Setkání akvaristů - Praha
a taky by se našlo něco co sháním
Tak koukám, že už bych se taky mohla konečně dostavit, akorát se obávám, že opravdu budu nejmladší, ale co, někdy se začít musí
Já ty tablety vezmu a uvidíme. Buď vyměníme, nebo podaruju a příště si to vyberu
Teda pevně věřím, že dorazím
0 05.08.2010 20:45 RAP – Re: invalida
Během roku ve středu. Jen teď o prázdninách to vychází na úterý. Pátek je většinou nevyhovující.
Sakra a pátek někdy nevychází?
0 05.08.2010 20:38 RAP – Re: invalida
Ano
.
Ještě dotaz..je to vždy ve všední den?
0 05.08.2010 19:57 tomchamik – Re: invalida
kus mechu vezmu taky,ale tím končím,bo bych musel jet autem a opět nemohl plzničku....
mech bych taky brl, a kolik chces stetinko za ty tablety?
Bude mít někdo mechy? Chtěl bych je lacino ale zrovna nic moc nemám max pár krevet..
Tak já bych to tedy zkusila, jestli na mě budete hodný
. I když to taky nemám za rohem, ale pokud bych nelemtala alkohol, mohla bych by car.
Ještě kdyby někdo chtěl, tak můžu nabídnout spirulinový a bottom tablety od Dajany. Objednala jsem si kilovky, tak mám na rozdávání
doufám , že tam nebudu nejmladší....
Já nesmělý mladý akvaristka se táži, zda-li jsou na srazu vítané i ššššenskééé?
Nic nevím, nic neumím, ale ráda bych pochytila nějakej ten hantec. Mohu nabídnout velké kryptokoryny a vallisnerky, páč pro hustotu akva už nevidím ryby jak je den dlouhej
Dobře , děkuju
0 04.08.2010 17:55 PaDa [6079] - mřenky a sumci volcomek napsal: nemá někdo nějakou vallisnerii navíc
Kdybys neuspěl, budu stejně muset vyrubat zadní prales z
rybicky.net/atlasrostlin/vallisneria_spiralis, takže klidně se pak ozvi. Ale tentokrát bohužel do hospody nedorazím...
0 03.08.2010 23:50 Usine – Re: volcomek
Rostliny se určitě nezničí co si nikdo nevezme skončí v Braníku.
volcomek - nevim, jestli je to valisnerie, ale vypada to na to , u mne ji zase zere krunyrovec .... jestli bude tak opravdu malinka , protoze se mi nemnozi
nemate nekdo nejake krunyrovce?
tomchamik - ok, tak beru neonky , tetry , krevetky , pancernicky a za to ti dam pekny anubias
tomchamik - ty máš doma asi hodně akvárek co ?
nebyl by nekdo tak hodny a dal my par ancistrusu? chtel bych ty s "dlouhyma ploutvema" ale nemusi byt
Když se dostanu tak vezmu...
danila - mas nejake krevetky?
tentokrat hadicky nebudou, spis prinesu nejaky kyti co mi zbyde po upgradu nadrze, teda jestli se nezdrzi dodani novy .....
chce někdo směs pavich ok a nedlerek?
hej tak to chci videt... moje prvni vzduchovani bylo na stejnem principu ... pro tri apulky co jsem dostal
akorat to zralo dost casu
jo vyhovujou.... vic ne, aby se potom neprali
dekuju
jo to je v pohode, ja je dam tomu znamemu, kolik mi jich das?
Drak - jestli nejsou moc veliky, tak bych nejake vzal.... a myslis ze muze oddelat krevetku?
invalida - jo bral bych, ale spis ne ty oranzove ty uz od tebe mam chlape, spis jeste nejake flekate nebo sedive ;)
No kdyby náhodou to vyšlo...mečovky by někdo chtěl?
0 01.08.2010 20:06 Usine – Re: volcomek
Já mám ale jen tu kroucenou.
ok moc dik... invalida ty nejsi lakota ;)
Otázečka..nejezdí nějakej Rakovničák autem? Pls i na pívo bych dal i když obecně sem děsná lakota
0 01.08.2010 19:41 tomchamik – Re: Gunguy
oboje barvou klasika,paleáti kolem 2cm,krevetky +- 1,5cm
jak jsou velci a jakou maji barvu?
hej fakt dik
mas to u mne
Přidat reakci
1 ...... [332] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x