Setkání akvaristů - Praha
2x Echinodorus amazonicus, 2x Echinodorus argentinensis, 2x Echinodorus bleherae, 3x Echinodorus Daniel, 2x Echinodorus Paul Klockner, 3x Echinodorus quadricostatus, 2x Echinodorus subalatus, 3x Echinodorus uruguayensis. Tak tohle bych nedal ani do 500 litrů a tobě stačí 45 litříků a to nepočítám dalších 130 rostlin tak to klobouk dolů.
A můžu
Víš jak dobře se počítaj stonkovky?
Když zdejší systém neumí počítat druhy
. Třeba Limnophila ses. je tam zapsaná 5krát, protože je tam pět květináčků. A on to trouba bere jako pět druhů. Ale na kusy to sedí. Mám ti to přepočítat?
Tak deset čísel odzvrchu jo
Bezezbytku využitá pěstírna
Tak to je tedy mazec, více jak 150 rostlin a ve 43 druzích v 45 litrech tak takhle nás houpat zase nemůžeš.
a vejde se ti tam nejaka voda pres tu hromadu kytek?
dva kyblicky
Ahoj,
kolegyne bude taky zakladat nove akva a poprosila me o nejake rostlinky. Takze jakykoli plevel beru
Diky.
Richard
Jak bude to nove akvarko velke? Aby se ti nestalo,ze treba takovy PaDa prinese 2metrovou valisnerii s korenovym systemem zvicim 10ti litroveho akvarka (no dobre, trochu prehanim
)
Co jsem koukala do tve prezentace, tak mas vazne "podrostlinkovano". Neco ti donesu (hehe, kyblicek)
ještě jsem u trojek stůl bez hromady zeleniny nezažil, tak myslím že i tentokrát něco bude
0 04.09.2013 23:14 lipli – dovolená v luzích a hájích
Budu po dovolené tak se zastavím pokud do toho nepřijde krize v práci.Hodili by se mi nějaké rostlinky. Měli byste něco? Zakládáme nové akvárko
Mohla bych se podělit z ancíkama či s živorodkama černopruhými.
Od jednoho chovatele,možná by se našlo také něco z té burzy.Ale asi mám smůlu když padla botanická.
Chceš něco z burzy?
mně už máš přihlášeného
Měl bych bejt
Počítám s tebou. Budeme ti držet kryté místo v rohu, chráněné ze všech stran a s výhledem po celé hospodě
já se hlásím už ted, bo si budu před tím dva týdny hrát na vojáčky na Boletkách, takže nevim jestli se na net vůbec dostanu.
invalida napsal: To snad nezabrání setkání u trojek
Kahua napsala:Tak že by jsme zas po roce dorazili na sraz? Když je konečně zas v pátek...
vlk9 napsal:no pokud to místní nevrátí zpátky na středu
Ze zrušené výstavy radost nemám, ale termín hospody už určitě měnit nebudeme.
Takže pátek 20. září platí
Jen si pak v týdnu předtím upřesníme počty, chápu že účast mimopražských bude tím pádem asi slabší
Vyjádření jsem četla, jen jsem netušila, čí je ten nick, chybí tam ofiko podpis
Bylo to myšleno tak, že když je výstava v areálu Botanky, tak by snad měli mít přehled, jestli v jejich prostorách nějaká výstava pro veřejnost bude či nikoliv.
Pokud máš nějaký kontakt přímo na organizátory, tak to můžeš ověřit, ať máme jistotu
.
Sekretariát s tím nemá nic společného,organizátorem je Akvárium 1899,Roman Slaboch.je to v tématu výstava akvarijnich ryb v Praze.
romant napsal: To je firma Petra-aqua z Plačkovi party, tedy si myslím, nebyl jsem tam, ale reference jsou na ně O.K.
To není Petra-aqua - nikoliv z Plačkovi party, či snad z Plačkovy party
- to je firma pan Petráka, který má mimo Petry i Aquarium cz., a další firmy. Pražskou výkupnu Plačků naopak koupil, a tím v Praze zrušil.
Opravdu jak si Vlasta není jistý, je to jeden z našich odběratelů...
Možná by bylo lepší zeptat se přímo někoho z organizátorů, zda se výstava koná či nikoli
, na sekretariátě to asi vědět nebudou, termín mají objednaný, ale ten se dá zrušit vždy
, snad se nám tu někdo kompetentní k tomu vyjádří. Chystáme se z Ostravy, bereme si volno v práci, ne že by trojky nebyly taky velké lákadlo
, ale ať nejedeme jen do Prahy do hospody
0 31.08.2013 22:49 RAP Dozvěděl jsem se to náhodou, o zrušení mělo být rozhodnuto během tohoto pátku.
Dneska jsem byla na burze v Plzni a Fytoseláci říkali, že by tam měli prodávat. O žádném rušení se nehovořilo.
No, zkusím zítra brnknout do botanky na sekretariát, uvidíme, co z nich vypadne.
a nebudou to konat jen halancikari? kvuli tomu svemu mistrovstvi??
Je to pravda? Že na stránkách botanické je stále tato akce platná.
no v pátek skoro určo dojedu, pokud by to bylo ve středu tak to by neklaplo. A v sobotu ráno musím být doma, bo hlídám kluka, takže sport bar ano, ale žel na birellu
Doma řekneš botanka a budem ve sportu mít čas pokecat
no pokud to místní nevrátí zpátky na středu, tak si to nechám projít hlavou a snad dorazim... Mohla by se udělat nějaká náhradní akce v Braníku
To snad nezabrání setkání u trojek
http://rybicky.net/akce/2013/9/20
Jak jsem se dnes odpoledne dozvěděl, tak je výstava zrušena!!!
Starší reakce
To je firma Petra-aqua z Plačkovy party, tedy si myslím, nebyl jsem tam, ale reference jsou na ně O.K.
Nejsem si jistý, ale Libor Šprysl tam dodával ryby.
Ahoj, podle mě je to ale jen výdejní místo. Mobil to jistí.
Díky, asi se tam zajedu podívat.
Ahoj, kolega od nich bral párkrát rybičky a nikdy si nestěžoval. Takže snad dobrý.
Sice je to trošku OT, ale má, prosím, někdo z pražáků zkušenosti s touto firmou?
www.aquarium.cz/…Starší reakce
Když už někdo napíše že je obtížně pěstovatelná, tak bych mu věřil, pouze velmi silné CO2 a světlo + hnojení by jí možná udrželo naživu.
Proč by měla odejít? Myslela jsem, že je akvarijní.
U když asi dost těžká na pěstování.
Kdyby to byly rotala macrandra tak ti to brzo chcípne.
nevim kdy jsou zase trojky. vim ze v patek. pokud mi to vyjde tak neco prinesu. roste mi v akva jak diva. ale jak rikam, na 3 vikendy do predu mame nejaky akce.
Obábám se, že kdybych toho vzala s sebou kousek, tak mi v AQ nic nezbyde (mám dva pidi stonečky).
Vem toho příště kousek ke Trojkám, takhle se asi víc nedopátráš.
Jestli je to z burzy z Pankráce, tak je to spíš Alternanthera, je jich moc druhů. Macracandru jsem na burze nikdy neviděla (a chodím tam skoro furt).
Přidat reakci
1 ...... [225] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x