Setkání akvaristů - Praha
Taky si vezmu...diky
Mam preblyxovano
dostane se na vsechny.
Jj, blyxu bych mela kam dat, jestli teda zbude
Zkusila bych
Dekuji!
Já už ji od tebe mám
řidičák nemám a anglicky taky neumím... bohužel u tebe se neuchytím
0 21.02.2017 18:50 pavlaxxl – Rostliny
Ahoj, ja bych potrebovala par rostlinek i plovoucek. Jedno jaky...
Lika napsala: Lagenandru bych taky chtela, kdyz budete mit vic, nez jeden kus. Predem dekuji!
Muzu prines, jestli nekdo ma zajem:
Vallisneria spiralis, Egeria najas a Egeria densa.
Prosím tu egerii najas, už jsem se na ní pral výše.
vody od chovatele bylo na 1/3 nadrze, privykala jsem je skoro 24 hodin, ale odchazely postupne ... nasadila jsem tam dneska dalsi plovoucky, treba to pomuze, filtr by mel byt zajety dokonale NO2 je na 0 ... kolik jsem dneska namerila NO3 rikat nebudu, ale nikomu krome tehle malych bestii to doted nevadilo, to pujde, ted prodat mechovou bonsaj co mam a zaplnit vic kytkama a bude to v cajku .... kdyby nekdo chtel, je za 500 po mirnem sestrihu, co za chvilku doroste o to husteji
já děkuji
nemusis mi nic davat, vezmu ho teda
jestli umis ridit a trosku anglicky, tak muzes u nas ridit
penize nejsou spatne
to čerpadlo bych si vzal
za pivko samozřejmě
Sucu napsala: .....PaDa kdyz ja netusim, proc padaji, parametry vody jsou ok, podle me proste rozmazleny od chovatele, ktery je mel pod reversni osmozou a dostaly je klasicke podminky v neupravene vode
Postup opatrného přivykání na jiné hodnoty vody není určen jen rybám.
Pokud si znala předem podmínky odchovu, mohla si se připravit, případně si od chovatele vyžádat větší množství původní vody.
0 21.02.2017 13:09 Macrosek – Piskorky
cauky, pokud mate nekdo prebytky piskorek, tak bych vzal
Jinak mam navic cerpadlo Atman A203, tak muzu darovat
0 21.02.2017 13:06 Macrosek – Anubias barteri
cauky, nemate nekdo nejaky vetsi anubias do me 450l nadrze? Bohuzel nic jineho u mych tlamovcu nevydrzi :(
Pak si rekni, az si to sedne, dokulim ti dalsi varku cherynek
cherriny mam v druhem akva, kde sla totalne do haje cela rovnovaha, kdyz jsem to predelavala kvuli leceni, ted uz jsou ok a dokonce i nosi vajicka - ale to je druha nadrz
PaDa kdyz ja netusim, proc padaji, parametry vody jsou ok, podle me proste rozmazleny od chovatele, ktery je mel pod reversni osmozou a dostaly je klasicke podminky v neupravene vode
Psalas, ze ti padly i ty cherryny ode mne? Ty mi prijdou odolnejsi nez ty cos psala...
No jak jsi to napsala takhle, tak na popravu je nikdo nepošle i kdyby měl
Napřed si pořeš ten problém, pak sháněj.
0 21.02.2017 08:55 PaDa [6079] - mřenky a sumci dneska odpoledne sčítání přihlášených a objednání míst Počkej si na jarní rašení, to vzejde i tobě, co se budeš mazat s uschlejma klackama
Juknu co s tim půjde vykouzlit
Že ty s nima krmíš králíky!
Já zrovna dneska nějaký vyhodil,ale mám jich ještě dost
0 20.02.2017 22:17 Makky [101] PADA : anubiasy, hnědovky beru
DUDAK: Beru všechny plovoučky. V práci žádné nemáme.
AMRTIN: klidně vezmu plovoučky i od tebe.
Kdo by měl beru i šneky
Platim pivem , popř. jídlem, popř. nějakou tou slevičkou v PETKU
tak mi ušmikni pět kousků jak malíček , 15 cm dýlka,klidně z prostřed větve, jestli se nechytnou počkám tedy do jara
Luky ty živé ti klidně dovezu na jaře.
Teď mam hromadu loňskych větví ...
No, to bys byl zlatej, dik
Samici od hada určitě najdu
máš živé nebo už usušené? pokud živé , pár větviček stačí 10-15cm si vemu -spíš vrcholky k dalšímu rozpěstování
Donesu je v jedny lahvi, tak si to budete muset nejak rozdelit, je jich kolem 30
Tak kytky uz jsou zrejme rozebrane. Pokusim se je nakrajet, aby vyslo pro vsechny.
Lagenandra bude i pro tebe.
bucku bych bral
Nechtěl by někdo do akva větve kroucene vrby ??
Mužů donést různé velikosti a tloušťky. ..
Pájo nechej mi ten anubač a nějaký ty hnědovky. Cca 5ks ?
Bukynu bych zkusit i pogostomeon,zase.zkus profiplants.cz
Jednu tu bucku bych taky zkusil
Poprosim o Bucephalandra sp. fino minosa a Pogostemon helferi. Dekuju.
Na sraz bych mohl donest nasledujici kyticky:
Bucephalandra sp. fino minosa (nekolik kousku)
Pogostemon helferi (nekolik kousku)
Utricularia gibba (hrst)
A chtel jsem se zeptat. Nevite nekdo, kde v Praze poridit chemikalie ve vetsim mnozsvi nez malem (co jsou bezne k dostani jako soucast hnojive smesi, ale jen v malem mnozstvi)? Konkretne ted poptavam heptahydrat MgSO4 a mikroprvky (plantex/tenso). Drive jsem bral od jednoho cloveka, ktery uz to zrejme nedela/nevede ...
Přidat reakci
1 ...... [94] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x