Setkání akvaristů - Praha
Zajímavá to rostlinka,já se o ní hlásím
,pokud se nedostavím,je možno poslat po Montym?
ve 23:45 se narodila
tak ještě se zpožděním gratulace i ode mne
A hlásím tímto návrat z úspěšné akce, vše bylo super, 14 dní sluníčko od rána do večera
Starší reakce
Mě to došlo hned, ale kvůli srandě se to musí využít.
Mimochodem, že tam máš c místo g jsem si všimnul až později. Hlavní je přece, že máš obě v pořádku!
Hele , von si to RAP-náš asi nepřečet pořádně vo co vůbec šlo
jaký tři litry?? my bumbali z domácích zásob....
jednou se preklepnu a misto g dam c a ty z toho naděláš....
Tak to já říct nemůžu...
Designer napsal: Ja nedojel dobre ani na Prosek, a on si klidne dojede v pohode az nekam na Liberec...Ale copak? Na Libni jsi byl ještě celkem v pohodě a na Prosek jsou to už jen 2 zastávky.
Upřímně jsem rád, že jsem nemusel druhý den do práce a mohl jsem se z toho vyspat.
...jsem trošku zapijel
Za tři litry útrata, tomu říkáš trošku
znaš mě... tahle poranu... je to na ranu... jsem trošku zapijel a pak se pismenka pletou samy
To divne cislo asi vzniklo prepoctem, jinak to vychazi na kulatych 2 a pul Euro za centimetr
.
... černý dlouhý vlasky, 3,250kc a 48cm všichni zdrávy.
A za co si platil 3,250Kč?
Jinak samozřejmě gratulace!
tak konečně budeš moct na tu rodičovskou dovolenou
gratulace
Evidentně malé trpělivost nechybí, to by z ní mohla být časem nadějná akvaristka
Ať roste, zlobí a je zdravá
Ještě jednou si to přečti. Já nepsal:
Sice to do této skupiny nepatří, ale i tak gratuluji.
Psal jsem:
Sice do této skupiny nepatřím(já - protože nechodím na srazy), ale i tak gratuluji ale patrí, kdyby Terka byla nedočkavější, tak bych nemohl na sraz....
Gratulace
.
no hned jsem ji poděkoval, ze me nechala jit na rybicky a pockala než jsem prijel domu
Stana mela kontrakce celej den po 5 minutach a kdyz jsem prijel z prace domu tak se to zintenzivnelo a zpravidelnilo.... takže před desátou večer jsme volali sanitu
a ve 23:45 se narodila, černý dlouhý vlasky, 3,250kc a 48cm všichni zdrávy....
Tak ještě že to nepřišlo včera
Ať to dobře dopadne a pozdravuj Téééérezku
Ej , no tak jsi mě pěkně předběh , jinak super pokec , dík všem za vše , hlavně se těším na recenzi toho stmívače
Poztracene veci jsem hodil do igelitky a pak zase nasly sveho majitele. Akorat se nekde do zeme propadla krabicka Entizolu, ale to asi bylo az ve sportbaru. Nema ji nekdo? Monty je smutny ze ho nema.
A ze jsme o nich zrovna vcera mluvili. Gratulace
.
To já doma zjistil, že se mi vytřely Mesonauty, tak se úprava odkládá na neurčito.
Mels pravdu a dekuji, ze jsi mne te zelene potvory zbavil
.
Ja nedojel dobre ani na Prosek, a on si klidne dojede v pohode az nekam na Liberec...
0 13.08.2014 16:26 amrtin No,já vyrážim za chvilku,ale budu tam až těsně po 18.h....
Jirko super,děkuji
Mě stačí pár deka
a je mi jedno odkud
Díky.
flexi obkladu ti muzu prinyst několik litru.... radši novy, nebo z krevetarka?
Hikari je Tvoje
.
Díky.Na příští se nedostanu,ale může mi to vzít Monty
Kouknu, možná něco najdu, ale dneska by to nebylo až možná na další sraz. Jedu rovnou z práce.
To hikari by mě zajímalo...
Tak to by bylo super. Já mám teď kompletně novou techniku světlo 2x25w + větší filtr. Takže doufám, že se to všechno rozjede
. Až budu mít nějaké zajímavé rosliny tak samozřejmě poté nabídnu na další srazu
.
jeste nejaky zbytecky weeping moss najdu....
0 13.08.2014 11:36 dansladek Ještě přidávám další poptávku. Jestli nemá někdo náhodou přebytečnou kobercovou rostlinu (potřebuju vyzkoušet osvětlení) a jestli někdo nemá navíc mech. Díky
.
Přidat reakci
1 ...... [171] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x