Ahoj,
Dobrý den, 
Dobrý den, nemáte někdo nápad, co by mohlo být toto? Stvoření je velmi malé, proto se mi nepovedlo ho lépe zaostřit a nemá žádnou pevnou schránku. Za každé rady děkuji

Ahoj, před pár dny se mi v akváriu objevili ze dne na den oválné bílé objekty o velikosti cca1mm, viz.fotky. Vyskytují se pouze na jednom dlouhém kamenu, nikde jinde. Nijak se zatím vůči okolí neprojevují, nerostou, nehýbou se, nejdou ani jednoduše sundat - jedině jdou tvrdým předmětem rozdrtit a seškrábnout. Nikdy jsem to v akvárku neměl a netuším, co to je. Poradíte? Je to nějak nebezpečné?
Dobry den na rastlinach egeria densa som v novozalozenom akvariu (druhy den) objavil tieto hnede obdlznikove vajicka neviete poradit ze co to bude az sa to vyliahne?
V akvariu s krevetkami bez rybicek se mi po skle hybe neco malinkeho. Zda se mi, ze je to totez, na co se ptal Lubomir 26.09.2010 19:58 a odhad byl na lasturnatky. Zkusil jsem to dat pod mikroskop. Poznate nekdo bezpecne co to je? (Jo a hybe se to, takze sneci hovinka to nebudou.)Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60233x