Setkání akvaristů - Praha
Děkuji, to je milé
Václave,
že zrovna Ty vstávat nebudeš, to mně vůbec nepřekvapuje, i když Ti připravuji krásný dáreček ke schválení, tak možná budeš muset ten spánek omezit
zatím vše nej všem z Pražského srazu
velvyslanec z Liberce má židli v Pintě vždy nachystanou
na to se nehraje, nějaká procenta
už se na Vás chlapi a dívky na únor těším
percentuelně na počet obyvatel sever nad Prahou vede
a já
já
a ve 4:30 vstávat nehodlám
co to znamená - odpovědní?
jít spát ve 2:00 a vstávat v 4:30 , není moc zodpovědný
opět jsme vůči Praze propadli, nás bylo v Liberci i s jednou manželkou 9
snad Vás jednou doženem
Takovej mladej, a uz takhle zapometlivej
Za hoďku vyrážím, jestli ještě někdo něco chcete tak dejte rychle vědět. Nebo jestli jsem někomu něco slíbil, tak taky, už jsem to totiž zapomněl.
pocitam s tim, ale netusim, jak dojedu, je to dost zavysle na tom, kdy me prijede hlidani :(
0 06.01.2017 13:40 MartinH [142] - L144 závoj 0 06.01.2017 13:38 MartinH [142] - L144 závoj Ano ano, pocitam. Blyxy mam dost. Taky prijdu na otocku, doufam cca na 18h, nejsem uplne ok. Pytlicek s blyxou pro tebe je podepsanej, pak bude dalsi pytlicek blyxy na rozebrani - kdybys Drvi nemela dost tak si jeste priberes
Člověk který žije pouze jednou věcí, je obvykle suchar. Když dojdou témata v jeho oboru, není se s ním o čem bavit.
a nekdy jsou ta setkani burza kytek (jinych nez akvaristicky) nekdy zase konacky... ne samou akvaristikou clovek zije
a kolik hobby mas tolik casu postradas
si clovek aspon rozsiri obzory
afc1886 napsal: Teda,chvilku jsem si myslel,že jsem si spletl stránky.
Taky mám takový pocit že ta jejich setkání jsou něco jako erotická seznamka.
vaaclav napsal: Chce někdo odkalovač průměr 4cm délka 40cm.
Jája napsala: A na jakou je hadici? Jestli je na šestnáctku, tak bych jeden prosila.
Ano, je to na 16ku, odvčera jsem také vlastníkem jednoho kousku, dneska jsem s tím hned odkaloval čtyřstovku a byl to naprostý luxus
PaDa fláká osvětu na akvarista.cz ,to je pak marný ...
Fláká, protože to tam nikdo nečetl, Pavla nevyjímaje.
Nerad dělám zbytečné věci
A ... tak jste to našli
... Já si pamatuju pěknej článek o odskořápkování artemie na aquar.cz. Ale je to celý nějaký nový, překopaný ... už to smazali ... vlastně všechny články (například o nemocech a léčení ryb) jsou fuč ... škoda.
Já to četl RAPe , i několikrát myslím, neříkám že je to špatný když potřebuji makrmit dvacet potěrů ,nějajak mi to příjde moc pracné ,takže je jednoduhší nelíhnoucí vyhodit a pořídit i dráž něco co vím že nasypu do vody se solí a vím že za 18 hodin mám co potřebuji , nedovedu si představit takto chystat pro deset výtěrů ....
dudak napsal: on myslel zřejmě odskořápkovat živý vajíčka ne tu odskořápkovanou mrtvou co se tak už prodává, někde sem na to viděl i návod, tuším na Dajaně někde. Necháš to správnou dobu v roztoku sava, pak to neutralizuješ a pak dáš normálně líhnout.
Jj, to jsem měl namysli. Jinak v tom článku autor popisoval, že ta odskořápkovaná artémie měla 100% líhnivost. Zítra ten článek zkusím najít.
Edit: Ta skořápka se rozpustí a zůstane jen vnitřek. Změní se barva z hnědé na oranžovou.
z mixů mi taky ještě nikdy nic nevyšlo, ale ty čistý vajíčka maj v pohodě, já jsem akorát dopotřeboval to malý balení co tam prodávaj expirace byla 1/2018 a i ten konec se líhnul dobře, ani jsem to neskladoval v lednici.
Jozko, ja mam od Hobby mix z Hbchu a ani ň.
Zkusim jeste zitra zavolat do Branika, jestli tam neco nemaj, uz bych o vikendu potrebovala krmit
.
jo takto je jiná , no krapet složitější verze
on myslel zřejmě odskořápkovat živý vajíčka ne tu odskořápkovanou mrtvou co se tak už prodává, někde sem na to viděl i návod, tuším na Dajaně někde. Necháš to správnou dobu v roztoku sava, pak to neutralizuješ a pak dáš normálně líhnout.
nj PaDa fláká osvětu na akvarista.cz ,to je pak marný .....
Blanko já líhnu bez problému Sandersku (artemia sanders premium) z akvarista.cz nebo pokud to potřebuješ rychle, dá se koupit od HOBBY v Hornbachu, ale kup jen čistý vajíčka, protože prodávají i mix a ten tak dobrej není. obojí jsem líhnul i bez bublání v plochejch miskách a nestalo se mi ze by se neco nevylíhlo. Jen je potřeba dát pozor na vodu aby měla vyšší pH (případně přidat jedlou sodu), a soli stačí míň než se většinou uvádí v návodech.
nema, dneska jsem u nej byla na prodejne a ani netusil, ze nejaky sraz bude
Rape , to Ti prostě žrát nebudou , je to tvrdý i po namočení , já to rvu sumcům do gelu jinak to žraly max gupky a to už fakt z hladu
Zavolat hned ráno Pavlovi , jestli náhodou nemá cestu na sraz že by Ti ji vzal ze skladu , přez eshop se to už asi nestihne
www.akvarista.cz/…
, nebo jsem viděl u Grygery 603 475 504 - domluvit se po telefonu kdy tam bude , sídlí na Plzenské pod Motolem
samo se dá různě sehnat na netu za jiné ceny ,Na hroudě jsem ji taky jedou kupoval , by se Ti tam PaDa mohl stavit a koupit Ti ji před srazem ,fakt jsem na dně , jinak bych přines aspon vzorek
Prosim te Monty, kde se to da koupit, ja nutne shanim artemku pro prvni krmeni poteru a nic se mi nelihne, uz z toho panikarim - jsem odchovavatel zacatecnik
A já naivka jsem si pořád myslel že ty srazy se konají kvůli akvaristice.
Tak tomu říkám slušná vakuová pumpa pro pány v letech
Budu vděčný i za tu lžičku už jen proto, abych si ověřil, že doma nemám artemiopatogenní zónu protože když se nevylíhne jediná artemka, tak je to fakt psycho.
Nebo odskořápkovat a krmit pouze vajíčky.
A na jakou je hadici? Jestli je na šestnáctku, tak bych jeden prosila. Ale teď nepřijdu, tak buď bych si pro něj došla někdy příští týden, nebo vyzvedla příště.
Přidat reakci
1 ...... [97] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x