Setkání akvaristů - Praha
0 29.07.2010 14:53 Usine – Re: AlQuds
Vítán je každý kdo přijde.
![:-)](../obr/s/02.gif)
Mohou prijit i zacinajici akvariste? Pokud mi to vyjde, rad bych si nechal v nekterych vecech poradit nazivo a takrikajic nasat trochu atmosfery akvaristicke komunity.
0 29.07.2010 10:09 hans55 – Re: PaDa
Doufám, že tentokrát trefím ten správný den a že tam bude taky osazenstvo z Braníka - od otevření jsem tam byl 3x a pokaždé je to lepší a lepší - přibývají nové věci, obsluha vzorná, ceny mírné, rady odborné, zkrátka obchod jak má být.
![potlesk](../obr/s/04.gif)
Starší reakce
Hola hola hola, hospoda zas volá!
Příští setkání u 3trojek je
v úterý 10. srpna od 18:30 hod.
rybicky.net/akce/506Starší reakce
0 15.07.2010 18:37 RAP – Re: hans55
Z toho si nic nedělej. Já to věděl a bylo mi to prd platný.
![tone](../obr/s/23.gif)
0 15.07.2010 10:08 hans55 – Re: RAP
Teď už to vím, moje chyba
![:-(](../obr/s/13.gif)
ale ta zmena byla zavcasu avizovana!!!!!
0 14.07.2010 17:28 hans55 – Re: PaDa
A já blbec se chystám dneska
![rozzureny](../obr/s/07.gif)
kdo změnil středu za úterý?
![tone](../obr/s/23.gif)
Co bych tam asi sám dělal?
citim s tebou ja mam zase desinfekci ve stolicce a tak cokoliv snim ci vypiju mam s prichuti desinfekce......
0 14.07.2010 13:34
Danila [4493] - Amerika Včera to bylo skvělé
Nejlepší byl konec, kdy se debata rozvinula tak, že to nakonec musel PADA ukončit jako OT
![smich](../obr/s/12.gif)
a pro záchvaty smíchu jsme sotva vylezli z hospody.
Těším se na příště a nefmějte fe mi, kdyf mi chybí pfední žub
![:-D](../obr/s/06.gif)
kuci soucitim s vami.... v kanclu mame 34°C a kdyz jsem jel ke trojkam tam v buse bylo nedychatelno......
0 14.07.2010 10:14 RAP – Re: PaDa
Óóó, jak jsem vám záviděl.
![tone](../obr/s/23.gif)
Já se koupal ve vlastním potu.
0 13.07.2010 23:16
PaDa [6088] - mřenky a sumci Tak dnes v prázdninovém horku: Crayfish, Pavel (akvarista.cz), Václav, Moucha, Langosh, Olwy, Navik, Peťura, Danila, Zikyc, nový ksichtík Tomchamik, a starý ksichtík Pada.
Pokud chcete vědět kdy a o kolik zkracovat, zeptejte se Václava
![:-P](../obr/s/28.gif)
tví Pražané ti rozumějí
trosku vylepsena verze: Zizen je velika, zivot mi utika nechte me k trojkam jit!
Ve svetle akvarka, bumbal bych gambacka, sledoval rybky a rec.... HEJ! ....
ja vim ze se lip rymuje budvarka, ale toho tam netocej.....
no z toho vedra mi hrabe ale huz jen hodinka pouha a vyrazim do rozpalenych ulic, abych za par chvil ke 3trojkam dorazil
ja snad z toho vedra zacnu basnit....
jojo to vedro je hrozny, prave jsem nainstaloval vetrak i rybickam a starej chladic na procak jsem polozil na svetlo, ono 31°C je hodne, no jediny stesti ze domu pujdem uz za chladna
zizen je velika, zivot mi utika nechte me prijemne pit, ve stinu akvarka, bubal bych gambacka, sledoval rybky a tak.....
nebo vem ony rybi slecny na prochazku ke 3trojkam a on huz to s tebou nekdo probere
tak já se bohužel také nepřipojím, snad příště.Život je vážně nevypočitatelný
a zrovna potřebuju zeleně hodně a nejde to.
0 12.07.2010 17:28
PaDa [6088] - mřenky a sumci Já nějakou zeleň mít budu, nějaké kryptokoryny a ještě cosi plave v kyblíku, pokud bude zájem.
Re: riso
Klid v domě je klid v domě, ale v tomhle počasí je nějaké pivko více omluvitelné
Na 95% dorazím taky (tentokrát bez zeleniny)
Starší reakce
Tak to se mi moc líbí
![potlesk](../obr/s/04.gif)
Zrovna mam v plánu nějakou tu zeleninku shánět, tak si to ještě necham na srazíka
0 05.07.2010 21:58 tomchamik no,jestli vše klapne,přijdu také.
samozrejme, neni podminkou neco prinest
Jééé, já cííí takýýýý
Nevadí že z vás absolutně nikoho neznam (doufám jen prozetím) a co se týká této "úchylky" jsem v podstatě sotva vykulenej potěr?
![smich](../obr/s/12.gif)
Akvaristika mě chytla neskutečnym sevřením, až se z toho babi s mamkou občas nezmůžou na slovo
Starší reakce
Tak mě jěště napadá - nemáte doma někdo nějakou kytku, která by dělala v mojem mini v práci hezkou dekoraci. Z vody mi trčí kořeny, na které by šla přichytit tak, že by byla nad vodou a z mini čerpala živiny a vodu. Něco hezkého, barevného - jeden list stačí nějaké exotiky - barevný, žilkovaný, vhodný. Díky, jestli někdo něco takového najde.
0 28.06.2010 11:39 Peťura Tak pokud se něco nestane neočekávaného,tak bych taky dorazil.
Ahoj, žel jsem již pracující a slovo prázdniny se vytrácí z mého slovníku - mimo jiné to ale znamená, že není většího důvodu nedojít. Takže, jestli mi někdo poradí, jak vytřít tetry černé, donese červenou kytku nebo bude chtít 2 ancistruse sp (klasiku), nebo mě jenom vidět - tak dojdu.
taky bych mel na 90% dorazit, budu resit upgrade akvarka
dobre
a mohl bych jit stebou ?
nebo teda jako abych tam trefil
![stydim](../obr/s/33.gif)
Nojo, pán si nechává nosit pivo rovnou k vodě na Orlíku, co?
![:-P](../obr/s/28.gif)
ja vim
ale tak vetsinou tam kazdy s necim jde
teda aspon podle fotek
Vítej z emigrace
, pokud nezačne něco hořet, přijdu. Jestli někdo může postrádat malé anubiasy s povděkem se jich ujmu do nového akvárka.
0 27.06.2010 14:09
Sewer [99] Já bych i přijel rád
. Ještě jsem nebyl a docela mě to láká. Domluvím se s přítelkyní, jestli nemáme už v plánu něco jinýho a jestli by chtěla jet taky, napíšu ti to pak vzkazem PáĎo. V půl 7, jo? To je dost pozdě, ale budiž.
Akorát si nebudu moct dát ani pivko, protože pojedu autem
... ono je totiž pro mě docela riskantní, abych se po Praze pohyboval sám a občas se mi to někdo snaží "připomenout"
![:-O](../obr/s/14.gif)
Přidat reakci
1 ...... [334] ...... 350 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 356692x