Setkání akvaristů - Praha
Předem díky!
Přinesu mix Piskořek s Okružáky pro Makky...můžete se podělit.
Ahoj, zdravím všechny a mám dotaz. Neměl byste někdo navíc nějakou piskořku?
Díky předem
Děkuju za nabídku
, když mně se líbí macrandra. Už jsem ji měla na Vinohradech, ale zřejmě jí vadila tvrdá voda. Tak snad by v Uhříněvsi mohla mít na vodu jiný názor.
MartinH napsal:..Tak jeď metrem na Vyšehradskou a pak se s tím můžeš kutálet dolů po Podolskejch schodech.
Lepší je Pražského povstání, tam nejsou schody.
Neberu to jako reklamaci. Konečně chtěla jsi ji nebo přišla sama od sebe ?
Na odchycení používám dvě siťky a rychlé ruce. Jsou to hbitý potvory
.
0 21.05.2019 20:50 MartinH [142] - L144 závoj To se někdo má...tahle várka šneků si oddechla.
Ale neber to jako reklamaci
Je to hezká mladá dáma.
Jen nezaručím, že se mi ji povede chytit. Máš na lov Dajánek nějakej fígl? Tahle je strašně opatrná.
Páda dovolenkuje
Klidně jí přines, vrátím jí odkud přišla...
Donesu Rotalu rotundifolii. A kdyby někdo toužil po plevelech jako Růžkatec, Egerie nebo malinké Pistie, řekněte si.
Pada není napsanej...plánovala jsem vzít i šneky (Okružáky a Piskořky)...Bude je někdo chtít nebo je mám nechat na příště?
A ještě jeden dotaz...vím, že je to troufalá žádost, ale nevzal by si někdo do party k ostatním tu moji samotářku Dajánku? Je to nejspíš holka. Netuším, jestli se mi ji podaří lapit, ale kdyby náhodou...
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR zase v háku
A po příchodu domů musím žrát vočouzený maso amatérskej špek ,šunku klobásy a chlastat víno bez barviv nelegální kořalku atd. Jak rád bych se s tím táhnul tam do toho kopce vod trambaje
0 21.05.2019 12:41 Makky [101] Ahojky,
potřebovala bych do krámu nějaký ten echinodorus popř. cryptokorynu .
No a něco i jiného než hromadu Microsoria, Ceratophyllum demersum, hygrophily polyspermy
Pro sebe do akva sháním Ludwigia sp. 'Mini Super Red' a Cryptocoryne parva.
Dík a páčko na srazu .
Můžu přinést Endlerky, kdyby někdo chtěl. Od 20ti do nekonečna. Určitě se rozmnoží i cestou
Jasně, vyberu ty nejmenší, zvětšíš si je už sám
Dík super určitě přines, čím menší tím lepší.
Ahoj, opět nabízím polyspermu, diformisku,aromaticu.a kdyby někdo měl liliovnicek a pinanfitidu potěší to.tak ahoj ve čtvrtek!
Furt neverim... A jak to vypadalo? A co na tom psali
Věř, včera se na ně koukal
Tomu nevěřím, pokud nemá skolorex ani zoo branik, pochybuju že je bude mít menší akvaristika běžně k mání...
U nás je mají běžně k mání
Jestli chceš subulatu tak jí mám v plánu protrhat a přinést.
Mech ti klidně vemu ale jaký?
Hodila by se mě nějaká Sagitárka a trochu mechu.
To nedá, leda na burze nebo na netu. Ale, kdyby chtěl někdo z účastníků mikry ráda mu je přinesu i kdyz se daji sehnat stejne...
To se dá koupit v obchodě
2 18.05.2019 22:49 Angus68 – Re: RAP
Má, a šlape jako hodinky
Jo, když si umíš poradit, tak je hned všechno trošku jednodušší
To by taky bylo, abych si jako nástrojář neporadil
Mně neděkuj, jsem rád, že našel využití...
Mě neděkuj. Jsem rád, že našel využití.
Žízeň bych si udělal, ale s časem je to na pí a podobně znějící písmena řecký abecedy
Abys nebyl přetrénován.
S tím jsem ještě neskončil...
To aby si začal s tréninkem!
To už zase bude čtvrtek? Sem si řikal, že mám nějakou žížu...
Přidat reakci
1 ...... [36] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355276x