Setkání akvaristů - Praha
Ty jako koňák bys měla vědět: darovanému koni ze zadku voní
Okřehek je prospěšný. Trénuje akvaristovu trpělivost.
Taky diky
, to se mi jich sejde hromada
škoda , těšila jsem se. Minule to bylo prima
0 10.08.2017 13:12 Jan Bísek My se omlouváme, nepřijdeme, i když Ella moc chtěla. Mám vystoupení.
kdyby měl někdo dilema, jestli přijít už před šestou nebo ne, dávám na vědomí, že já určitě dorazím o něco dřív
nezapomněl jsem
přivezu 6 kousků
0 09.08.2017 23:14 edrak – cryptocoryne flamingo
Ahoj nedarovala/ neprodala by nejaka dobra duse cryptocoryne flamingo? Nejak se mi ho nedari sehnat. Muzu ho i vymenit za nejake stonkovky napr. pogostemon erectus, bacopa caroliniana, limnophila aromatica, rotala rotundifolia nebo walichii... atp....
kus bolbitisu i hnědovky si rád vemu , třeba je pro tentokrát nezprzním
díky ...
0 09.08.2017 17:38 PaDa [6079] - mřenky a sumci Má ještě někdo zájem - hnědovky různé velikosti a druhů, velkej trs bolbitisu (možno rozdělit) a několik cryptocoryne cordata?
S Bellou a MartinemH počítám
Možná i pár malejch dajánek?
Díky moc
Beru pro lacewingse (lacewinga?
), vezmu i tobe
Úkol bude zadán na určeném místě v daném čase, agente
, pokud nevadí, že všechno bude jinak
Včas, tzn. před třetím pivem...?
To už mi v těch přeskakujících tématech hovoru vypadlo, žes to mohl rovnou vzít i pro RAPa, nebo jsem to bral jako automat přes PaDu. Čtvrtek to rozlouskne.
Už jsou pryč, zaprášilo se po nich stejně rychle, jako po mejch rostlinách...
Rád se jich ujmu
V Darování jsem je popsal ještě lépe a už tu stojí fronta zájemců...
Ale teda štve mě to. Kdybych měl kam, tak jim hned založím vlastní miníčko...
Když o nich tak nehezky píšeš, tak se jich nezbavíš. Je to jako s tím slonem.
Nechce někdo dvě sekačky na trávu? Ehm, dva krásný, hodný, milý a přítulný šneky?
Já si pro něj k Aladarovi domu nejspíš dneska nebo zítra pojedu, ať ho nevozí tam a já zpátky. Klidně ti ho vezmu. Jsem pomezí Prahy 8 a 9.
Rymovník by se mi hodil, ale bohužel jsem zase v práci.
Tak jedině že by Pada?
No vidíš, jsem si po víkendu nepřijel
Je to stopro ona, jen mladší s jiným fenotypem.Zajímavé, jak rozdílné jsou informace o jejich délce života.
Eillen napsala: Doufala jsem, že by mi to mohlo vyjít. Když jsem ale viděla tu hromadu spisů, co na mě čekala po dovolené... tak snad jindy.
Formulář, který se do dvou dnů nevyřídí sám, není hoden ničí pozornosti.
Takhle bych je uměla taky zpracovat
ale to bych nesměla být blbec poctivá. Ale tak není snad všem dnům konec.
Vezmi spisy ssebou, my ti je zpracujeme...
Grrrrrrrrrrrrrr..zase budu v práci.
Zdravím všechny..hodilo by se mi pár hezčích okružáků... ;)
Zdravim! Nechtel by nahodou nekdo z Prahy vymenit jednu, eventuelne dve Echinodory grisebachii 'Bleherae' (jedna je jeste v kosiku a se stitkem, koupena v eshopu rostlinna akvaria, druha uz je zasazena, ale pry je na ni 50l malo) a jednu Hygrophilu pinnatifidu (neni vhodna do novych akvarii a tutove mi chcipne), taktez jeste v kosicku za idealne Microsorum pteropus 'Trident' nebo "Windelov", Egerii densu, Cryptocoryne walkeri nebo Bacopu caroliniana? Na sraz to bohuzel nedavam, letim ve ctvrtek pracovne na Ibizu, ale rada si nekam dojedu zitra nebo ve stredu, eventuelne pak po navratu
0 07.08.2017 08:35 PaDa [6079] - mřenky a sumci hlašte se nejpozději do úterního večera, pak objednáme místa ahoj, pokud dorazím, mohl bych přivézt několik mladých krunýřovců (cca 2-3 cm) - měl by někdo zájem? Rodiče sice mají standardní zbarvení, ale někteří potomci zřejmě budou albíni, takže dávám na výběr mezi tmavou a světlu variantou
Nabízím také spoustu drobotiny endlerek..
PaDa napsal: ...a několik cryptocoryne cordata. Poprosím o jednu, nějak mi vymizela a dík za jméno teď už vím, co jsem to měl! Všichni mi říkali sumatérská, ale tu jsem měl taky a ta to nebyla...
Nene, klobasa se obaluje jedine a pouze dalsi klobasou
Můžeš obalit i plátek klobásy
Dik za tip, az se u nas nekdy vyskytne v domacnosti okurka, tak vyzkousim
Bella napsala:..Chcete nekdo spirulinu v prasku? (sem si nevsimla v jaky je to forme, kdyz jsem to koupila)
-zkus plátek okurky lehce obalit (poprášit) a uvidíš jak bude chutnat
,strávníků máš na ni přehršle
Nebuď Punťa. Musíš pochválit aspoň za pokus.
Prosím O.T.
Přidat reakci
1 ...... [80] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x