Setkání akvaristů - Praha
Spíš bych to viděl tak že bych vzal vzorek vody..co ty na to? Výsledk pak vzkazem.
chcete nekdo? Obr rostlina, pres 50 cm vyska, asi tak 40 listu. Ale na sraz ted neprijdu, v unoru taky ne, takze osobni predani nekde v Praze
Nemá někdo dvě samičky a.kakadu ?
Jeeeeee
, tohohle kousíček, prosiiiim
Moc děkuju za nabídku. Tripartitu mám, ale z pogostemonů mi zbyl jeden kousek, ostatní zašly, tak bych jeden nebo dva uvítala.
0 22.01.2018 14:38 R Jája [1426] - Živorodky AG napsal: Budete někdo chtít Ech. Bleherae ? Mám tam dvě odnože cca 10 cm.
Já bych měl zájem. Pokud je to možné tak prosím o rezervaci. Předat prosím Jar-oslaw.
Budete někdo chtít Ech. Bleherae ? Mám tam dvě odnože cca 10 cm.
Mám pocit, že keď som tam bol naposledy, že som nejakú ponuku zahliadol, ale za koľko (a či je ešte aktuálna) to neviem.
Môžem ti kľudne požičať i niečo z mojej sady, ale ak si spomínam, nebol si úplne miestny...
Ještě mám dotaz jestli by nebyl někdo z přítomnejch schopnej za nějakej bakšiš udělat rozbor vody nebo jestli třeba nevíte jestli ho nedělá Dáša v Bráníku případně za kolik.
0 21.01.2018 20:11 PaDa [6079] - mřenky a sumci Čtvrtek se blíží, dejte
nejpozději do úterý vědět, kdo se chystáte.
V úterý navečer spočítám přihlášené a upřesním počet míst v hospodě
Ananasy se kupodivu zmátořily teda aspoň to tak vypadá
Diky už to tam píšu
.
Vybiram: osobni odber, Praha 9 Horni Pocernice
A do poznamky: "prosim o dodani do hospody, na sraz akvaristu 25.1, dekuju"
A je to
Zatim to vzdy zafungovalo.
NO objednávku mám jen nevím co tam dát za dopravu? Aby bylo jasné že to chci donést na setkání do hospody.
No chtěl to těm ananasům ukrátit, ale nenašel kvér
Copak? Samici jsi neudal, tak zakládáš chov?
půlpy napsal: mám doma stejnou - nebo aspoň podobnou věcičku a než na rostlinky ji poslední dobou (po problémech s koleny) používám, když mi něco spadne na zem, tak na zvednutí, bez nutnosti se ohybat, či dokonce si klekat
Já mám na zvedání upadlejch věcí dvě dcery manželku a psa.
Spolehlivej je pouze pes...když mi něco podává někdo jinej buď něco potřebujou nebo něco rozflákali i přes to že sem je na to upozorňoval. Naposled mi třeba přestěhovali ananasy na jiný okno, zalily je jak zedníci prémie a votevřeli na ně vokno při mínus 15ti. Přežili to, nevzpoměl sem si kde mám klíče vod skříně se zbraněma a municí.
ctibum napsal: Pak z toho udělám článek a sám si ho schválím
Já Ti na to pak napíšu pochvalnou recenzi. Něco jako komunistické žblebty stylu "Jak se kalila ocel".
Je to hnědé,je to hnědé a není to čokoláda
,patří k tomu ješiě výměnná hlava s žužlacími břity,doporučuji pouze jako krmivo pro žlutý kontejner.
Obdarovanému by jsem se obloukem vyhýbal,nebo se před setkám ujistil,zda nemá narušenou nervovou soustavu po akvamelioraci.
Já to tak nějak vytušil, proč myslíš že to nabízím?
Smůla, ten už nesázím, páč mi nefunguje...
Ale můžu s tím zkusit krmit Dajánky...
Toto je ale vážně na hovno
nebo odpadky nemaj to trestanci u silnic?
Hlavne chceme video! Napr. ako s tým sadíš pogostemon. A so zvukom samozrejme!
mám doma stejnou - nebo aspoň podobnou věcičku a než na rostlinky ji poslední dobou (po problémech s koleny) používám, když mi něco spadne na zem, tak na zvednutí, bez nutnosti se ohybat, či dokonce si klekat
Pak z toho udělám článek a sám si ho schválím
Sám sis určil osud.
Za škody způsobené nesprávným používáním tohoto výrobku nenese dodavatel žádnou zodpovědnost
Já bych si to klidně vzal, abych si ověřil, že to je na hovno, což mě už dlouho láká...
Takže pokud to nebude někdo chtít z bohulibějších důvodů, tak to zrecykluju za tebe
No kdyžtak to hodím do kontejneru na plast...
Bohužel neznám nikoho se sbírkou pí.. ehm hloupostí
Michale, plný akvo, už i pancéřníčci spí jen na kamenech nebo v kytkách
Makky to zatáhne? Tak to si začínám šetřit žízeň a přijedu určo
Ty už máš piskořky i na rozdávanie, jo? Slušný oddiel wtz
Díkes
S PaDou se podělím
Klidně můžeš, Makky půjde dřív vezme to ze stolu za všechny
A pokud už budeš na stole i ty, vezme tě taky...
Ok, tak je vezmu každý zvlášť, ať se v tom nemusíme hrabat.
Okružáky bych si prosil! Ty potvory čokoládový od PaDy mi je vyžírají jak bonboniéru...
Šneky udám, že jo? Piskořky a okružáky, můžu je vzít i zvlášť.
Koukám, že bych neměl odcházet poslední
Super! Účet nechám pod půllitrem, abys ho nemusela hledat...
Přidat reakci
1 ...... [68] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x