No, treba kryptosek mam v posledni dobe spotrebu neb se mi rozpadaj...
A obcas delam pokusy s necim co jsem nemela, jestli se to treba chytne (nekdy je pokus na ponekolikate): riccia - nene (sezrali sneci?), blyxa - nene (vyryli sumci), staurogyne - umlacen konkurenci echacu, pogostemoni se taky neujali, javsky mech a flame moss byl thorakatama rovnomerne rozdistribuovan po celem akvi, vzkaz jsem pochopila, zadny dalsi mechy. No a pak si clovek nenapadne vezme myslenku do hlavy, ze si "zacerveni" a zaechacuje akvarko... Takze nektere rostliny minimalizuju - hygr. corymbosa co mela jednu tretinu zadni terasy, se ted sucucla na par kousku; mela jsem do dvou velkych trsech hygr. polyspermy a ludwigie, nechala jsem si po jednom a ve skromnejsim podani. Z velke valisnerie jsem presla na drobnejsi druh a tvrde si drzim pouze jeden kus. Jestli se bude limnoph. sessifl. chovat jak se v posledni dobe chova, poleti pryc, to same plati pro rotalu. Co jsem si donesla echac fantasy color a ech. janii - tomu se dari, rozhoupal se i vesuvius, ze uz tvori mimina, driv se mi rozjel ech quadricostatus (ono se to ted uz asi jmenuje jinak), ted je to armada slahounu na pochodu. Limnoph. aromatica se u me nechytla. Filopaludinky mi asi sezrala helenka, mmch taky donesena z hospody. Krevetky od Kytky jsou suprovy, dari se jim, a je legrace pozorovat jejich interakce s tankoidnimi thorakaty. Bolbitis z hospody uz rozdavam dalsim, to samy strapatou hnedovku, to samy hydroctyle. Donesenym levatkam a ruznym piskorkam se dari. Dva pruhati ampulari od Kytky uz zemreli, ale mam od nich nechanyho jenoho potomka - skrizilo se to se zlatym ampularem. Nechteny zlaty cichavec prosperuje. Plovouckam se dari...
Takze tak
A jelikoz mam v okoli tri lidi s velkym akvarkama, tak hospodskyma a myma prebytkama podelim i je