Setkání akvaristů - Praha
jop díky, hodím mu vzkaz do objednávky , už máš proseto ?
Chodívá standardně a z dovolené by snad měl být už zpátky.
Nemáte někdo informaci jestli i tentokrát přijde Pavel z akvarista.cz ?
Pro Tebe speciálně tady mám lomaripsis lineata, tak dej vědět kdy
Klidně ty kvítka překurýruju
dekuji,zitra skusim zehnat a kdyby se nepovedlo dam vedet.
0 12.06.2014 19:27 kahua [223] - Miniakvária tu pačuli bych ještě jednou zkusil,
jinak jsem taky už trochu plel a mám pár anubiasů nana (který u mě ovšem trochu přerostly) a dost hnědovek, hlavně windela, stonkovky budu trhat až příští týden.
Pačuli ještě nemám , rád vyzkouším
pokud se dostavím a nezapomenu, tak ti přivezu
nemá někdo sací koš na filtrační hlavu atman,nebo kde bych ho mohl sehnat,bude prodejny samostatně?
0 09.06.2014 23:26 amrtin –
Re: rak Jo,jo,ale jinak to mám dost nabitý,protože odjíždím pryč už v pátek a v tu neděli se vracim a hned du na noční a v po zase na další.A aby toho nebylo málo,tak v úterý (potom) jedu pryč až do konce týdne.Takže kdybych něco měl přivézt,tak jediný termín ev.předání je v pondělí přes den
Ke 3 trojkám se dostanu až v příštím termínu
no uvidíme jak to bude přes prázdniny, pokusim se nějak dorazit
Jestli bys byl tak ochotný tak bych to velice přivítal.Ale ještě dám vědět jestli se to uskuteční. Ještě jednou díky za pomoc.
Nemusíš mít strach že tam budeme sami, základna se od posledně skoro zdvojnásobila.
0 09.06.2014 18:12 amrtin –
Re: rak Na Mělníku?Já pojedu pravděpodobně v neděli přes Neratovice...
To je moc rychlý na mě
Ale jeden chovatel z Mělníka nabízí ryby.
Ne ale chystám se..potřebuješ něco?
promiň, ten termín jsem si nevymyslela já
. Taky mě to se.....
Já se nebojím, ráda bych tě poznala, ale dovolenou doma neokecám.
EDIT: Budu ráda, když během praní, žehlení, balení a úkolování juniorů stihnu zaskočit na výstavu, což taky nevidím moc růžově.
Jo, treba mne uz se to sklada, zase mi hnuli odletem, takze bych prijit stihl, a doufam, ze s tim hnou jeste trikrat tam a zpet
. Jak se u akce napise, ze prijdu za predpokladu, ze zase nejakej ... nevymysli trakar?
Neboj, ono se to nakonec nějak poskládá
My se sice hlásíme, ale místní se nás asi bojej, když vidím ty omluvenky...
invalida napsal: No nějaký nový tváře tuším..Maruška ze švýcar nevím..loni nebyla tak uvidíme. Někdo z moravy. Myslíme možná Darka a spol. Je to tak, stačí to tu pročíst pát měsíců nazpět a určitě na pár akvaristů a akvaristek narazíš, co se hlásí na sraz z daleka.
No nějaký nový tváře tuším..Maruška ze švýcar nevím..loni nebyla tak uvidíme. Někdo z moravy. Myslíme možná Darka a spol.
víš kdo se z těch přespolních chystá?
no s tebou počítá do toho mariáše
a měl bych tam být i já, to ti nestačí?
Já myslím že budou přespolnáci
No jeste ze pises, takze ten
rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_cv_leopard donest az prespriste. Jenze jak jsem se dnes dozvedel, mozna to nevyjde ani mne, sice ne dovolena, ale par tisic kilometru je i k milovanym Trojkam trosku z ruky...
To budete chlapi moc hodní! Máte u mně samozřejmě pivo.
0 05.06.2014 19:47 Arnold – setkání
Ahoj nevíte o nějakém setkání poblíž Žďára nad Sázavou ?? děkuji za odpovědi
eleocharis (prave zbavuji vlaknite rasy) a Alternanthera reineckii 'mini' (jedna vetsi a rada mensich sazenic, opravdu roste dost pomalu) ti mohu dat
Pogostemon erectus ti můžu dát.
tak bohužel, zase mi to nevyjde, jedu na dovolenou
0 05.06.2014 09:48 Marcel G – Rostliny
Zdravím všechny kolegy akvaristy a mám takový neskromný dotaz. Sháním následující druhy rostlin:
Stonkovky: Pogostemon erectus, Alternanthera reineckii 'mini' nebo i 'rubra', Rotala wallichii
Kobercovky: Eleocharis parvula nebo sp. 'mini', Lilaeopsis brasiliensis
Mechy: Taxiphyllum barbieri (Jávský mech), Fissidens fontanus (nebo i jiné mechy menšího vzrůstu)
Pokud by to někdo z vás měl a byl by ochotný mi pár kousků na příští sraz donést, budu moc rád. Klidně jsem ochotný za to i něco zaplatit (když to bude za rozumný peníz). Po delší době (a po stěhování) si budu zase zařizovat svoje nanoakvárka, tak by mi dost bodlo, kdybych si nemusel všechno objednávat v e-shopech. Předem všem díky za ochotu.
Tak rád bych šel. Minule jsem ani nepil. a říkal jsem si, že si to v ten pátek vynahradím. No uvidíme, třeba nějak uteču v pátek, ale nevím, už tam mám zamluvený pokoj atd.
Školení je v pátek, večer nějaká akce a v sobotu to jsou spíš výlety. A nějaká společenská akce. No uvidíme ale moc dobře to nevidím.
Přidat reakci
1 ...... [177] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x