Po měnění vody v akváriu mi v nádobě zůstalo pár tady těch hnědých "smítek". Vysál jsem je pravděpodobně z mechu. Celkem ochotně se pohybovaly i po už suché části nádoby. Velikost tak možná 1mm. Pohybují se podle všeho ve směru tupého konce.
Při dnešní údržbě jsem na jedné rostlině sebral něco, co vypadá zřejmě jako nějaký druh chobotnatky? Alespoň se zde o něčem podobném píše... 

Dobrý den, od známého jsem dostal prostřih některých rostlin, jenže na dvou z nich jsem našel asi nějaké škůdce. Bohužel nevím, jak se tyto rostliny jmenují. Jeden škůdce vypadá jako larva nějakého malého brouka/mouchy, nehýbe se. Rostlina má ale děravé listy, nevím, jestli to udělala tato larva. Druhá rostlina má zakroucenou část listu, když jsem se do ní podíval, tak tam byli nějací jako kdyby velmi malí červíci, vůbec netuším, co to může být. Mockrát děkuji za všechny rady
Ahojky, nevíte, co se mi to tvoří na skle,po očištění se to objeví znovu a taky na kořenu,ten jsem pořádně vyčistil a dva dny klid,ale na skle do druhého dne,nevím zda je to houba,nebo nějaká plíseň.
Zdravím všechny, 
Dobré ráno, mám v akváriu takové malé červené červíky, pohybují se trhavě jako komáři larvy, ale asi nejsou.. v molitanu jich bylo plno. Děkuji za případné odpovědi.
Dobrý večer, dnes jsem šla dát baštu krevetam a všimla jsem čehosi, bílé nevím co 
bude nekdo vedet, co se mi to zjevilo v akva za stvoreni? Nejdriv jsem myslel na plostenku mlecnou, ale neleze to jako slimak, spis jako pidalka.
Zdravím, 

Ahoj, odkaloval jsem nijak hluboko, jen povrchově a toto se objevilo v kýblu. Bylo schopno se to držet dna kýblu, aby to proud neodnesl.
Dobrý den,může se jednat o plže či se jedná o parazita? Na skle je ve velikosti cca 1mm, ulitu však nemá, ale má mini tykadla a pohybuje se jako šnek...co to může být? 
Ahoj ve spolek, zdědil jsem akvarium nějak jsem se tomu nebránil, říkal jsem, že to budu udržovat ve stopách svého dědy, tak mě to chytlo a pár týdnu na to jsem založil ještě větší akvarium, má 112L chovám v něm tetry ozdobné, tetry císařské, neonky, okružáky růžové, otíky a malou skupinku neocardií Blue Dream. Vypadá to že všem se daří, krevetky už nosí vajíčka.Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60233x