Neví někdo co je to za rybu? Cca 10cm dlouhá, velká hřbetní ploutev, dlouhé vousy, často se schovává v jeskyni.
Poznate co je toto za tlamovce?
Zdravím. Podívejte se prosím na fotky v odkazu. Jsou tam dvě ryby které neznám. Červená a bílá. Tu bílou jsem koupil jako mládě, údajně mečovka. Teď, když vyrostla, se ode statních mečovek začíná odlišovat. Nemůže to být plata, nebo něco jiného?
Zdarry lidičky dostala se mi do rukou tahle rybka ... jsou darované prý tlamovci, ale nevím nevím ať hledám jak hledám tak nemužu určit druh .. nevíte někdo co to muže být ? Díky a omlouvám se za kvalitu..
ahoj,dnes jsem si dovezla z burzi tohohle sumečka nevím co to je jestli krunýřovek nebo co ale má hodne nafouklé bříško a taky se mu to někdy pohne není nemocný?
Zdravim, pozna niekto co je to za rybku? Majitelom dennerle nano cube bude asi povedoma
Děkuji za návrhy, ale ta rybka byla celá šedá, zhruba jako na obrázku(je to dělané na rychlo, tak omluvte kvalitu)
Zdravím,
Zdravím všechny, můžete mi, prosím, někdo pomoci s identifikací mojí tetry. Myslel jsem si, že to vím, ale asi jsem jí s něčím popletl. Dneska ráno se začala jako jediná "motat jako opilá", polehává na boku u dna, občas se snaží vyplavat pro vzduch na hladinu a nevím co jí je.
youtu.be/… je video , na ktorej je ryba, a neviem , čo to je, predali to ako akaru modrú, no pochybujem, že je to tak ...
Ne, že by se dotazů, které odhalují sníženou příčetnost tazatele, neobjevovalo ve fóru dost, ale tentokrát si všichni vtipníci brousí svůj ostrovtip tak trochu zbytečně. Hunter svůj dotaz vcelku jasně dovysvětlil a vcelku snadno se na něj dá odpovědět. Xantoričtí (spíše žlutí než bílí) peřovci se u nás tradičně řadí k druhu Synodontis nigrita a zpravidla se označují jako forma "Gold". Zda to je opravdu druh Synodontis nigrita, se podle vzhledu jednoznačně říct nedá (kacířsky je třeba dodat, že se to někdy nedá říci ani u normálně zbarvených jedinců označovaných tímto jménem). Pravděpodobnost tu je, tento druh se u nás již od 80. let minulého století množí a ta xantorická mutace asi v nějakém dávném odchovu "vypadla", protože je na trhu už roky. Pokud ale Hunterovy ryby vypadají úplně jinak než na přiloženém obrázku, pak to chce tu fotku Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228743x