Setkání akvaristů - Praha
Ja ho mam, dokonce jeden navic. Tedy, pokud je to mercedes, dostal jsem od Vaaclava oddenek s tim, ze je to bud E.bambi nebo E.mercedes. Tu rostlinku z oddenku jsem davno zasadil a ted mam na oddenku dalsi.
Takze az nebudes pocitat medvedy, tak se muzes stavit do F-M a nebo ti ji vezmu na burzu.
edit:no kdyz se divam do atlasu, videl bych to na ten mercedes
mam tam dropchecker a burcak v male lahvi, on toho tolik nenabubla a zatim si nikdo nestezoval, mela jsem ho i ve velkem akva
Máte v krevetárku CO2 burčák? Burčák se mi zdá jako hazard i u rybiček, natož u krevetek. Jak ovlivníte kolik CO2 do vody přijde?
nemel by nekdo radu, jak pestovat tuhle mrchu ? zkousim to s ni uz dva mesice, vzdala jsem to a ted pri vyklizeni sneci lihne koukam, ze tam stale kousky jsou a mam tik to zasadit ... nejaka rada ? tentokrat bych ji dala do krevetarka, to je docela nizky vodni sloupec a 1250lm + co2 burcakem
rybicky.net/atlasrostlin/eleocharis_pusilla Zdravím vespolek,
slyšel jsem, že by se od místních dala (časem) sehnat rostlinka E. mercedes. Marně jej sháním skoro dva roky. V případě, že by někdo časem opravdu rostlinku či dvě navíc našel, tak bych mu byl velmi vděčný. Finanční vyrovnání samozřejmostí.
Děkuji předem
Lukáš
Hodily by se nekomu kyblicky? viz fotka
Jen ten flame moss, diky
sagitarku urcite ne, tu jsem si donesla s tim, ze si ji zasadim, ale nakonec jsem toho tolik nepouzila
flame moss jsi tusim chtela vyzkouset ty, nebo ze by nekdo jiny ?
Neslibilas ji nekomu jinymu? Sagitku jsem uz v akvi mela...
Sucu napsala: promin, sagitarie, ja si pamatovala jen ze to bylo na S
Obojí je zelené, tak je to skoro jedno. Prosím O.T.
promin, sagitarie, ja si pamatovala jen ze to bylo na S
Ok, kdyz se chytne, a preroste tak pujde zpet
0 10.12.2016 15:49 Sucu [12] na monstra mám teď pěknej bazének
Kdyz z nej vychovas monstrum, jsem ochotny si ho vzit zpet, na monstra mám teď pěknej bazének. Ono to u tohohle jde dost rychle, Václavovi jsem ho dával jako semenáček před pár měsíci.
mam tu pro tebe ten flame moss a par minikousku spiruliny, co se me nevesly do nadrze
jeste jsem ho nemela, rada to zkusim, pekne si u mne pobude, doufam, ze mi bude delat radost, a jestli zmonstrozni pres miru, tak mu najdu vetsi domov
jako jinym monstrum.
Dekuju uctive
Příště nebudu, ale pošlu ti to po Padovi nebo Václavovi, včetně tý bucky.
Jestli po nem nebude horoucne touzit nekdo jiny, tak bych ho brala. Po echnacovym exodusu mam misto
a bavi me zbraboravat rostliny (nemel bys prosim kousek nejaky bucky, ze jsem tak smela).
1 08.12.2016 23:58 dudak [1893] 1 08.12.2016 18:26 Sucu [12] Zbavit se jich chce asi každej
Zrovna dneska jsem jich asi 20 u hladiny krevetárka vyndal a nechal uschnout na ubrousku. Pokud se mi je podaří místo zavraždění jenom někam přendat, aniž by u toho chcíply, klidně ti je schovám a věnuji.
Kdyžtak mi napiš do soukromého vzkazu číslo a domluvíme se.
0 05.12.2016 18:20 Glix – Ploštěnky
Zdravím. Sháním pár ploštěnek k maturitní práci. Nikdo ze známých, nebo lidí ve zverimexu/akvaristice buď ani nevěděl o co jde, nebo je neměli.
Proto píšu sem. Je mi jasné, že se toho lidi zbavují, ale kdyby je někdo měl v akvárku, tak bych jich pár klidně koupil a dojel si pro ně. Bydlím v okolí Berouna, ale Plzeň, Praha není problém, je to jen o domluvě.
Kdyby se jich teda chtěl někdo zbavit, tak dejte vědět. Díky předem.
Nejspis ech. Mercedes a Red Chameleon. Az ti povyrostou budou se ti identifikovat lip, podivej se do zdejsiho atlasu.
To bude bezvadny, ten Chameleon je krasnej a cervenym asi taky nikdo nepohrdne. Diky
Tak jsem nakonec vyhrabosila dva E. co maj nejakejch 25cm (bez korenu) - Red Chameleon a neznamej cervenej. Muze byt? Kamarad misto jednoho obrika bude mit dva aspiranty na obriky
0 30.11.2016 18:43 Makky [101] Kdyby někdo měl narychlo ?!
Okružáky,
7x Kardinálku vietnamskou,
red cherry krevetky a aspoň
2 x Piskořku věžovitou .... nepohrdnu Děkuji
Mam,prinesu,byl by zajem? Hodili by se mi piskorky,prosim a dekuji.
Neco o te drazbe mi mihlo v TV, vetsi polovicka je ted k mymu znovuobjevenymu hobby shovivavejsi
Jelikoz nemam katalogy, tak mi ten Colnect hodne pomohl pri tom trideni.
Dik, ozvu se pozdeji skrz zpravy.
-v sobotu byla zrovna dražba známek 1.8 mega a mohla být tvoje, chybotisk 50 na 50
-Colnet je pro děti a začátečníky,tam utratíš peníze za hlouposti,nebo poštovný
-burzy znám, chodím na ně, jsou každou neděli, nakupuji přes aukce -nejlevnější způsob získání materiálu,
-specializuji se na Hradčany,ale mám sbírky různých států světa
-klidně napiš do SZ ,at to tu neplevelím
Panejo, 45 let. Kdysi jsem sbirala znamky jako dite, ted jsem se k tomu prekvapive vratila... Je to jinej level, nez kdyz jsem to sbirala jako decko... Takze ted zrovna napriklad zjistuju, ze existujou nejaky cinderelly, nejaky katalogy Michel, Yt, Gibbons, nejaky nelegalni znamky, moc mi pomaha prima znamkova stranka Colnect...
Chtela bych se s tou filatelistikou posunout postupne dal, ale v mem okoli se tomu nikdo nevenuje - asi taky existuji nejaky burzy? (jednu jsem nasla v Praze, ale zatim nebyl cas se tam podivat - byls? znas? doporucis?), nevim jestli jsou nejaky lepsi/horsi filatelie, jak (rozumne) ziskat jedinou chybejici znamku do serie (sem zjistila, ze asi filatelie nabizi neco jako sluzbu "chybenka"?), apod....
Zrovna se nipu v novym prirustku, tridim sbirku cca 11tis znamek, a par se mi jich zatim nepovedlo identifikovat
Nevim, ze ktereho jsou roku, jestli je to jedinacek, nebo serie, o hodnote nemluve... Takze bych byla rada za rady a porady
-co potřebuješ ohledně známek ,katalogy mám ,hraji si takle asi 45let
Ha, no ja sbirala i šestky, heeec
Já jich taky nasbíral , hromady ....- hlavně pětek
Jestli teda bude nějakej velkej kousek tak předem moc děkuju (i za kamaráda)
Budu to smerovat na tu 18h
Echace mam jen barevne slechtene druhy.
jeste doplnim, nejspis prinesu kdyby mel nekdo zajem danio galaxy, planuju delat tu novou nadrz ve stylu JA a ty se tam nehodi, takze co mam (kupovala jsem 30ks), tak bych vymenila za neonky, nebo cerne skalary
jen ale kdyz by mi tady nekdo potvrdil zajem, at je netahnu zbytecne
ehm a na kolikatou tam tak dorazis ? abych jeste byla
jinak echinac bych asi i brala, jestli mas nejaky JA druh
Přidat reakci
1 ...... [100] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x