Setkání akvaristů - Praha
Pupečník se zas chystám brzo vyhazovat
Tak si snad vzpomenu a vezmu ho
Zahanben odcházím...
Schovej si to na horší časy.
Né každej to pěstuje ve výtahový šachtě...
Jestli vezmeš něco, tak řekni, ať nemusim máčet nůžky...
Těch 10cm bych se styděl nabízet.
Ééé... radši nic, jdu si napsat upomínku na 10 cm...
Lepší 10 cm než nic
, když jde o kytku do akva
Tak to jsi asi první ženská v historii, co to píše...
No ale Václav ať pro jistotu vezme taky, beztak to mám od něj...
Jj, 10 cm bude v pohodě
Mně ty moje dva 30 cm stonky, na rozdíl od tripartity, rostou, tak jestli vaaclav z jeho živořících pěti metrů nic neustřihne a bude ti stačit 10 cm, tak řekni...
Kouknu se teď přes zimu na chodbě moc neroste.
Ja nedorazím, môžem sa tak nanajvýš na dve minúty zastaviť vo dverách.
Překvapilo by mě, kdyby ne...
Mám takovej pocit, že došlo i na měření piva
No vida, čas na obnovu tradice
Otestujte to hned v hospodě. To jsem tam ještě nezažil.
To dělával Moucha, dokud ještě chodil
To víš, v metropoli to žije...
ctibum napsal: Tak přines sadu, Invalida vzorek a otestujte to hned v hospodě. To jsem tam ještě nezažil... :
To jako že si v hospodě před tolika lidma budete měřit plyny?
Tak přines sadu, Invalida vzorek a otestujte to hned v hospodě. To jsem tam ještě nezažil...
Určitě přinejmenším proto, že se mění obsah rozpuštěných plynů včetně CO2.
To kľudne, ale odstáta voda podľa mojej skúsenosti zľahka mení minimálne pH.
Spíš bych to viděl tak že bych vzal vzorek vody..co ty na to? Výsledk pak vzkazem.
chcete nekdo? Obr rostlina, pres 50 cm vyska, asi tak 40 listu. Ale na sraz ted neprijdu, v unoru taky ne, takze osobni predani nekde v Praze
Nemá někdo dvě samičky a.kakadu ?
Jeeeeee
, tohohle kousíček, prosiiiim
Moc děkuju za nabídku. Tripartitu mám, ale z pogostemonů mi zbyl jeden kousek, ostatní zašly, tak bych jeden nebo dva uvítala.
0 22.01.2018 14:38 R Jája [1426] - Živorodky AG napsal: Budete někdo chtít Ech. Bleherae ? Mám tam dvě odnože cca 10 cm.
Já bych měl zájem. Pokud je to možné tak prosím o rezervaci. Předat prosím Jar-oslaw.
Budete někdo chtít Ech. Bleherae ? Mám tam dvě odnože cca 10 cm.
Mám pocit, že keď som tam bol naposledy, že som nejakú ponuku zahliadol, ale za koľko (a či je ešte aktuálna) to neviem.
Môžem ti kľudne požičať i niečo z mojej sady, ale ak si spomínam, nebol si úplne miestny...
Ještě mám dotaz jestli by nebyl někdo z přítomnejch schopnej za nějakej bakšiš udělat rozbor vody nebo jestli třeba nevíte jestli ho nedělá Dáša v Bráníku případně za kolik.
0 21.01.2018 20:11 PaDa [6079] - mřenky a sumci Čtvrtek se blíží, dejte
nejpozději do úterý vědět, kdo se chystáte.
V úterý navečer spočítám přihlášené a upřesním počet míst v hospodě
Ananasy se kupodivu zmátořily teda aspoň to tak vypadá
Diky už to tam píšu
.
Vybiram: osobni odber, Praha 9 Horni Pocernice
A do poznamky: "prosim o dodani do hospody, na sraz akvaristu 25.1, dekuju"
A je to
Zatim to vzdy zafungovalo.
NO objednávku mám jen nevím co tam dát za dopravu? Aby bylo jasné že to chci donést na setkání do hospody.
No chtěl to těm ananasům ukrátit, ale nenašel kvér
Copak? Samici jsi neudal, tak zakládáš chov?
půlpy napsal: mám doma stejnou - nebo aspoň podobnou věcičku a než na rostlinky ji poslední dobou (po problémech s koleny) používám, když mi něco spadne na zem, tak na zvednutí, bez nutnosti se ohybat, či dokonce si klekat
Já mám na zvedání upadlejch věcí dvě dcery manželku a psa.
Spolehlivej je pouze pes...když mi něco podává někdo jinej buď něco potřebujou nebo něco rozflákali i přes to že sem je na to upozorňoval. Naposled mi třeba přestěhovali ananasy na jiný okno, zalily je jak zedníci prémie a votevřeli na ně vokno při mínus 15ti. Přežili to, nevzpoměl sem si kde mám klíče vod skříně se zbraněma a municí.
Přidat reakci
1 ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355276x