Setkání akvaristů - Praha
Petře já lovím ty yellow ale našla jsem jen tři, vím bezpečně žejich je víc ale někde se mi smějou...
Chcete aspon ty, nebo radši ani ne?
0 21.02.2012 17:34 Peťura ja jeste musim odvest dceru z treninku ma ho do sesti a pak hned taky razim prijedu kolem sedmy.
dáme hlavy dohromady
no já už razím...
žebírka byly taky dobrý ;)
0 21.02.2012 17:13 Peťura Taky jsem na vážkách co si dám.
Právě přemýšlím, jestli tatarák nebo křidýlka
0 21.02.2012 16:20 Peťura Již se taky pomalu chystám a těším se.
Nebojím se, možná je to bohatý na proteiny, ale moc to křupe mezi zubama
Dobře, beru tě za slovo. Tak snad mi do tý doby nikdo v práci ten "křupavej proteinovej nápoj" nevychlastá
...
Já beru všema dvaceti (rukama nohama)
Potvrzuju účast, pokud mě teda něco nesrazí nebo tak něco (občas to mívám ve zvyku
).. Jdu rovnou z práce, takže s sebou už od rána tahám flašku plnou malýho šnečího plevelu, tak doufám že si je ode mě někdo vezme na zkrmení, ať je nemusím vracet zpátky do akvárka
...
je to v akcich, ale vzdycinky od 18:30 (okolo 18 prichazeji prvni nedockavci)
tak vylov trpaslika ukoncen, tedka jdu plenit Antistres II
galaxky, pred rokem mozna, tedka na mnozeni nemam cas a ani to chovny hejno nejni....
0 21.02.2012 15:32 zivorodkar – re:rak
jaka je nabidka a co za to?
0 21.02.2012 15:23 Gladilaf Přátelé v kolik hodin to cca propukne? Chce někdo Heleny?
0 21.02.2012 15:20 zivorodkar – re:moucha
a za racky je nebidka jaka? Neco jinyho? Treba razborka galaxi.
Věděla jsem že mám v akva 4 velké helenky, a z pozorování jsem soudila že tři malé.
Skóre po chvíli lovu je 7 malých, ale jen jedna velká... ostatní se asi do země (nebo spíš do flexiobkladů) propadly
0 21.02.2012 13:53 lipli – :-)
Přijdu rovnou z práce, tak pokud budete něco chtít, stavím se pro to doma.
ja mam jen Neocaridina denticulata....
0 21.02.2012 12:49 zivorodkar – re:Mocha
zdravim ze severu nabizim peknej anubias a schanim pekne krevetky red bee nebo krystal. A muzu jeste vzit nejakou tu zivorodku
dneska to bude velky.... kamoska potrebuje zaridit 300L akva pro skalary (bohuzel ma pomerne blbou vodu)... takze snad odejdu s dostatkem zelene.....
Hodně štěstí...pár rad,,tranvaj (vlak nad zemí),ani metro (vlak pod zemí)jezdí po určité trase,nestačí říct řidiči kam jedeš,ani jeden prostředek se nekrmí...V praze je hodně lidí,každého koho potkáš nemusíš zdravit a ptát se,jak mu dupou králíci.V případě nouze číslo máš
Tak už mám zabaleno a hoorey do hlavní vesnice
já dám na Tebe nealko....ať taky víš co je to řehole řidiče
Neboj, nejmíň jedno tam na tebe šplouchnu
Po výstavce na stole máloco zbyde, to dělá asi to pěkné prostředí kolem
Ještě sem objevil půlku tuby transparentního silikonu (miga) hodí se někomu?
Jen doražte rodáci(skoro)
0 20.02.2012 20:03 Danila [4490] - Amerika Konečně jsem se dodrásala k termínu
nedalo se to najít v záplavě příspěvků.
Úterý 21. února od 18:30 hod. U 3trojek
Těšíme se, dorazíme.
Zikouš a Danila
jj,,vem je,,vejdou se a já tě za to hodim k vlaku,když táhneš takových věcí a ještě i kus lomu
Naposledy, nechce někdo 10 malejch ancíků?
Tak fakt nevím, budou zkušení mazáci opravdu v přesile?
Jinak já budu vděčná za jakýkoliv špenát který jsem ještě neměla, stačí ve zkoušecím množství
jasně..když si meju vlasy tak vyperu i šátek
... a do vany?
ale to už je fakt OT
3 20.02.2012 18:55 angakok – re.invalida
Vzhledem,k množství přihlášených aquašílenců jsme se rozhodli, že se k vám zajedem taky podívat z drsného podmilešovskolovošského severu, zřejmě v tříkusovém hejnku. Pokud se nám podaří proniknout policejní obranou dobrotivé matky Prahy. Invalido měl bych pro tebe nějakej špenát a sice velký sagitárky to je jako silnější valisnérka.Koukal jsem, že jsi tam něco psal o texaňákách neměl by jsi nějakýho výměnou za špenát. Podíváme se jestli naše nádrže neobsahují nějaké zoo nebo fytoceniny které můžeme postrádat a zkusíme to přivézt.Zdraví a těší se angakok.
To je fajn, že je zavedená tykačka. Usnadňuje a zpříjemňuje to situaci.
a šátek je jasný,,,bez něj jen do postele
OK.
není trestuhodné nic,,všichni si tykáme,bo jsme stejně postižení a tím se maže věkový rozdíl
a co se týká přezdívek,tak nějak se představujeme i jmény.ale kdo si to má pamatovat,tak mix,jmen a nicků
Šátek to jistí?
Jinak prosím zkušené o instruktáž pro nás nováčky - protože jména nám asi nic neřeknou, je trestuhodné se ptát na přezdívky?
ženáči bez šance...šanci máme jen my,svobodní,mladí a ...ale to bych se už opakoval
Chápu dobře? I Baby? To musim dávat bacha aby mi manželka nečučela přes rameno...aby mi ve finále nezabavila sandále
Tak díky za pozvání, vzhledem k tomu, že to vypadá, že nebudu jediný nováček, tak asi neodolám.
Abychom nebyli v oslabení...
Přidat reakci
1 ...... [302] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x