01.09.2018 10:38 R vaclav [14809] - Echinodory + stonkové rostliny Ahoj, podle mne to je samicka Pseudomugil furcatus.
Ahoj,
poznáte někdo, co je to za rybu? Já si myslím, že je to nějaký druh Tetry. Koupil jsem hejno Teter rudých a tahle u nich byla přimíchaná. Díky.
Starší reakce
Díky moc taky jsem si to myslel ale pořád jsem nevěděl kvůli té dlouhé vrchní ploutvičky.
Prostě jí nevidím
poradíte co je to za rybku. Lepší foto jsem nedostal. Díky
Možná střevlička východní.
Možno nejaké plotice alebo niečo podobné, ale to len odhadujem, sú ešte malé.
Starší reakce
0 24.07.2018 12:16 Mejla82 – Kamarad mimo Rybicky net
se ptal co ma za rybu.... ce to kanec zlaty???
Starší reakce
Mám ho pět let a měří přes 40cm
0 02.07.2018 22:24 Zahry [21] Ahoj, předevčírem jsem byl v jednom obchodě v Německu (nešlo o akvaristiku), kde bylo akvárko. V něm předpokládám samička krunýřovce pro mě obřích rozměrů, minimálně 40 cm na dýlku. Kdyby si ho člověk vzal do náruče dal by se pochovat jak miminko
Čistě ze zvědavosti, věděl by někdo co je to za druh? Brouzdal jsem po zdejším atlasu a nic co by tomu odpovídalo jsem nenašel (nebo sem jen slepej
). Jo ještě jedna věc by mě zajímala, stáří ryby. Nikdy jsem naživo takle velkej kousek neviděl, dá se z fotky a velikosti co jsem uvedl +/- určit?
Tělo má hnědobéžové. Docela vysoké, proti ostatním.
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 226634x