Setkání akvaristů - Praha
jak už jsem psal vlezla mi do toho celo víkendová akce, tak nepřijedu
bohužel nepojedu ani na výstavu (začíná až v pátek), takže jak jsem slíbil větší anubias a někomu mech, tak až na srazu v červenci
![ahoj](../obr/s/01.gif)
mě to asi vyjde, sednu na vlak a jsem tam za chvilku.
Jsem celý víkend v práci. Užij si to i za mě
Budu bohužel pryč
![:-O](../obr/s/14.gif)
Ja se Jardo omlouvam, ale tentokrat to nevyjde... zmena planu
![stydim](../obr/s/33.gif)
0 17.06.2017 23:27
PaDa [6088] - mřenky a sumci ahoj,bude mít někdo zájem o grilovačku na Kyjským rybníku 24.6?ja tam urcite budu,kdyz uz zacla sezona na dravce.
Kytky přehnanou péči nemusí.
Já mám někdy pocit že čím víc se kytce věnuji, tím víc trpí. Rymovnik byl košatý, i jsem dost rozdávala. Ale pak najednou začaly problémy. Ale teď to vypadá docela dobře. Je na balkoně na parapetu, vůbec na mě nevidí a začíná obrážet. Tak se mu raději budu vyhýbat
![:-D](../obr/s/06.gif)
Je docela možné, že jsi ho ostříhala příliš nebo v období, kdy to kytka prostě nesnáší. Nedoporučuje se je stříhat když je krátký den. Prostě se to občas stane, že tu "úpravu" ta kytka nedá. Pořád ale nemáš na jednu moji kamarádku, které jsem dal kdysi na narozeniny téměř nezničitelnou kytku Aloe aristata. Věděl jsem ,že kámoška je na štíru se zalíváním a říkal jsem si, že na okně by ta kytka mohla vydržet. Za půl roku mi kamarádka hlásila, že kytka jí odešla. Tak jsem udělal další pokus a na další narozky dostala papírový pytlíček s listy z jednoho mexického rozchodníku. Ta kytka se těmi listy množí a úspěšnost je i u blbů 100%. Za tři měsíce mi řekla, že jí to chcíplo. Tak na další narozeniny dostala kytici plastových růží s komentářem že tohle určitě nezabije. Když jsem ji obdaroval, náš společný kamarád si mě vzal bokem a komentoval to slovy:" Si fandíš, vole."
Nezničitelná, jak u koho. Já jsem rýmovník ostříhala, rozdala řízky a zbytek mi po krátké době chcípl. Teď už mám zasazené nové tři stonky a zatím to vypadá, že se snaží. Doufám, že mu to snažení vydrží.
Eillen napsala: taky by mi zajímalo jak to dělá. Já jsem ten svůj rýmovník nejdřív skoro usušila a poté hned uchlastala. Teď se tu modlím, aby mi ten zbyteček začal růst... Naštěstí to vypadá, že by mi to mohlo přežít...
Sám považuji rýmovník Plectranthus argentatus společně s venkovním Sedum album za de facto nezničitelnou kytku.
taky by mi zajímalo jak to dělá. Já jsem ten svůj rýmovník nejdřív skoro usušila a poté hned uchlastala. Teď se tu modlím, aby mi ten zbyteček začal růst... Naštěstí to vypadá, že by mi to mohlo přežít...
No, aby pak teda neřikala Podivej se, jak to tomu ha.zlovi u mne roste
![:)](../obr/s/16.gif)
Ovšem nevim, jestli má název kvůli rýmě. Minule jsem pod jeho vlivem po rozchodu napsal Hledám děvu lepou, hluchou němou slepou, jenom takhle splynem v davu, laďové maj velkou hlavu, nebudeme na lásku si hrát, chci zas v tobě spát. Nebo to bylo po plzni?
Neber si to nijak zle ani osobně, ona je jen trochu prchlivá, když jde o rýmovník...
![stydim](../obr/s/33.gif)
Že by ke mě byla tak shovívavá?
Tvoje žena mě zná, nebo nás hajzlů je více?
No kdybych se neodvážil mezi vás, tak by to tak i dopadlo...
A pak, že co člověk uloží do sklepa, už nikdy nepoužije
Tak super
![;-)](../obr/s/03.gif)
Kde by mě napadlo, že spínačka je tak žádaný zboží...
Ty co jsem si bral od tebe minule už makaj na jezírku
![palec](../obr/s/18.gif)
No, jak už ti napsali, tak ano. Ale nepamatuju se, že by dělaly vysloveně kravál. Jen když jsem přiložil ucho, tak jakoby bzučely...
Tak si je zatím nech "na zkoušku" a za pár let mi je můžeš vrátit...
Bella napsala: ...Jo, a je normalni, ze ty mechanicky hodiny vydavaj takovej rachtavej zvuk?Jsou mechanické uvnitř je spoustaozubených koleček, takže nejsou tichý (na rozdíl od digitálních). Jak moc rachtaj je dané kvalitou výroby a opotřebením. Abych se vrátil k otázce: Ano je.
Bella napsala:........Jo, a je normalni, ze ty mechanicky hodiny vydavaj takovej rachtavej zvuk?
Mám dvoje mechanický, jedny rachtaj a jedny ne.
Dik. Porad mas u me pivo, nebo dve nebo tri
Jo, a je normalni, ze ty mechanicky hodiny vydavaj takovej rachtavej zvuk?
Tak spínačku jsem našel jen jednu. Druhou někdo sežral... Ale vezmu ti dvě zásuvky...
![;-)](../obr/s/03.gif)
Ještě jsem neviděl nikoho kromě tebe pít to svařený listí, zato o pivo je dračka
![:-P](../obr/s/28.gif)
asi dorazim az po tobe, tak prosimte bud kamos, a nech mi prosimte trochu caje, jo?
To by bylo moc fajn
Mam ji a pri udrzbe bezne vyhazuji. Dnes ji vsak uz nestihnu nabrat, tak pokud neprinese nekdo jiny (v hospode byva), muzeme se pripadne domluvit na predani jindy a jinde ...
Nevymlouvej se a drž se scénáře. Zásuvka je něco navíc, ale řeší se podstatné věci.
Ále došlo. Jedna zásuvka, pak najednou najednou druhá zásuvka...
diky
no vim... ale kreslit neumim, a kdybych to popsala slovy, tak bych dostala buh vi co, takze jeste jednou diky, pivne-dvojite, a velmi uctive
ctibum napsal: A co boty? Moje boty by pan inspektor nechtěl...?!
Nepřeskakuj. Ještě nedošlo na stůl a koberec.
Když najdu, tak vezmu.
Rozpuštěný a vypuštěný
A víš, že nesmíš vkládat fotky, který nejsou tvoje? Jen odkazy...
EDIT
Jsem ti do toho hrábnul
EDIT EDIT
O žádným rozměru 36 u sebe nevím...
![smich](../obr/s/12.gif)
jaj, to bude asi hlaska z nejakyho ceskyho filmu, co
ale proc ne
![:-)](../obr/s/02.gif)
jestli mas rozmer 36
![:-)](../obr/s/02.gif)
Mam na akvarku 4 zarivky, tak bych to rada rozsvicela po dvou...
A co boty? Moje boty by pan inspektor nechtěl...?!
0 15.06.2017 10:34
Bella [1050] - Rostliny jeste bych potrebovala k tomu dve placaty rozdvojky - jako na obrazku, kdyby se to nekomu nevyuzity nekde valelo a smutne koukalo... (doma sice urcite mame, ale takovy bumbrlaty velky)
zasuvky.heureka.cz/…#
Přidat reakci
1 ...... [84] ...... 350 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 356692x