Setkání akvaristů - Praha
jejda,já měl za to,že už sem přihlášenej
omluva a napraveno
0 03.11.2014 08:39 RAP Pokud by měl někdo zájem o kyselou vysokohorskou rašelinu, nechť se ozve. Jsou to balíčky po 100gramech.
já se rovnou omluvuju, máme inventury, takže bych dorazil tak v jedenáct a ještě vozem
já přihlašuji ještě tři akvaristky
Pro začátek přihlaš u akce taky sebe
A ty 3 hosty třeba do poznámky...
vona už mu jedna nestačí
No,já přihlašuji ještě tři akvaristky,které ovšem nejsou tady na rybičkách zaregistrovány(mám přislíbenou jejich účast...)
Koukám, že je zatím nějak
málo přihlášených, to by stačil malej salónek. Hospoda je již ve středu, ještě jste se nerozhodli?
Jo, a Pavel z akvarista.cz bude, tak můžete dávat objednávky
Poslal jsem ti vzkaz
0 02.11.2014 10:07 RoFr – Daruji rybky
Odchoval jsem několik desítek „Fantom červený“ a „Žhavá tetra“. Rrád bych je, nezištně, daroval do “dobrých rukou“. Přihlaste se, prosím, jakýmkoliv způsobem, máte-li o rybky zájem. (Rybky jsou dospělé, stáří přes ½ roku.)
Když nějaké ještě budou volné tak se také hlásím.
Já bych je ubytovala - kytičkové akva 120 litrů.
Kýbl to bejt nemusí, stačí trochu
dík
Zrovna jsem málem vyhodil na kompost kýbl salvinie (nevím ale které, minima to ale není), tak ti ji schovám.
Staurogynu bych si nejakou vzal rad. Ona uz mi dvakrat odesla, takze uz bych na ni hodil bobek, ale mam pripravene minicko, tak bych ji rad zkusil tam
.
OK, tak neco vezmi. Diky
Ahoj, mám hodně přírustků Blyxa japonica a staurogyne repens. Kdyby měl někdo zájem tak mi pošlete do zprávy počet rostlinek (blyxa), řízků (staurogyne).
Naopak, kdyby náhodou měl nekdo přebytky proserpinaca palustris nebo Rotala wallichii tak bych si něco vzal
Muzu ti vzit zbytek sagitarky, jestli chces.
I ode mě bude to limnobium
A nejen to...
0 31.10.2014 12:40 Macrosek – Rostliny do predni casti nadrze
Kdyby nekdo mela nejake male rostlinky do predni casti akvarka (nejakou travu apod.) klidne vezmu
nejaky kousek Ti vezmu, kdyby nahodou nikdo jiny
Vypadá to, že se něco urodí
Díky všem.
Já nějaký plovoučky přinesu
Limnobium drzim jen par malo kousku, ale urcite se do stredy najde, tak pokud Trojky stihnu, nejaky kousek Ti vezmu, kdyby nahodou nikdo jiny (coz bych se divil).
Vezmu ti Salvinia minima.
Asi si představuje spíš limnobium, pistii atp.
Okřehek bych i někde našel sám.
A ja zrovna dnes rano vylovil z hladiny posledni zrnka okrehku, tedy posledni aspon do zitrka
.
já bych prosil o nějaké různé plovoucí rostlinky, slíbil jsem je někomu a sám mám teď pořád trošku sinici, tak nechci šířit mor dál
mam jednu mega rostlinu a par mensich. Ty mensi asi vezmu, ale pokud se vyslovene nikdo neprihlasi, tak toho obra sebou tahat nebudu
Sotva jsem se prihlasil na sraz, tak jsem se dozvedel, ze ten den se budu akorat vracet z Moravy, takze mozna prijdu pozde, mozna i dost pozde (nerad bych to propasl uplne), takze zidli mi rezervovat netreba. Nakonec ja stejne vetsinu casu travim ve stoje, takze i kdybych prijel driv nez cekam...
již za týden, přihlašte se co nejdřív, kdo se plánujete zúčastnit, kdyžtak zmenšíme objednaný prostor
rybicky.net/akce/1529 Máte někdo vodní želvičku? Dostala jsem vzorek krmiva, který nevyužiju.
Ahoj, potreboval bych ten biokvacit
ja mam cely nerozdelany sacek s filtracni vatou. je mi na nic, tak kdyby ho chtel. nebo nekdo jinej
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo doma navíc trochu biokvacitu. Střední nebo ta nejmenší hrubost, kvádr cca 12x2x8 nebo případně kde se dá tady v Praze koupit za dobrý peníz. Díky David
Lanceu jsem v akva taky měl , rostla snad ještě pomaleji než anubias , když měla dostatek světla a živin tak se i větvila , tuším že je to kultivar s maximální výškou 30cm , doma určitě ještě najdu kartičku z košíčku , pak ji přerostly jiné rychlejší stonkovky a shnila , nebo tam ještě nějakej kousek je a vůbec o něm nevím ...
Asi jsme na tom skoro stejně, já si tam koupil Hygrophila lancea a jsem na tom jako ty. Jen zatím nevypadá moc na chcípnutí ale neroste.
Nechej ty králíky na pokoji
Tví králíci by se po ní otrávili.
u nás v Lb minulý měsíc "jriedr" sháněl jakékoliv kryptošky, tak bych mu je vzal (snad ten týden u mne přežijou
)
Já bych tu Amánku riskla.
0 27.10.2014 18:29 Bella [1047] - Rostliny Nechtel byste nekdo ammannii praetermissa od Dennerle, koupeno v Rychnove. U me se ji nedari
Myslim si, ze je furt jeste ve stavu, kdy to muze v lepsich podminkach dat.
Donesu sagitarku, kryptosky, heterantetu a hygrophilu, Dudakovi horemanii red. A pokud si nekdo rekne tak bolbilis a anubias (asi nana).
Na ty taky časem dojde, ale bude to dost dlouho trvat, předpokládám, že máš zatím malé rybky
tak to nebudu zkouset a necham tam jen piskorky v pisku
jak se kamaradi mrenky s velkyma ampulariema? sezerou je?
Co jsem to naposled zkoušel, tak nesežraly, ale v podstatě je uďobaly k smrti. Další pokus jsem už nedělal.
Starší reakce
Ahoj,zdravim majitele mrenek..ve svem pidi akvarku mam snecku docela dost (hlavne levatky a tusim kruznici). Protoze jsem z Prahy,mozna bych mohla nejake darovat..mate nejaky pozadavky na velikost? Ta moje sneci havet je opravdu malinka..par milimetru
Přidat reakci
1 ...... [163] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x