Setkání akvaristů - Praha
Jo a ještě nějakej okřehek, jen si nejsem jistá, kterej z nich to je.
Čekám, až budu vědět jaká směna.
4 tetry růžové
Kdyby se nenašel nějaký další zájemce, do akvárka v práci se vejdou
nějaký šnečky
beru
0 09.10.2012 11:17 Tereza – tetry růžové
Vzal by si někdo 4 tetry růžové (ozdobné)? Jaksi mi přebývají.
nevím, jestli mi to tentokrát vyjde, takže zatím se tam nehlásím...
Přinesu ti k rohlíku nějaký šnečky jestli chceš
Čau, připomínám, že setkání U 3trojek je
již za týden, v úterý 16. října.
Hlašte se na
rybicky.net/akce/952 , zatím jsem tam sám, to bude smutná akce, budu sedět v rohu salónku, ucucávat pivo a okusovat rohlík
Starší reakce
Ještě jsem to nesesypal.
usine napsal: Komu jsem to zbytečně vážil KH2PO4 protože si pro něj nepřišel.?
Já jsem na to úplně zapomněl. A to jsme spolu u3trojek mluvili o substrátech (jestli si vzpomínáš)! Tak to se moc omlouvám, že jsem se o to hnojivo zapomněl přihlásit. Nebyl by problém to vzít příště?
tys jim to nakonec nezabavil (rozuměj nerozšlapal
)?
Jak já ty s těma svářečkama nesnášim.............
jsi mel zustat v botance... ja vzdycky pri staveni nastydnu a pak si to tam ve skleniku vykuliruju....
Škoda že mi zdraví nedovolilo jít i ke trojkám-po botance jsem toho měl dost a uháněl do postele..Těším se na říjen.
PaDa napsal: Statistika:
..... započítám-li krátkou přepadovou návštěvu z Braníka, tak 33
Zas tak krátká nebyla, ale mohli pobýt déle.
Příští sraz akvaristek a akvaristů je v úterý 16. října od 18:30 hod.
Myslim, ze to shanel kwisatz, v hospode byl, u me se prihlasil pro to co jsem mu slibila...
Pro mne parádní akce. Snad se zase někdy dostavím.
A odkdy maj holky dobrý chování?
Bella napsala: Skoda, ze se s vama vsema nemuzu setkat uz v botanicke, ale sef (jinak strasny skrt) si dnes usmyslel, ze nas pozve na obed, jako odmenu za dobre chovani - blby nacasovani, no. Nejezdíte někdo do Kolína?
Zkus to dát do vyhledávače,já jsem to tam dal a našel jsem tohle např.http://www.sklenari.cz/sklenarstvi-sklenar-zasklivani-22
Taky záleží co potřebuješ.
Ahoj, nevíte někdo o sklenáři nejlépe na Praze 4, 10 nebo v centru? A s otvíračkou o víkendu?
Vstávej, je třeba jet domů.
dekuju vsem,ze jsem se moh zucastnit a hlavne za kritiku a povzbuzeni,pochvalu...tak priste ahoj!
Takže Invalida je sešlý? Chudák.
koyack napsal: Prosím Vás lidičky z tého Práglu a širokého okolí,kteří jste se sešli v ZOO Braník na výstavě v Botanické a následně i na tiskovce u3trojek, nebylo možno zhlédnout pár fotek z této akce? Předem drze děkuje za nezúčastněné Koyack.
V Braníku se nesešel nikdo, kromě Invalidy, který tady hodinu čekal.......
Nejaky piskorky beru Kytce na zkrmeni rakum. Treba te necha nejaky odebrat
jejda, aby nebylo vypito
To snad domluvíme u trojek,i když tam budu chvíli (přijdu asi tak 20,30 hod).
Sekretariát hlásí, že kvůli veliké žízni jsme již ukončili návštěvu Botanky a přesouváme se ke Trojkám
.
Přidat reakci
1 ...... [260] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x