Setkání akvaristů - Praha
Anubias určitě nějaký přinesu. Mám dva druhy.
Já bych teoreticky moh. A opět se zeptám po jakýmkoli zbytku anubiasu. No a něco jak radou tak v zeleni tak do třiceti čísel max a náročnost amatér. Už mě zmáhá stříhání ve velkým a kecy návštěv že přes zelí není vidět tvorstvo.
Nevzal by mě někdo pár kousků. Nějak záhadně se mě přes vánoce cca polovina rozpadla. Zbytek roste dál. Díky
V tom případě bych si ho fakt vzal...
Dik nacelniku. Takze mam fakt lomariopsis
Ha, ted jsi me znejistil, coze to vlastne mam. Pri letmym pohledu do atlasu mi to prijde tak nejak stejny... Mam to volne lozeny v akva, dela to takovy uteseny bochanky, popripade mi to prorusta anubiasama. Nemam to nijak prichyceny.
Dostane se na PaDu, Ctibuma a mozna i jeste jednoho pripadnyho zajemce.
Jo, a taky muzu vzit javak, ale nebude zrovna ve vystavni kondici. U me je tak nejak nekde zarazenej v ty dzungli, ze v tom housti neni videt.
Tak já bych si také s dovolením vzal. Ale s PáDou se neperu, má větší bicáky
O ten salát? Spíš jako Bob a Bobek.
Zkusil bych kousek. Mám doma Monosolenium tenerum, tohle asi roste podobně, co?
Pokud se tam náhodu v neděli dostaneš, tak tam byli teď o víkendu dva prodejci, co je měli. Myslím burzu na Pankráci. Byl to stánek 22 (tam už mají jen dorpodej, protože s nimi končí, ale měli jich pořád dost) a pak 62 nebo 84.
Bych se chtěla zeptat jestli nevíte, kde sehnat zdravé samičky kakadu ? Na burzu se nedostanu (jestli už je).
Starší reakce
To jsem pochopil
Kubaa napsal: Škoda, že má u všeho, co bych potřeboval, "vyprodáno". Zdá se mi to, nebo tam nějak upadá sortiment?
Je možné, že to ještě naskladní, byl konec roku. Když tak můžeš Pavlovi napsat dotaz.
No s JBL testy je to slabota.
Ja si tam dnes naklikala vsechno co potrebuju, za me spokojenost
Škoda, že má u všeho, co bych potřeboval, "vyprodáno". Zdá se mi to, nebo tam nějak upadá sortiment?
Taky si objednám, donáška zadarmo přímo k pivu se mi vždycky zamlouvala
Díky za info
Starší reakce
Crinum nabízí Elfka tady na stránkách, bolbitis nabízel Pulpy.
ahojte lidi, mám prosbu... neměl by někdo, případně nevěděl, kde sehnat, tyhle kytky? Samozřejmě je nechci zadarmo. Zakládáme nový akvárko, už zase
nymphaea micratha
bolbitis heudelotti, ideálně ten "Compact"
crinum calamistratum
Starší reakce
Huráááá, bezocasák a ještě jeden přežili ty insekcitydy!!!
Radši dvě menší topítka..velký když nevypne je pr..na světě hned
MonterMonty napsal: Marcel Goliáš tady měl docela nedávno inzerát že prodává Jagera 200W učím za tři stovky - což je super cena , koukni do inzerátů ... mělo by to stačit až nad hlavu - hlavně je to kvalitní výrobek No vidíš a já mám doma dva. jeden 200W a nevypíná, jeden 150w a je přepálenej. Zato atmany fungují všechny.
Jája napsala: Ahoj všem, mám dotaz ohledně topítka. Konečně jsem zprovoznila nové AQ - 120x50x50. Teplota vody se ustálila na 22°C, což je dost málo. Mám LED osvětlení jen s krycími skly. Uvažuju o atmanovi, ale nevím kolik mám zvolit Wattů. Bude stačit 150 nebo raději víc?150W by mělo stačit, 22°C není zase tak málo a jestli tam chceš řekněme 25°C tak je to rozdíl jen 3° Sice má to akvárko velkej objem, ale zase nemá o tolik větší povrch kterým teplo uniká. Sklo je celkem slušnej tepelnej izolant a v tvém rozměru to bude minimálně tloušťky 8mm možná ale 10mm. Jestli už máš 150W tak ho tam dej, mělo by to bohatě stačit. Jestli žádné nemáš tak cenový rozdíl mezi 150 a 200 W je minimální. Navíc akva se dá i celkem slušně zateplit. Pod a za akvárko polystyrén a hned jsou úniky tepla menší.
Marcel Goliáš tady měl docela nedávno inzerát že prodává Jagera 200W učím za tři stovky - což je super cena , koukni do inzerátů ... mělo by to stačit až nad hlavu - hlavně je to kvalitní výrobek
Ahoj,200 bude ideální,si myslím.a kup Eheim a ses v klidu!
V akváriu je to lepší ne? Méně práce, víc biotop
Docela by mě zajímalo, zda by se třeba čichavci zakrslí naučili ty mšice sestřelovat do vody (sušené přilepené na krycím skle sestřelovali úspěšně).
Sem tam něco opláchnu, ale vždycky nějaká mrška přežije a ony se dost množí. Aspoň mám puntíkaté plovoučky. To hned tak někdo nemá.
Pak nějak nechápu, proč máš potřebu sem psát, že to není pravda. Ale to je asi fuk.
Tak si představ že řekl, pan Novák toho o tom napsal spoustu. Párkrát jsem si s ním o tom na srazech i pokecal. Velká škoda že už to nikdy nepůjde.
Spíš Václavovi to nikdo neřekl, někteří akvaristé mšice cíleně kultivují (mimo akvárium) jako živé krmivo pro ryby. Na akvaristovi byl o mšicích jako krmivu celý článek od Petra Nováka...
Třeba to jen nikdo neřekl rybám
Tak ryby obvykle nelezou z vody a neloví na horní straně listů. Ale ochotně zobou co napadá do vody a akvarista tomu může pomoci.
Kdyby to tak bylo, tak by nebyly, ale protože jsou tak to asi není až tak pravda.
Však mšice jsou dobré krmení.
To je důvod, proč nestříkám mšice na plovoučkách. Radši plovoučky se mšicemi než otrávené ryby.
Jenom se kolem sebe podívej, a zjistíš, že je tady hodně dobrých člověků, co nezkazí žádnou legraci
Doufám, že se přijdeš zase někdy podívat, až s Lenkou vymyslíme termín pro to jakoby naše celorepublikový setkání
A neboj, příště přijedu včas
invalida napsal: To jako že dobrej čaj je taky dobrej..teď tady mám nepálskej...ale ta cena za 10 deka..kafe tady mám burundi z plantáží ngosi a trochu tanzanie..a tak. Hubu mám mlsnou ale alkohol je taky supr. A hlavně když seš furt pod vlivem nepřijde ti tenhle svět tak debilní i když fakt je.
Vy.er se na debilní svět. Máme kolem sebe spoustu fajn lidí a kvůli nim je všechno mnohem snesitelnější.
To jako že dobrej čaj je taky dobrej..teď tady mám nepálskej...ale ta cena za 10 deka..kafe tady mám burundi z plantáží ngosi a trochu tanzanie..a tak. Hubu mám mlsnou ale alkohol je taky supr. A hlavně když seš furt pod vlivem nepřijde ti tenhle svět tak debilní i když fakt je.
invalida napsal: Vypláchnout za kacířská slova Alkohol je zhouba lidstva.
Alkohol je metla lidstva. Proto patří do každé správné domácnosti.
Přidat reakci
1 ...... [69] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x