Setkání akvaristů - Praha
Já se obětuju určitě...přebytky udám u dětí
aha, OK. Ale stejne je prinesu, neco chtel invalida a snad se obetuje i nekdo dalsi
ne, ne ,ne, gigantey bude mít ode mě!!!
giganteu ti prinesu. Ale bacha, budou to obr rostliny, potrebuji se totiz zbavit tech nejvetsich
něco tu mám,když půjdu,tak přinesu
Tak mě napadá...má někdo kousek jáváku?
Jeden akvarista od Litvínova mě poprosil o nějaké gigantey, v okolí se prý nedá sehnat žádná rostlina do akvária. Takže pokud v pátek zbyde nějaký ten plevel, hlásím se o něj abych ho přibalil k těm vallisnerkám.
Pokud se jich nutne a moc potrebujes zbavit tak me se do akvarka vejdou
Kdyby nekdo mel prebytecnou zlutou ampularku, nebo dve, ale fakt jenom zlutou... Jen musi byt trochu vetsi, aby mi je nesezrala helenka.
Barva je úplně jedno.
A děkuju.
Takže díra je 26 celkově 28mm chceš černou nebo světle šedivou nebo obě jsou ale provrtaný.
Díky,tak já to ještě proberu doma a do středy dám vědět,jestli dostanu propustku
dá se před hospodou,nebo okolí nějak zaparkovat?
Je tam zóna, ale v pátek večer by to snad nemusel být problém...
Díra je 26 a nevidím na šupleru ždibec...to se dá upravit. A díky.
Já to musím změřit ale provrtaných trubek tu mám dost, protože jsem přešel větší průměr.
Tak 30 40 čísel... obešel sem všechny možný krámy a připadá mi že je to nějakej sprostej rozměr...24 ano 28 ano ale 26 nevedou.
Kolik metrů chceš.
Jo a jeden hospodskej pro odlehčení.......
Tož, Hospoda je jediné místo, kde sa ze savců stanů plazi.
Nemáte někdo navíc kousek plasový trubky o vnitřním průměro 26 a ždibec mm? Perforovaná nevadí.Tady fakt nemaj nic
stačí tak 30 čísel
Tak už tento pátek 20. září od 18:30 hod. U 3trojek
Prosím o přihlášení, tak nějak do středy nejlíp, abych upřesnil velikost salónku...
rybicky.net/akce/1165 vždyť přijeď
Funguje a dokonce i ANO, však se podívej kam jsem se posunul, ale jenom virtuálně.
no lidi přibývají, tak snad to funguje
Testoval jsem to a odkliknul jsem že se neúčastním a jsem zaregistrován.
Už jsem na to přišla. Počítač mi nenačetl aktuální stav po přihlášení, když jsem zmáčkla F5, tak se to srovnalo, už se vidím..
ale přihlášená jseš...
no kdyby to ještě někomu nefungovalo, napište a hodíme to na Rexe
Náčelníku...jestli vono to nebude rozbitý
Ano mačkám taky, ale nejde to. Abych tam nebyla pak zaregistrovaná 10x. Přijdu sama.
osobne si do pmdd pridavam jeste trosku chelatu zeleza, pmdd je zakladni formule a pro nektera akva se musi trosku "vylepsit" ci neco ubrat
ale vic ti rozhodne objasni Vaclav, náš echynáčovej dědek
stačí kliknout na ANO
počítáme s tebou
Já budu...přihlášení mi nejde
Tak už za týden, v
pátek 20. září od 18:30 hod. U 3trojek
Prosím o přihlášení, tak nějak do středy nejlíp, abych upřesnil velikost salónku...
rybicky.net/akce/1165
cpu tam plantex csm jak jen to jde, ale asi zkusím ještě přidat.
no jenže on má asi 70 litrtů, ale vešlo se to
, ten malej echinodorus sem si nechal (nevíš co to je?) a ještě pár stonkovek na doplnění k těm co mám od tebe z minula. Je vidět krásně rozdíl, ty nové jsou krásně zelené a ty co tam už měsíc mám jsou o dost světlejší, hlavně třeba u heteranthery, už nevim co dělat aby mi ty kytky zezelenaly
"bylo toho vic nez jsem cekal" - no, rikals, ze potrebujes jeste pro kamarada na jeste jedno akvarko
ja to tak nak tusil,dej jim vodu z akva,vzduchovani a uvidis sam.ta rybka by mohla byt endlerka,uvidis az naroste.
No včera jsem si přinesl kytky od Jar-oslawa a ted jsem se šel hrabat do akva a koukám, že v misce kterou jsem si přinesl je jedna větší krevetka a pár malých. Tak je zkusím v nějaký skleničce trošku odchovat
A nějaká malá rybka v tý misce plave. Vůbec nevím co sem si teda přinesl
ale kdyz tim fotim udela to: zzz... zzz... zzz... a pak teprv vyfoti
krásnej popis
dobrej foťák je základ
máš to vážně moc pěkný, já vůbec nechápu jak ti tam může za 2 tejdny narůst taková biomasa. (děkuju za kytky, bylo toho víc než jsem čekal
) Já furt zvažuju jestli krevetky nebo párek nějakejch malejch cichlidek, ale každopádně chci počkat až se to trochu víc zaběhne
No, fotky... musim nejak zmermomocnit pritele na foceni. Ma lepsi fotak. Nejak se do toho zazral a kouka na naucne filmiky od fotografa Neffa, tak by mohl potrenovat foceni... treba zrovna na akvarku
Asi pouziju nejaky zensky zbrane, treba takovy revolver magnum by mohl zabrat
Ten muj kompakt sice ma takovou peknou funkci makro, ale kdyz tim fotim udela to: zzz... zzz... zzz... a pak teprv vyfoti. Kdezto zivy kreveti obraz uz je davno prekomponovan po prvnim zzz... A to vyfoceny thorakatovo vykuleny oko byla totalni nahoda - a jo, tohle je ten sumec idiot, ktery mi chce pokazdy udelat moncla.
Jestli mas aktualni prezentaci, a mas v akvarku hrbohlavce... nevim, nevim... Cas od casu mi nejakou krevetku zbodne cichavec, ale jen zridkakdy - nebo to aspon nevidim. Ale krevety lozi vsudemozne a neschovavaj se tak to nebude s tim jejich poziranim tak hrozny. Ale ten hrbohlavec fakt nevim...
To mi moc křivdíš
,vždyť já ty korýše mám tak rád
Přidat reakci
1 ...... [223] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x