Ahoj, netušíte někdo prosím, co to je za breberky? V akváriu jsou již delší dobu, ale teď se nějak hodně namnožily. Na sklech jsou vidět i drobnější bílé, které jsou možná mláďata tady těch?
Ahojte,

Zdravim vsechny akvaristy, prosim o radu co se mi to objevilo v akvariu. Zalozeno tyden, zivocichy krome tech cervu zadny zatim nemam.
Dobrý deň viete mi poradiť o aku larvu vodného hmyzu sa jedna pôvodne zo záhradného suda ma nožičky ako húsenica ďakujem
Ahoj,
Poradite prosim co to je? Ked som to vytiahla z vody este sa to hybalo, je to akoby cerv. Bol v akvariu 'the lost place of water life
Zdravím, prosím vás, co je to za parazita, dnes som ich spozorovla asi 2 ks na skle a jeden kus plával.
Dobrý nevie niekto poradit o aky hmyz alebo korovca sa jedna pôvodne zo záhradného suda rybkam celkom chuti.najviac mi pripomina dafniu (ale pochybujem) nič lepšie som nevygooglila
V akva mám plostenky, nezmara, gda a gsa riasy, ine hlistovce. Otazka znie;dokaze ich cca 20 trojmesacnych moll vyzrat? A môže mi to nejako ublizit pri prestriku rastlin? (adi zla otazka ale som neskusena
Zdravím. Ted jsem si všiml že mám v akváriu nějakého parazita. Nevíte prosím někdo co to je zač, jak se tam dostal (dával jsem před pár dny nové rostlinky a nikde sem si nevšiml že by byl schovaný), a jak ho mám zlikvidovat? Jestli pomůže nějaký živočich který si s ním pomůže nebo nějaká chemie?

Zdravím, zkouším se ještě vrátit k předchozímu tématu...dnes jsem dostala ty mršky pod mikroskop (zvětšení 200x, jeden konec těla, prostředek a druhý konec těla 
Dekuji za tipy, nový odkalovac každopádně poridim.... tím budu muset začít. Jinak, jak jsem psala ve vedlejším vlákne, ancistrus už mrtvý, údajná “vajíčka” jsou nakonec s největší pravděpodobnosti NPK mikrokulicky ale co je nejhorší Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60233x