Setkání akvaristů - Praha
a nemate nic proti, neco mu nasbiram z toho co kdo donese volne k rozebrani.
Pokud je to volně na stole, tak je to k dispozici komukoliv.

Estli nezapomenu, ze mam prijit, tak pred tim protrham dzungle doma a v praci a prinesu. Plus kybl, Ja vim. Koukam na nej porad ;)
Taky mne to napadlo, ale ne kazdy je "akcni hrdina"

.
Jestli nekdo budete mit pro volhpe1 neco specialniho, tak ja mu to vezmu, a pokud ne a nemate nic proti, neco mu nasbiram z toho co kdo donese volne k rozebrani.
A co takhle ten sraz uspořádat vlastníma silama? Někdo musí být první a organizátor

Bude někdo ochotný přinést trochu více kytek do akva a darovat prostřednictvím Designer, který mi to zašle. Budu všem moc vděčný. Tady v Broumově a nebo okolí Náchodě opravdu nikdo takové srazy nedělá a moc mě to mrzí. Petr
No a jak mám doma vysvětlit, že chci uprostřed týdne do hospy do Prahy? A to se nebavím o čtvrtečním vstávání do práce

Už aby byly vynalezeny ty teleporty

Úterky a středy jsou "standard", protože v pátek většina pražáků mizí mimo město.
A zkus rodině vysvětlovat, že nemůžeš na chalupu, protože jdeš s rybama do hospody

.
Taky si myslim, ze patky jsou lepsi. A ne ze nekdo bude hned hadat proc se to zrovna mne vic libi v patek pred sobotou

.
Tak bohužel, já tentokrát nemám šanci - budu dva dny po operaci. Tak snad to vyjde příště.
ok,pisu do diare.a dekuju vsem za kytky,kterych neni nikdy dost.
Říjnové setkání akvaristů a akvaristek v hospodě U 3trojek bude
ve středu 23. 10. od 18:30 hod. Zváni jsou jako vždycky všichni

Vyfocenej ho mám, jen najít a poslat

Je to echinodorus 'Red Special' Kdy mě ho konečně vyfotíš.
Super, dalsi potencionalni monstrum

Jaký rozměry má ta nádrž?
145x55 cm, výška 55 cm
www.akvarko.cz/…
A proč to pod Echináčem vypadá jak Jiráskovo Temno?
Protože když se nashromáždí 3 - 6 vrstev listů tohodle nezmara v kombinaci s limnobiem, tak je tam dole i přes 4 zářivky tma jak v p...
a ještě je tam kořen...
Jaký rozměry má ta nádrž?
A proč to pod Echináčem vypadá jak Jiráskovo Temno?

0 29.09.2013 22:02
PaDa [6093] - mřenky a sumci 
Pro Bellu a Kytku:
tenhle echináč jste si minule odnesly, takhle vypadal na konci června ve čtyřstovce, po neřízeném prázdninovém růstu měl ještě tak 3x víc listů na dvojnásobné ploše.
Teď jsem udělal řez na 10 listů, tak se uvidí.
Na jméno musíte jít po Václavovi

Tak na mě nezabudni s ořechy.

Starší reakce
To není dobrá volba.

To chce řez na pařez.

Tak na mě nezabudni s ořechy.

Čím více to řežeš tím více to roste.

Teď makám na chalupě (právě dohořívá listí z ořechu a prořezané větve ze švestek), až se o víkendu vrátím, pořeším to

0 25.09.2013 19:24 RAP – setkání v říjnu
Domluvil se nějaký termín setkání na říjen?

Starší reakce
Klídek mařenko...
Designer napsal: Tak tentokrate jsem to pekne podelal. Verejne se omlouvam Invalidovi, zustali jsme posledni a trosku jsme se chytli, a to jsem rozhodne nechtel. Holt alkohol je carodej... Je mi to lito.

no já tam sice jako poslední nezůstal, ale myslim, že to zviřátko ste si domu nesli oba, každý svoje

Jinak děkuji všem za příjemně strávený večer a jsem zvědav, kdy uděláte sraz zas v ten pátek, jak jste slibovali

Jo, bohuzel jo, jak z praku

.
Nekolik z Vas se ptalo, kolik ceho davat, ohledne tech chemikalii. Jenze ono to vubec neni tak, ze by na to existoval nejaky presny recept. Kdyz se podivate sem:
pmdd.mrp-cz.com/…
najdete tam velice rozdilna slozeni hnojiv. Da se to pouzit maximalne jako nejake voditko, kolik tak asi.
Takze jsem dosel k reseni, zkouset kolik nejmene uz staci, aby rostliny byly spokojene. A to rozhodne neni na chvilku, jsou to tydny experimentovani a navic jak akvarium zarusta, se to meni

.
takže sis nakonec to zvíře domů přitáhl?
Tak tentokrate jsem to pekne podelal. Verejne se omlouvam Invalidovi, zustali jsme posledni a trosku jsme se chytli, a to jsem rozhodne nechtel. Holt alkohol je carodej... Je mi to lito.

To je Síran hořečnatý heptahydrát.Dodáva do akvária především hořčík. Já dávám jednu čajovou lžičku týdně na 50 litrů vody. Přímo nasypu do vody, ihned se rozpustí.
tohle jávák nebyl, nevím jak se jmenuje,ale mněl jsem ho v létě z Trojek

Invalidovi jsem dnes nějaký jávák dával

tak jak jsem psal vcera, tak me z prace vyhodili driv (patek) a uz tu sedim. doufam ze nekdo dorazi driv abych se tu sam neunudil.

Ja bejt tebou tak už tam nic dalšího nepřidávám, nebo budeš muset stříhat 2x tejdně.
Proč měnit něco co bez problémů funguje

"Toho se neboj"
A bojim

Stacilo mi pridat (doslova flusnout) Color Fe+

dík, oběma

ja se dom dostanu az zitra dopoledne... takze strizliv, razim do botanky
Mamina rikala, ze nemam domu nosit zadne nove zvire. Chvilku mi to dalo zabrat, nez jsem pochopil, ze specialne mela na mysli opici

.
super. v 6 jsem tam jak na koni

Přidat reakci
1 ...... [222] ...... 352
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 359809x