Setkání akvaristů - Praha
Jde taky o to,že ten salonek je dost v pernamenci a zamlouvá se to dopředu aby bylo místo.Tak,že je salonek domluven tak jak je.A případně se dá udělat posezení někde u botaniky v jiném termínu pro mimopražské.Chce to jen domluvit kdy....a čas.
To už jsme 2
Přidá se někdo?
Já sem pro posun na pátek
PaDa tu nebude, co na posunutí termínu na čtvrtek nebo pátek říkají ostatní?
Pro nás přespolní je středa fakt příliš brzy
A když už v té Praze budeme, spojit to s návštěvou trojek by chtěl asi každý
to já nechci, byl tady jenom návrh. já jen potřebuji znát konečné datum, pokud se to bude měnit
Jestli chcete šíbovat s termínem, tak napiš vzkaz přímo PaDovi.
tomu rozumím, ale byly tu i nápady ohledně čtvrtku, nebo pátku. jinak já bych se dostavit vážně chtěla, a pokud to vyjde, tak v tom září
PaDa napsal: Další setkání U 3trojek je naplánované na středu 15. srpna. Budu na vás v Pyrenejích myslet.
Je již zamluven i termín na září, před konáním výstavy v Botanické, kdyby se chtěl do hospody přijít podívat i někdo z návštěvníků nebo prodejců jako vloni.
Takže si pište také středu 19. září Já bych taky prosil přehodnotit datum zářijového konání srazu
jako přespolní a abych stihl i výstavu a při tom navštívit i tátu v Líbeznicích
taky by se mi hodil datum spíš čtvrtek nebo pátek. Půlpy
Starší reakce
JJ, posuňte 3 trojky o kousek
Loni to nešlo, jeli jsme v pátek na meristémy, ale letos se pokud vím nic nechystá, nešlo by to posunout?
Jé a já bych konečně koupil zubařce panáka..........
darka napsala: Středa 19.9. je pro nás přespolní, chystající se na výstavu v Botanické ( jako já a další ostravští akvaristé a akvaristky ), příliš brzy, zvláště, že týden před tím je Rychnov.
Nechcete to výjimečně posunout na pátek? To už stíháme i my z druhého konce republiky Středa 19.9. je pro nás přespolní, chystající se na výstavu v Botanické ( jako já a další ostravští akvaristé a akvaristky
), příliš brzy, zvláště, že týden před tím je Rychnov.
Nechcete to výjimečně posunout na pátek? To už stíháme i my z druhého konce republiky
No to je supr..Tady má každej volno nebo pospává v práci a jáchudáček živnostníček malej,všema vykořisťovanej, jsem si sed až teď. Ale je pravda, že jsem v noci spal celý tři hodiny
díky.
Za odkazama je lepší nedělat tečky ani čárky, jinak nefungují
Samo to lze vyřešit jednoduše - tečku umazat, ale první varianta je pohodlnější
Já si tu s dovolením přihřeju polívčičku, protože tohle vlákno čte spousta nePražáků:
Další díl obnoveného srazu v Liberci se bude konat v pátek 24.8.2012 od 17:00 v hospodě "Na kopečku" v blízkosti autobusového nádraží Fügnerova. Prosím o přihlášení na akci zde
rybicky.net/akce/933. Veškeré další informace v tomto vlákně:
rybicky.net/forum/8216.
No tak jo, ale až v dalším kole. PaDa zveřejnil termíny pro Prahu, takže teď musím naplánovat srpnový sraz pro Liberec
.
ááá,copak to tady čtu?tak zatím jsou pardubky podprůměrný,to je fakt,pohoršit si snad už nemůžeme
ovšem s našimi přáteli ze severu (HK) určitě uděláme úspěšnější repete.Určitě čekali až na mě
už jsem chtěl jít domu konečně zalehnout, ale tuhle zprávu od šéfa musím nechat "rozředit" - spánek se odkládá
Já jedu v sobotu na výlet
. Budu na vás myslet pánové
taky budu mit pracovni vikend... nebudes v tom sam
tak mi právě volal šéf, ještě že jsem si bral st a čt dovču
v so a ne jdu makat
tak si užijte víkend
BBBZZZZZZZzzzzzZZZZZzzzzzZZZZZzzzZZZZZZzzzzzzZZZZZZZZZZZzzzzzzZZZZZZzzzzzzZZZZZzzzzZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZzzzzzzZZZZZZZzzzzzzZZZZZZZzzzzzzZZZZZZzzzzzzzZZZZZZzzzzzz
po obedova krize... to bylo premahani dojit az na postu a poslat ty kytky....
mam slabe telicko.... skoro nepohnu mysi
Já taky pracuju, neboj... A chvílema dokonce i SKUTEČNĚ pracuju, nejen předstírám činnost
Tak já mám dneska sobotu. Včera jsem hákoval zas do nejakej devíti večer a zejtra mi to začíná znova tři dvanáctý to je vždycky mazec.
Martin Honzejk
Já mám ještě dovču, heč
makáš sama
tak to zkus taky a uvidíš
bude to bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
zacina se to tu zvrhavat v chatovaci mistnustnu.... taky se mi nechce delat, ale musim... blby koryta...
Vyměním šneky za Ramirézky, PaDa jede na dovolenou
Tak to budu muset udat šneky jinde.
Neboj, domů je určitě neponeseš, zájemců je plno
ilegální mejdan je neodolatelnej
Že tys za komančů čmárala po Lennonově zdi
PaDa napsal: ...na středu 15. srpna. Budu na vás v Pyrenejích myslet.
To jakože nedorazíš? Tak to budu muset udat šneky jinde.
PaDa spal dýl, má tam o tři béčka víc
Chlapi a je zajímavý že vám oboum padá nos na stejné písmeno.
půlpy napsal: přečtou si to Glumča, Zoidik a spol a máš u nich utrum
Já vím, budu to pak muset jet do Pardubic vyžehlit osobně.
Ostatně glumča psala už před jejich srazem (po úspěšném Libereckém), že pokud by se to u nich nepovedlo, tak ví, komu říct o organizaci.
Asi začnu pravidelně obrážet srazy v přilehlém okolí Prahy
neboj ono to příjde
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
moc se mi v Prahe líbilo
Vždycky rádi uvítáme návštěvy zdaleka
A oceňuji tvoji výdrž, kdybych to táhnul do rána jako ty, mám teď hlavu na klávesnici a můj příspěvek by vypadal nějak takhle:
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Slibovali , slibovali...Ale ilegální mejdan je neodolatelnej
někdo musí být nadprůměrnej a někdo pod
Statistika je ošidná záležitost, když se v Dlouhé Lhotě o 150ti obyvatelích sejdou 2 akvaristi, máš tu rázem statistickou chybu jako prase a rozhozený koláčový grafy
přečtou si to Glumča, Zoidik a spol a máš u nich utrum
To né, tohle nedopustíme.
Držím palce
nesliboval někdo, že dorazí
a že konečně mají volnějš?
Vem Liberec a přilehlé okolí a je to dobrý. Navíc, aby ta statistika PaDovi vyšla, tak někdo musí být nadprůměrnej a někdo pod (třeba Pardubice
).
to by jakštak odpovídalo dolní hranici
hezky jsem si pokecal, např. vím jak na lepší fota
moc se mi v Prahe líbilo
Tyhle ilegální srazy bych zakázal
Tak to, podle tvojí teorie, srazy v Liberci budou o účasti jedné osoby. To né, tohle nedopustíme.
Martin Honzejk
Přidat reakci
1 ...... [277] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x