Setkání akvaristů - Praha
Taky díkes
Díkes
oka, přivezeme kelímek okružáku.
Okružáky beru! Jestli teda nevadí, že je nezkrmím...
0 08.10.2018 16:14 Pavlaxxl – přebytky rostlin
Ahojky,
budeme s kolegyní v práci zakládat 2 nové aqua.
Pokud by byly jakékoliv přebytky rostlinek, budeme za ně moc moc rádi.
Nechcete někdo okružáky na zkrmení?
Už se na Vás po hodně dlouhé době těším.
Mas ji mit
Kompletne jsem predelal jedno akvarko a blyxa by se mi do nej hodila. Tak pokud mi muzes donest par kousku, budu povdecen.
Oukej díky. Kdybys nestíhal, tak to nech být, nějaké už mám přislíbené.
jestli pojedu ve čtvrtek přes doma, tak ti nějaký hnědovky donesu.
Díky moc. Hnědovky nikdy neměla, podle toho, jak to popisovala, tam měla nejspíš nějaký stolístek nebo bahnatky, nějaké ty "jehličnany"
Vemu ti hnědovku, ale myslím, že skaláry jí kytky určitě nepozraly, oni si sem tam dobnou třeba blyxu nebo něco jiného měkčího, ale hnedovky určitě ne.
Mám tu ještě menší anubias (nana)...chce někdo? Starší listy jsou trochu ožrané od Neritin, ale jinak fajn...
Vaclave - donesu. Akorat blby je, ze nevim ktera je ktera
na jedny strane akva mam jednu, na druhy druhou, ale uz si nepamatuju, ktera kam sla...
Okřehek jsem jí včera dala i Salvinii...dá ho i do menšího akvárka a bude přehazovat...
Dík, leknín mě nenapadl. Co třeba ještě nějakej echináč, ten by se snad taky udržel? Ona tam má jen dva anubiasy a kryptokoryny kalatkolisté, které teď skoro všechny vytrhala. Navíc je v té nádrži dost velký mix ryb. Skaláry, čichavci, platy, určitě ancák...
Sežerou třeba i kořeny Pistie?
Pro skaláry je super okřehek. Ty moje ho krásně vyzobou ze všech míst. Po hnědovkách mi nejdou.
Ot: Mi se u skalarů osvědčil leknín z Hornbachu. Ryby sice dělají do listů díry, ale roste rychleji, než ho stíhají ničit. Hnědovku mi ryby zničily, ale nevím jestli skaláry nebo mřenky. A taky je nutné skaláry krmit zeleným krmením, třeba Hikari exel.
jo plnou vanu... Ne to je pro moji sousedku, má třístovku a skoro prázdnou, že jí to prej všechno vždycky sežerou, tak jsem jí slíbila, že se podívám, po něčem vhodnějším.
Hnědovkový mrňata asi vyhrabu
Ty máš Skaláry?
Mám tu ještě pět kousků (5-10cm) kryptokoryny kalatkolisté, takové malé odnože, každá má tak dva listy, kdyby někdo chtěl...
Brala bych i nějaké hnědovky nebo něco, co nesežerou skaláry...
A pár stonků něčeho do červena
...
Já bych bral Hygrophilu guadal kdyby to šlo. Dík.
Ahoj. Pro mě taky kousek Pupečníku (fakt malej) a jestli můžu pro známou tu Barclayu a bolbitis? Možná i tu heterantheru. Dík moc.
Já bych si prosil pupečník
Bych si s dovolenim vzala 2ks maly pistie a 2ks velky pistie.
Chcete nekdo lomariopsis, heterantheru, blyxu, hygrophilu guadal. nebo corymbosu (vypada to v podstate stejne), drobnej pupecnik, a malou barclayu? Mozna bych mohla postradat i kousek malyho bolbitisu.
Ahoj, bude někdo chtít plovoučky? Pistia stratiotes, Salvinia minima, Ceratophyllum demersum? Pistie mám jak malé, tak velké jako talíř, které i kvetou. Je mi líto je pořád vyhazovat. Je to šílený plevel.
ok, beru
Díky moc
půlpy, teď jsem dával do vlákna daruji 3 oddenky, docela dlouhé, ale zařasené, jestli chceš, mužu ti je nechat.
kdysi veršoval u táboráku... Kreslím na rys podorys, priecny řez cez klitoris!
Co se mého chtíče týče..nejraděj se hrabu v záhoncích
Vyletěla vlaštovička ze stáje..narazila do drátů a mrtvá je
Sekal brouček sekal souček useknul si prst..sekal ještě chvíli měl jich plnou hrst!
Kočičí potěšení
Slunce dneska ještě pálí.
Kdo se na lehátku válí?
Je to myší hlavička.
Bez nohou a tělíčka.
Starší reakce
Cajk, vezmu
Právě v práci bude pokus číslo 2. Kolegyně mi rozkořenila rostlinu, jen si donést květináč s hlínou a uvidíme jak to poroste na úřadu. Zatím se tam daří skoro každé kytce - což je u mě zázrak. Já dokážu zahubit i slaměnku
Nejsi, mě to také chcíplo ale manželce to ve škole roste.
Přidat reakci
1 ...... [50] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x