0[23] - Cichlidy10.06.09 15:54Henry69 – hospa ve ctvrtek
Zitra rovnez dorazim, byt o neco pozdeji...kdyz uz jsme u toho protrhavani a rozdavani rostlin, chtel by nekdo par kousku Myriophyllum scabratum (stolístek zpeřený)??? Roste jako z vodybudu ho protrhavat.
010.06.09 08:43langosh – Re: vaclav
Ahoj Václave. Nenašly by se pro mne nějaké přebytky valisnérek (jak jsi neopatrně zmínil v Úvalech ) nebo třeba nějakých stonkovek? Pokusím se tentokrát dorazit...
Roman
0[6100] - mřenky a sumci10.06.09 00:37PaDa – Re: Romy
Fajn, budu taky nějak tak.
A předpokládám, že cedulku Rybičky.net zajistí Václav? Aby se jako minule nesešly na stole tři
Václave, drahoušku, když už jsi v tom protrhávání, nebylo by zdvořilé zajít za chorou kamarádkou s kytkou(kýblem kytek) v ruce?
Bůůů. zase to všechno vyžere Rapík
Hm, a zrovna musej bejt Úvaly když je i plzeňská burza... to je pak jednodušší jít jen tady, chjoo..
Vyzkoušejte
017.05.09 13:00kreten – Re: vaclav
No to je tím, že Kolda a spol. začali makat víc
017.05.09 10:53Usine – Re: provokater
Vždy to ale nebyla tak velká akce jako v poslední době. Pamatuji časy kdy to mělo hodně daleko třeba i k bývalé burze na Vinohradech. Dnes je to ale největší burza a jak se říká ve střední Evropě.
017.05.09 10:00kreten – Re: Moucha
Kdo neví, kdy jsou Úvaly jako by nežil sobota to jistí od osmi hodin do oběda
017.05.09 09:58kreten – Re: vaclav
No kdo zná mne, toho znám já a u tebe jsem fakt neměl problém tě dešifrovat
A taky by se hned zpestřil obsah "některých" akvaristických časopisů. Určitě by bylo o čem psát (o kvalitní fotodokumentaci nemluvě)
016.05.09 20:46kreten – Re: Mrakoplash
No skrz naskrz Známý vrchlabský rybičkář a majitel skvělé prodejny Joska Brádler chtěl kdysi založit cestovku, která by vozila akvaristy z rybárny do rybárny - a to klidně i ty zahraniční. No není to skvělý podnikatelský záměr.....? Pak by to šlo dobře.
Nějlépe by to bylo vzít ze severu přes Prahu na Moravu a tam to ve sklípku oddiskutovat. Chtělo by to však rezervovat si nějakou dovolenou nebo hoodně prodloužený víkend.
A co třeba zájezd? Že teď běží v televizi Účastníci zájezdu, dalo by se udělat turné po republice - kostra by byla pevná a dobírat by se mohli ti blízce bydlíci na dané zastávce