Setkání akvaristů - Praha
Bella napsala: ale... stojim tuhle uprostred Lidlu, v ruce zmoulam seznam: Pada - sneci, Karmen - plovoucky, Jerom - echace, mech pro 3-4 lidi... ![smich](../obr/s/12.gif)
tak tohle znám, už párkrát jsem v Bille nalovila seznam, co nakoupit ve Sklorexu nebo na burze, zato seznam toho, co že mám pořídit za potraviny, to jsem nechala doma
![:-D](../obr/s/06.gif)
Končím v práci a jsem tam za 45 minut.
![;-)](../obr/s/03.gif)
1 11.02.2016 16:54
Bella [1050] - Rostliny Voresi nevyloveny (ti krizenci plata x xifa, + strujce a prznitel vseho xifak), musela bych vykacet dzungli... Nejaky stonkovy zeli jsem po ranu v akvariu zapomnela taky...
A vubec, s tim zapominanim - mam pamet jak akvarijni rybicka, po 3 sekundach prazdno, takze co si potrebuju zapamatovat, to si pisu... ale... stojim tuhle uprostred Lidlu, v ruce zmoulam seznam: Pada - sneci, Karmen - plovoucky, Jerom - echace, mech pro 3-4 lidi... Eee... Ale nevadi, z kabelky lovim dalsi uteseny seznam: granule Pavo, muesli Nutrihorse, Alavis MSM, Farnam... (konaci budou vedet).
Dorazim az dorazim - jeste me ceka jizda autem po Praze (tam kam musim je hodne jednosmerek a neni kde parkovaaat), sama, seri se, a misto cocek mam bryle (=periferni videni a odhad vzdalenosti, ktery je normalne nic moc, je na draka). Nesnasim. Bojim. Zenska, za volantem, navic v klobouku...
My už jsme na cestě s mezizastavkou v Metropoli
Šneky vezu
už to škubu, fresh
![;-)](../obr/s/03.gif)
chceš ještě nějaký ty valisnérky?
já asi taky,budu dělat rychlospojku.
0 11.02.2016 14:13 NirvanaBoy –
Re: lap Sice jdu po druhý, ale taky jsem natěšenej
Já tam budu už asi ve 17:45
Večer jsem 10 stránek zpátky našla tvoje zvolání, že bys brala nějakou vzrostlejší Ludvíku, něco jsem teda přibalila (vzpomněla jsem si na to ráno v 5 ráno
![hmm](../obr/s/20.gif)
) Nevím, jestli to bude úplně ono ale červený to je, aspoň jedna z nich by měla bejt rubin, zbytek, když se ti nebudou hodit, dám invalidovi do kroužku (akvaristickýho
)
Ty se k nám vejdeš vždycky.
![;-)](../obr/s/03.gif)
Hlavně po roce doraž.
Já mám pupečník navíc a (je to opravdu pupečník
![smich](../obr/s/12.gif)
) , když tak vypomůžu
![;-)](../obr/s/03.gif)
vím že jsem v tomhle příšernej recidivista, ale že se k vám ještě vejdu, i když jsem se nepřihlásila?
![stydim](../obr/s/33.gif)
Jo jo tak toho fakt nepřehlídneš
Martina, co ti donese giganteu, poznáš snadno - vypadá taky jako gigantea, dlouhej a hubenej
0 11.02.2016 10:47 pavlaxxl –
Re: AG Cos měla z chemie? Pálí se kořalka
![hmm](../obr/s/20.gif)
To bude zejtra slepejch
Zcela od tématu..kdo chce ochutnat moje červené..bohužel bez přídavku akvarijní a ani jiné vody..
0 11.02.2016 09:21 nerf – do
Takže dnes večer
![;-)](../obr/s/03.gif)
vzhledem k tomu, že jdu poprvé, tak se dost těším. V mém okolí se totiž nikdo s touto úchylkou nepohybuje a manželku sáhodlouhé diskuze (monology) o tom, jak připevnit mech, či jaké budou náplně filtru, nebaví
počítám tedy zatím s marsilkou a mechem taxiphylum, no a kdyby tam někomu zbylo anubias barteri petite, anubias coffefolia, microsorium pteropus, echinodorus quadricostatus (helanthium bolivianum), valisneria asiatica, tak se rád přisírnu
![X-)](../obr/s/15.gif)
podle toho, co tak sleduju tu diskuzi tady, tak to vypadá, že tam bude víc lidí než v neděli na Pankráci...
Vy tak krásně kecáte .......…
Ja myslim, ze nejakej pupecnik zbyde i na tebe.
Chtela jsem se zeptat vsech, teda asi uz dost pozde, nemate nekdo nadbytecnej Opoipodon japonikus nedostali jste ho treba nekdo jako nevyzadany darek k zasilce rostlin? Ja chci delat takovy miniriparium a me by se tam hodil - on vypada krasne, kdyz tak kouka z vody. Nebo aspon nejakej Acorus, moc dekorativni do nizky vody
![:)](../obr/s/16.gif)
Noo priste je taky moznost, kdybyste na neco takovyho narazili. Nebo si to holt koupim na Pankraci,a jeste mi to prodaj jako krasnou akvarijni rostlinu
![:-P](../obr/s/28.gif)
0 10.02.2016 23:27 NirvanaBoy Samozřejmě že přijdu, ale rovnou ze školy, takže asi ještě před 6. Doufám, že gam toho bude dost, jako když jsem tam byl naposledy
Nějaký pupečník bych taky vzal
Jsou tvoje
koksokvet a diformis prosím.děkuji.
0 10.02.2016 21:54
drvi [2962] Ja jsem ted skoncila protrhavku ve vanicce a kybl nejakyko plevele mam.
Jo, a jak jsem naslibovala to Helanthium, tak ho snad bude dost, ale jsou to mrnavy rostlinky. A mozna trochu smichany se sagitarii
ja to vzala vsechno naraz. Ale vy si to preberete, co
? .
A jeste nejakej kosokvet muzu prinyst, ruzkatec, hygrophilu difformis a tak. Jo a ten pupecnik, jak jsem slibila vcera.
Tak, ted jdu udelat rekapitulaci, co komu a co od koho
já myslím,že něco určitě bude,ale musíš přijít.
0 10.02.2016 21:08 NirvanaBoy ![Fotka k příspěvku](../k/forum/n/695984.webp?a=0)
Přinese někdo Valisnerii spiralis, a další rostliny vhodné do 60(D)*40(V)*35(Š)?
Nejlépe co nejvíce
Giganteu přinesu, pupečník taky (pokud je to pupečník
). Přihlas se.
Tak si to tam v matičce praze pěkně užij, oni ti kompetentní jistě poradí, já se budu trapně pinožit ve zdejších vláknech a nadřazeně působit na všechny kolem sebe.
A jinak, tomu něvěř, ten tomu nerozumí.
Nepodsouvej mi co si mám přečíst... já chci jako každej jinej tady na stránkách jenom poradit..a to fofrem. A neříkej mi že to dělám blbě...to že mám 15 skalárů a třicet oček v 18 litrech je moje rozhodnutí a to že mě nechválíš je jenom Tvoje nadřazená nekompetetnost.
Jé jak já se těším do hospody na Václavovo..toho neposlouchej ten tomu nerozumí
A to pronáší do naprostýho ticha. Když totiž mluví Václav hospoda ztichne.
Tímto skládám poklonu jednomu velkýmu akvazelináři v týhle říši panovníka Děda bechera se zástavou červených trenclí.
No snad jsem. Bombu pořizovat nebudu. Nezastírám, že by to světlo nemuselo tolik svítit, ale zase jsem ráda, že do AQ dobře vidím, šero se mi nelíbí. Ty řasy přežiju.
![;-)](../obr/s/03.gif)
Přečti si moje kajícné doznání v darovacím.
S tebou já se nebudu zahazovat..určitě seš taky jeden z těch tý lepší sorty co houby dělaj jak se nedávno opětovně řešilo v připomínkách
Neumí nic jinýho, je to na pováženou.
Co ty a nejen ty, co vy všichni vlastně víte, kdo se sem furt pod mým nickem přihlašuje a kolik nás vlastně je, tedy těch rozčtvrcenejch osobností.
Jistě musím a nesměj se tomu, tedy vlastně jsem rád, že jsi se ozval.
Nejsi ty náhodou ten další redaktor co měl nějakej problémek s řasama?
A jestli budeš něco namítat, tak i já, jsem jenom člověk, tedy i mě to postihlo, tedy ta tragédie v podobě řas, holt kovářova kobyla..
Tak to je jediný co ti nevěřím..to že seš člověk. Člověci totiž někdy spěj a to ty podle vykecávání se tady a to furt až imrvére fakt nesedí.
Ajaj , Pavel (akvarista.cz) nebude , nemáte náhodou někdo 3-4 čajové lžičky artemky k líhnutí , než objednám z e-shopu ? samozřejmě za úplatu
0 10.02.2016 18:51 pavlaxxl – kytky
Ahij, kdyby nekdo mel prebytek pupecniku a giganteu byla bych moc rada....
Tak malý čistý sklínky s sebou..odm.váleček vezmu
![;-)](../obr/s/03.gif)
Vidím, že jsem se ukázal v pravou chvíli, ha, ha, ha.
![:-P](../obr/s/28.gif)
Takže diplomatický není říct: "Máš to zas***ý jak jetel?! Ukliď si to"?
Přidat reakci
1 ...... [120] ...... 350 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 356692x