Prosím pomoc, dneska a včera jsem ze skla akva vytáhla nějaké.. něco. Mám to na fotce, ale moc toho není poznat. Je to něco jako hnědý 'červík', 1-2 mm dlouhý a kolem sebe má takovou průhlednou hmotu. Asi jsem si to přinesla s kytkama. Zatím to takový problém není- v akva nejsou rybky, ale stejně bych radši věděla co to je... Za každý názor děkuji
Koupil jsem v Olomouci v SUPER ZOO 4 Tylomelania towutensis. Po dvou dnech jsem si všim, že jeden má na sobě nějakou černou pijavici nebo co. Je to cca.0,5mm velké a celkem rychle se plazící, jde vidět, že je to na šnekouši zakouslý. Teda bylo to zakouslý dokud jsem to nesundal pinzetou !
Prosím o identifikaci živočicha na fotce. Délka cca 25mm, 3 páry nohou, "ocas" tvořený třemi symetricky rozmístěnými útvary. Ve vodě má mléčně bílou barvu.
Do třetice na šnečkovy cca 3mm velkém. Provedl jsem i experiment se savem, po aplikaci kapičky (zhruba 1:10) se do dvou vteřin hlístice proměnila na kaši, na předchozím obrázku je hlístice těsně po aplikaci, kdy se začíná půlit na dvě části, další foto už jsem nestihl. :o))
Jj to budou hlístice, měl jsem je dvakrát z krmení, jednou z vločkového a podruhé z tablet.
To je rukama a ne foťákem... Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60188x