Setkání akvaristů - Praha
Já mám plný stav ... ke mě se jen tak nedostaneš. Lužiny
černý most, ale jako brigoška prý můžu být nasazena kdekoliv
Bože chraň....
![:)](../obr/s/16.gif)
Zadařilo se, od pondělka jsem součástí pet center v Praze
![:-D](../obr/s/06.gif)
Naštěstí jen jako brigáda.
Starší reakce
PaDo: Musela to byt dobra parba
![:-)](../obr/s/02.gif)
ty to nevis, ale i pres moji absenci jsme si vcera pokecali
nejak pred 23h, pravda, byl to spis z my strany monolog
Václave, patice bych bral.
dudak napsal: nevíte někdo jestli přijde Pavel? akvarista.cz?
Nepřijde, mluvil jsem s ním, taky jsem něco chtěl. Prý je to pro něj 30 minutová zajížďka a nedostal by se tam dřív jak v 8 a to už chce být s rodinou doma.
Potřeboval bych jen tu šroubovací část co se navlýká na trubici... (2x) stratil jsem oba konce na jedné trubici - respektive je stratil předchozí majitel. Jestli ještě nejsi na cestě tak prosím prosím.
Tu černou bych si vzal , dík
![pivo](../obr/s/36.gif)
Poslusne hlasim,ze jsem nas dle predpokladaneho poctu nahlasil u pana hostinskeho,ahoj zitra!
Netuším, spíš ne, jestli s ním někdo nedomlouval objednávku...
Tak A. uz je zadanej
Teď hlavně tuhle trávu. Taky by se tam našly 2-3 druhy kryptokoryn ale ty až tak zběsile neodnožují, takže momentálně nejsou adepty na protrhání.
Ivoši , 4-5 kousků pokud se najdou ,díky
![pivo](../obr/s/36.gif)
0 21.03.2017 09:29
Ivoš [1061] - Cichlidy Já přijedu na sraz z Brna, v Praze to skoro vůbec neznám, zkusím se domluvit s Blankou (Drvi), u které budu spát, jestli je to nějak reálný, abych někde nezbloudila
nemám vůbec představu... dám vědět. Každopádně díky za nabídku
![potlesk](../obr/s/04.gif)
Ä nemohla by sis přijet na Suchdol? Jsem doma..marodím...už jsem jí musel ostříhat a bylo by škoda kdyby přišla vniveč...
Někdy se zmrzačí i bez sportu..vlastní zkušenost.
MonterMonty napsal: Sportem k trvalé invaliditě
PaDa napsal: To bych ti mohl donést tu pálku a můžeš si slepovat
Taky by sis konečně mohl přijít pro to mražené krmení a přestat ryby mořit hladem
![;-)](../obr/s/03.gif)
Sportem k trvalé invaliditě
To bych ti mohl donést tu pálku a můžeš si slepovat
Zdar bando. Pivo se dát obouma
Ivoš napsal: No, jelikož jsem si před 2 týdny vykloubil rameno, tak u mě teď nějakou dobu budou mít akva srazy přednost před volejbalem
Sportem k trvale invalidite?
No, jelikož jsem si před 2 týdny vykloubil rameno, tak u mě teď nějakou dobu budou mít akva srazy přednost před volejbalem
![;-)](../obr/s/03.gif)
0 19.03.2017 20:03
PaDa [6088] - mřenky a sumci Připomínám, že hospoda je již
tento čtvrtek 23. 3.
Hlašte se v kalendáři,
v úterý večer to spočtem a upřesníme počet míst.
![pivo](../obr/s/36.gif)
aha tak to mám smolíka, škoda
ahoj..no,mám, budu jí muset už ostříhat...ale na sraz nejdu
![:-(](../obr/s/13.gif)
0 19.03.2017 11:32
Belisana [476] - gavúnci, labyrintky Co takhle pozdravit?
![hmm](../obr/s/20.gif)
0 17.03.2017 22:47 Honzulka12 Nema nekdo navic krevetky,zlute,cervene nebo modre?
Ahoj lidi.
Měl by někdo zájem o Mesonauta egregius?
Mohla bych donést. .
Mám v akvu plonkovou samičku a dudak by mohl dodat samce.
Pokud by byl zájem budeme rádi.
Ta moje chuděra je pořád narvaná za sáním filtrace.. Můj dráhy páreček ji nenechá ani vyplout. .
![:-O](../obr/s/14.gif)
Připomínám, že
hospoda je již za týden, ve čtvrtek 23. 3.
Hlašte se v kalendáři
![X-)](../obr/s/15.gif)
Starší reakce
Mám odtud žárovku E27 1000lm. Pravda G9 jsem nikdy nezkoumal...
EDIT
Tak jsem sorry, už jsem se podíval, co je G9, spletl jsem si je s GU10. G9 Lidlu a IKEA fakt nebrat. Jak píše sachlj, jsou to bludičky.
G9 jsem před asi třemi lety kupoval 5ks na čínském webu. Svítí dodnes, odešla jedna a po reklamaci mi poslali novou. Ale dneska už jsou ceny tady srovnatelné. Třeba
www.led-zarovky-cz.cz/… To co prodávají v lídlu má výkon tak do dětského pokoje na noc aby to nerušilo.
Před nákupem vyhodnotit: efektivitu W/L, spekrum K a úhel osvitu.Efektivita - volit žárovku s co nejvyšším výkonem v Lumenech na jeden Watt,studené spektrum působí v interieru jasnějším dojmem,úhel osvitu je dost podstatný,záleží na tom jestli chceme mít osvětlený celý prostor,včetně stropu,nebo mít násvícený stůl,v prvním případu jsou vhodné žárovky 270°,v druhém vyhovují směrové 60°,navíc zvážit vzdálenost nebo výšku od nasvětlené plochy a použitá stínítka lustru.
![;-)](../obr/s/03.gif)
Přidat reakci
1 ...... [92] ...... 350 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 356692x