Zdravím všechny, 
Dobré ráno, mám v akváriu takové malé červené červíky, pohybují se trhavě jako komáři larvy, ale asi nejsou.. v molitanu jich bylo plno. Děkuji za případné odpovědi.
Dobrý večer, dnes jsem šla dát baštu krevetam a všimla jsem čehosi, bílé nevím co 
bude nekdo vedet, co se mi to zjevilo v akva za stvoreni? Nejdriv jsem myslel na plostenku mlecnou, ale neleze to jako slimak, spis jako pidalka.
Zdravím, 

Ahoj, odkaloval jsem nijak hluboko, jen povrchově a toto se objevilo v kýblu. Bylo schopno se to držet dna kýblu, aby to proud neodnesl.
Dobrý den,může se jednat o plže či se jedná o parazita? Na skle je ve velikosti cca 1mm, ulitu však nemá, ale má mini tykadla a pohybuje se jako šnek...co to může být? 
Ahoj ve spolek, zdědil jsem akvarium nějak jsem se tomu nebránil, říkal jsem, že to budu udržovat ve stopách svého dědy, tak mě to chytlo a pár týdnu na to jsem založil ještě větší akvarium, má 112L chovám v něm tetry ozdobné, tetry císařské, neonky, okružáky růžové, otíky a malou skupinku neocardií Blue Dream. Vypadá to že všem se daří, krevetky už nosí vajíčka.
Je to problém v krevetkáriu?

Tak jsem stáhla nějaký zoom fotoaparát a zkusila jsem fotit s přiblížením, nic moc...ale snad jsem něco zachytila. Ve vodě skrz listy rostlin vedou pavučiny...na tom je nějaký bordel, takové tečky, jednu jsem přiblížila. Vypadá jako mini brebera, ale pohyb jsem žádný neviděla. Pak foto mechu, který má na sobě takové chomáčky, vlásky. Vše je v bílé barvě 
Tak už je to rozlezlé na mechu 

Je to úplně mini brouček a na zadním skle, takže jsem musela fotit přes přední, vzadu již mám okno. Foto jsem udělala z dálky a pak jsem přiblížila. Snad je to vidět. Ty broučci pobíhají Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60233x