Setkání akvaristů - Praha
Já přivedu ještě 3 duše...
0 09.08.2015 21:52 dudak [1893] bude chtít někdo nějaké rostliny? můžu přinést malé šípatkovce "Horemanii Red" a "Kleine Prinz", pupečníky bílý i trojdílný, Ceratophyllum, šípatky, a nejspíš i většinu stonkovek
lidí je přihlášených málo, tak aby to tam neuschlo na stole.
Kdyby měl někdo zájem o tetry krvavé, tak je můžu vzít taky, ale netuším, jestli se mi vůbec nějaké podaří odlovit. To samé platí pro paví oka.
beru
pořád jsem měl přebytky, ale zařasilo se mi akvárko a mech musel ven..
já dnes málem chcípnul, ale to se asi dalo čekat, když jsem po 10. dopoledne vyrazil na kole na skoro 100 km výlet.. Mělo to být jen necelých 80, většinou ve stínu stromů podél řeky, ale nějak se to protáhlo, navíc po silnicích a jiných, před sluncem nechráněných úsecích :/ Bohužel, chybně jsem spoléhal na dobré značení cyklotrasy podél Bečvy (vybudované za šílené peníze) a věrohodnost informací uváděných na oficiálním webu
Pokud přežiju ještě tento víkend a ve středu se mi podaří utéct z práce o dvě hodiny dřív, rád vyrazím mezi spřízněné duše doplnit tekutiny, pobavit se a zase se trochu vzdělat
už jsou nějaký termity?
Žádný další zatím nejsou, jen ta středa teď, tam se asi dohodnem jak dál...
Kdo jste nechcípnul ve vedru a chystáte se přijít, pomalu se už hlašte, je to za pár dní, tak ať můžeme upřesnit počet.
Pavel z akvarista.cz bude, tak nevahejte a objednavejte
Starší reakce
Paxero napsal: Mozna jsem vyjimka, ale krome akvaria mam i rodinu.
Nejsi vyjímka.
Navíc já mám nepravidelné směny a někdy to prostě nekloubím ikdybych se po.......
Inu,proč ne?
tak ať je to spravedlivý, začněme pondělkem a postupně vystřídejme všechny dny v týdnu
Vyjímka určitě nejsi,prostě patříš do té části,která patky nemůže,tpť vše
Mozna jsem vyjimka, ale krome akvaria mam i rodinu. Patek vecer a vikend prosim ne.
Já to nemyslel tak,že někdo kvůli srazu ošidí svoje svěřence,ale že to přesune na jindy,ale důvody už znám,takže chápu
Můj argument je, že akvaristika je o péči o akvária a když se někdo stará jen o víkendu, tak je tím pádem účast na víkendovém srazu ohrožena. Přeji hezký den
Já říkal že se nikdy nezavděčíme všem
a dny v týdnu bych například pravidelně střídal,ale tohle mi nepřipadá jako silný argument teda
Pátek a víkendové dny by mě osobně bolely. Vždyť to jsou dny, kdy jsou u nás opečovávaná akvária. To by bylo drsné... Momentálně se u nás v akváriích ty ryby už ani pro samou zeleň nemohou hnout, ještě týden a skaláry si tam budou muset začít prokusovat díry
To ne, to mi nedělejte
, víkendy neee
.. Už jsem se naučila dělat burčáky, měnit vodu, dávkovat hnojivo, občas něco přesadit. To OBČAS je celkem podstatné. Kdykoliv jindy
, víkendy tůdle nůdle. A děkuji moc, v podstatě vás mám moc ráda.
Jasně,díky
teď už je dáno a příště se domluvíme
Paxerovi za kytky a všem za pokec,i ta pokračovací párty byla náročná.a Desinger nepřijel...
další prima setkání
díky všem, kteří přišli
Staurogynu bych si s dovolením vzal
Hlavně abys nezabloudil, dopravní situace v Praze je momentálně komplikovaná
Svoje metro jsem našel a už sedím doma, zejtra jsem tam jak na koni
2 ks tapety akvarijní,1 spínačky digitální a nakou staurogyni,jestli někdo chce dejte vědet.
Chraň bůh, to jsem na mysli neměl, to oko je předpisově vybarvený, jenom je tam vidět ta jiskra raubířiny.
Ty oči nejsou podlité krví!!!
Zítra jej mohu vzít s sebou, pokud je nějaký zájemce.
0 14.07.2015 19:27 pavlaxxl – setkani
Ahojky, nemate nekdo zavojovy ancistruse na prodej? Zitra na srazu bych si je vzala.
Hlavně abys nezabloudil , dopravní situace v Praze je momentálně komplikovaná
pošli mu vzkaz, mohl by se ukázat
já se zítra vracím do Prahy a ve středu se těším na
a pokec, koukám na účast, zatím je to slabší, i když silné osobnosti
, nepřidá se ještě někdo?
poprosim aromaticu,erectus a blyxu,popripade jednu alternateu.dekuji.
0 12.07.2015 21:18 Paxero [71] Přijdu a bohužel mám akva zase před velkou údržbou - přebytek rostlin. Pokud někdo chcete, napište mi, mohu vzít s sebou:
Echinodorus 'Ozelot' - malý, odnož z květu echinodoru
Glossostigma elatinoides
Hygrophila corymbosa
Limnophila aromatica - mám jí hodně, v lepší kvalitě než minule
Pogostemon erectus - krásné velké rostliny
Cryptocoryne wendtii 'Tropica'
Ceratophyllum demersum
Alternanthera reineckii 'Lilacina' - max. 1-2 rostlinky, roste pomalu, ale vypadá nádherně
Anubias barteri var. nana 'Petite' - takoví malí prckové
Blyxa japonica - hezké zdravé rostliny
Cryptocoryne wendtii - nádherná velká rostlina (nikoli obrovská, jen velká), může být dominantou. Mám dvě, budu se těžce loučit, ale pokud pro ni máte využití, rád Vám ji dám. Mě se nějak nedostává místa na 2 tyto rostliny.
To si měla v jednom týdnu dvě stájové chlastačky?
I ty čajoholičko!
To das
me v jednom tydnu vysla stajova chlastacka, strelecka chlastacka, akvaristicka chlastacka a stajova chlastacka
jeste ze ridim, jinak by se ze mne stal asi notor
ty konicky maj na cloveka zhoubnej vliv.
Pochybuji,že bude účast podobná jako minule...
0 07.07.2015 08:15 PaDa [6079] - mřenky a sumci Přidat reakci
1 ...... [138] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x