Setkání akvaristů - Praha
nabízíš jeden echáč "dospělý" a pak odnože, tak bych měl zájem o ten velký
![;-)](../obr/s/03.gif)
Děkuji mnohokrát , zredukuji si to sám doma , kýblík mám dost velkej
![X-)](../obr/s/15.gif)
Píšu si
![:-D](../obr/s/06.gif)
Protože jinak budu v pátek ztracená. Budou to trsy, které je potřeba zredukovat, takže toho bude víc než dost
![;-)](../obr/s/03.gif)
Kdybys měl flamingo, o čemž pochybuju, tak bude stačit děkuju + pukrle.
EDIT: Jsem nějaká nechápavá - odrostlý = mládě?
tak jestli můžu, jdu do toho
![;-)](../obr/s/03.gif)
beru
co za něj?
P.S.: ten odrostlý
Mikrosorko klidně beru , pokud nebude mít zájem i někdo jiný, kdyžtak se podělíme ...
![stydim](../obr/s/33.gif)
0 03.03.2014 17:53
kahua [223] - Miniakvária ja bych par malych mecovek vzal
![:)](../obr/s/16.gif)
OK
Díky
![pivo](../obr/s/36.gif)
ti vrazim ten můj, aspoń se podívá po světě
Tak jsem u trojek potvrdil velký salónek, i tak ale prosím případné další zájemce či naopak odpadlíky, aby aktualizovali svou účast v akcích.
![pivo](../obr/s/36.gif)
Máš ho mít.
![:-)](../obr/s/02.gif)
Na atlas se moc nekoukej echináče jsou nenáročné rostliny rostoucí ve velkém rozmezí pH. Bude asi trochu menší když nemáš CO2 ale já bych se toho nebál. Nebuj ještě budeš mít určitě další příležitost.
sorry mečovek
páreček mečovek, nebo ančíků
![;-)](../obr/s/03.gif)
rád bych opět nějaký echáč zkusil (propral jsem dno u 300litrovky), ale tento mi nejspíš nepůjde(aspoň podle atlasu), na 7PH a míň se nedostanu.
tak bohužel
![pivo](../obr/s/36.gif)
A já taky
![palec](../obr/s/18.gif)
i já
![ano](../obr/s/05.gif)
Už mám objednáno.....
Informuji případné zájemce, že i tentokrát bude přítomen Pavel z akvarista.cz , tak pokud máte zájem o něco z jeho eshopu, donese vám to bez poštovného rovnou do hospody
www.akvarista.cz/… Nejsi zdaleka jedina, komu nejaka emerzni rostlina na submerzni nepresla. Nekdy se proste nepovede, muze to sice u neceho i dost zamrzet, ale co s tim? Snad jedine rozpestovat na suchu a pak teprve utopit az co priroste
.
V Braníku jsem flamingo vloni v květnu koupila, ale zašlo mi. Nevyrazil ani jeden submerzní list, pouze ty emerzní opadaly a tím to skončilo. A to jsem je rozdělila do dvou AQ a v obou to dopadlo stejně. Kryptošky mi bez problému rostou, tak jsem si myslela, že i flamingo poroste. Tak to jsem si myslela docela blbě.
EDIT: Tím nechci nějak osočovat Braník, prostě se nezadařilo.
Flamingo jsem viděl v úterý v ZOO Baník v krabičce s gelem hned vedle beťáků, ale ta cena.
![:-(](../obr/s/13.gif)
Také byla dost mrňavá, nevím nevím co by s ní moje ryby udělali, ale rozhodně někdy zkusím, až ji seženu za rozumnou "cenu".
No ja ji mam v akvarku vysokem 50cm, takze bud se ji neco nelibi, nebo je to jiny druh. Uz jsem ji i hodil na stul U Trojek a nekdo si ji bez debat vzal, takze minimalne jako gigantea nevypada
.
Když jsem původně měla Giganteu v setovce s výškou 30 cm, tak se jí taky moc růst nechtělo a bojkotovala to.
Po předsazení do většího akva 80*30*50 výška chytla druho mízu: 50 cm nahoru, 80 cm doleva, zahnout a 80 cm zpátky k filtru. V zatáčce jí dělám letní sestřih na krátko, neb dole by ani přes ty čtyři zářivky nebylo vidět.
No,já tak jednou měsíčně,dělám na směny a šoupe se mě kalendář...
koukám že v tom atlasu je nějakej čurbes , většina valisnerek odkazuje na zákruticha asijská
![coze](../obr/s/24.gif)
Dík
![pivo](../obr/s/36.gif)
Já ji koupil v Bachu jako americana ale koukám do atlasu 130-250cm ,rozdíl nějak nepoznám , roste slušně , dlouhé listy prostě zkrátím a je
BTW, a vubec by mne zajimalo, co mam ja, co jsem povazoval za giganteu. At delam co delam, vic nez 60cm ji listy nedorostou... takze mam neco jineho, nebo se ji u mne nechce delat delsi listy - to by ale asi bylo divne. Ja jen ze jsem si ji od Trojek donesl jako giganteu.
Uz jsme si s Martinem psali, ale ja to tenhle tyden s velkou pravdepodobnosti nestiham, takze jestli nekdo muzete a mate giganteu, vezmete mu ji s sebou?
Někteří z nás bývají v neděli na Pankráci pravidelně
![hmm](../obr/s/20.gif)
ted se domů nedostanu nejspíš ale ten tejden po trojkách určitě , doma to proberu a dám nějak vědět
Růžkatec sem tam už zkoušel dřív,ale postupně odešel,nevím proč.Ale ta mokřanka by mě docela zajímala a ta spiralis taky.Jenomže já se ke 3trojkám nedostanu,mám opět (jako pokaždé
![sad](../obr/s/26.gif)
) směnu.
Do Prahy přijet můžu(když mám volno),nebo jedině poštou...V neděli (pozítří) jedu na Pankrác na burzu.
![pivo](../obr/s/36.gif)
Flamengo by měla bít nizoučká.
nějakou nahnědlou/načervenalou cr. wendtii mám, ale jestli je to flamenco, to opravdu netuším.
Tušim, že jsme oba bez šance ale zkusit jsem to musela
![;-)](../obr/s/03.gif)
Flamingo se mi taky moc líbí, ale je v akvaristikách hodně drahá. Kdyby se ti ji podařilo sehnat od někoho, vezmi i jednu pro mě.
![;-)](../obr/s/03.gif)
Takže hospoda je
již za týden - prosím o přihlášení na rybicky.net/akce/1374 , kdyby nás bylo málo, stáhnu salónek na menší.
Děkuji
![;-)](../obr/s/03.gif)
Vemu , v padesátce je nezkrotitelná
Přidat reakci
1 ...... [194] ...... 350 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 356692x