Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Sice těžko povědět, jaký synodontis, ale multipunctatus na 100% ne...
Asi Peřovec kukaččí. Viz. atlas ryb.
Nějaký peřovec (synodontis), u takového mláďátka těžko povědět...
0 21.05.2010 00:19 budulinek89 – poradí někdo
mám v akvárku tuhle rybku a nevím co je to zač. tohle je zatím nejlepší fotka jakou mám.. díky za odpověď
Starší reakce
Myslím, že to bude Macrognathus aculeatus ( Hrotočelec ostnoploutvý).
Starší reakce
0 11.05.2010 16:08 Bloncka007 – Jak se jmenuje tato rybka?
Nevíte co je to za rybku? Lepší foto nemám chvilku neposedí
černá tetra
0 11.05.2010 09:57 Bloncka007 – Nevíte co by to mohlo být za rybku?
Nevěděli byste co by to mohlo být za rybičku?
0 08.05.2010 21:09 kreten –
Re: VLK nejspíš černá palmera
0 08.05.2010 20:22 Silvan –
Re: VLK Nebyla by lepší fotka? Podle mě je to tetra císařská... ale podle téhle fotky si jistej nejsem
0 08.05.2010 19:44 VLK [0] 0 08.05.2010 15:12 netmenko – Čo je to za rybku?
Dnes som dostal cichlidky,ale ich meno neviem pomožete mi s identifikovaním páchateľa,dik.
Zdravím, potřeboval bych pomoci s určením druhu (nejspíše) pancéřníčka.
Mám dojem, že je to kropenatý pancéřník. Ale jistý si tak úplně nejsem.
Tiger je určitě špatně, to jsou ty přechodové z pruhovaných do mechů, mají silnější pruhování, místy přecházející do skvrn...
Někde jsem je zahlédl i pod označením Tiger.
Albino s červenýma očima je správně - tyto parmičky jsou podobné ještě s jednou varietou - výrazněji zbarvenou, pod obchodním názvem Hong kong
Je to tak. Buď je to forma albino, nebo červená. Tyhle formy nemají přesně dané zbarvení. I když pojmenování albino je trochu zavádějící, protože čistá albinotická forma by měla mít červené oči. Černé oči mluví spíše pro xantorickou formu. Ale to už je slovíčkaření
.
Já bych si tipla parmička čtyřpruhá. Ale možná tipuju blbě
K.
Nevíte, copak to je? Nějak se mi popletlo jméno. Povahově je to milá aktivní rybka.
Starší reakce
0 02.05.2010 19:48 Bejb Dobrý den neví někdo co je toto za rybičku ?
0 02.05.2010 11:20 Hofmister – Copak je to za sumečka?
Ahoj,nevíte náhodou jak se jmenuje tento sumeček? Díky
Starší reakce
0 10.04.2010 12:53 king3 – O jaou rybu sejedná?
Co je tohle za rybu?
neviete mi poradiť,aká je to rybka?Ďakujem!Pýtam sa za peetra15,nie je to moja ryba.Nakoľko som mu nevedela poradiť na akvarku.cz tak ma napadlo,že sa spýtam tu.
Zcela určitě se jedná o druh ryby rodu haplochromis, ale fotka je nekvalitní. Mám doma několik druhů Haplochromisů a je dosti podobná Nubile- Haplochromis Nubilus.Snad ji najdeš v mé galerii
viktoria-jezero.cz/… Tiež by som sa chcel spýtať, či niekto nepozná názov tejto rybky (na fotke tá modro oranžová). Odfotil som ju už dávnejšie v akváriu v Budapešti. Bola v nádrži spolu s Tanganyickými tlamovcami.
1 07.04.2010 15:40 HOHUNEK – co je to to za tlamovce
Starší reakce
Myslím ,že je to tlamovec ,ale druh nevím ,ale nejsem si jistý.Fotku lepší udělat nejde schovává se a je to prcek.jE ČERNÝ S BÍLÝMI TEČKAMI.
Starší reakce
Provokater má patrně pravdu. Vypadá to na křížence příčnopruhýho a zelenookýho.
Nigrofasciát křížený se sajkou
Škoda té kvality fotky, vypadají zajímavě.
Já mám z odchytu Mesonauty a kupoval jsem je jako insignis a vylouply se z nich egregiusy. Takže ani název od importéra nemusí být správný. Opravdu to chce počkat až se "vyloupnou".
))
O.K. trošku jsem se pídil a uznávám Tvoje argumenty.
V případě toho mladého jedince vám ruku do ohně dá málokdo, ale protože mám léta oba druhy i mladé, proto si myslím, že je to efasciatus
www.akvarista.cz/…
Myslím si, že ten kančík je opravdu červenooký, ten pruhoocasý vypadá jinak, nebo ne?
není - spíš si myslím že H.efasciatus. kančík pruhoocasý nebo ocasopruhý
Podle mě je to kančík červenooký.
0 12.03.2010 17:26 zlaticko – Kančík
Prosím o určení této rybičky. Měl by to být kančík, ale nevím jaký
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... [58] ...... 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 226634x