Setkání akvaristů - Praha
ten mojí zlata moc nemusí ( je to na ně drobné a špatně ho berou z hladiny).
rak napsal: To myslíš že potřebuji kameny? ne jenom blbe ctu. Srry kameny a krmeni.....
Raku, chce tvoje osadka i okrehek? nebo ho mam vyhodit?
Kameny se asi mohou hodit komukoli, ale nejspis v zapalu debaty o noseni rostlin myslel rostliny...
To myslíš že potřebuji kameny?
na blind to neni, pokud prijde rak, tak je odbyt zarucen
Chtel by nekdo takove kameni, par kousku?
rybicky.net/fotogalerie.php…
Nejake mi zbylo, tahat se s tim na blind se mi opravdu nechce, tak se ptam predem.
mix neva... stejne pak pujdou na zkrmeni, nebo ti je vratim...
Musel jsem dnes protrhat doma akvaro, nebojte ke Trojkam bude z velkeho, ale mam tu tak pet litru kytek. vetsina stonkovky, Heteranthera zosterifolia , Limnophila sessiliflora, Hygrophila polysperma, Par kousku Ludwigia repens a neco ruzkatce se sneky
. Takze pokud nekdo z Prahy neco, tak dejte vedet do soukrome zpravy.
Zdarec
Kacer
Romy a Moucha - pocitam s vami na endlerky.
Padovi mrenky taky neco dostanou ;)
Prosim, doneste i co bezne nenosite, ze uz to nidko nechce, slibil jsem poslat ze setkani ten balicek s rostlinami, at to trosku podporime na severu.
Jestli by ti nevadil mix ok tak ti můžu nějaké donést.
ja se pripominam ohledne rostlin pro kolegyni zakladajici akva. Na mnozstvi, druhu ani velikosti nezalezi
ja bych potreboval taky par kousku na rozjezd akviska (edlerky, gupky), nez se rozhodnu pro finalni sestavu
Rak bere pro svý raky i jakýkoliv zbytky, to udáš cokoliv, natož chutné limnobium čí podobný čerstvý salátek
Se neboj, už jsem tam sypal i skoro tisícovku najednou a jako nic, konzumentů asi 35, z toho macracanthy (11) dokážou i několik mnoho desítek větších okružáků za den
Okružáky bych uvítala, ale spíš menší velikosti.
Z kytek co jsi popsal, by raci měli jíst všechno.
PaDa napsal: No nechtěl jsem se vnucovat, ale podle zájmu to vypadá, že jinak než na krmení se toho asi nezbavíš
A v tom případě bych věděl o zájemci
Počítej s tím že mřenky u mně mají nějaký ty šneky, myslím že to nesnědí minimálně do konce roku...
Kdyby měl někdo zájem o levatky a okružáky mohu donést libovolné množství. Taky mohu donést větší množství Salvinie min., Riccie - pekne kompaktni kousky, pistii, Hydrocotyle leucocephala.. mimochodem jedí tyhle plovoučky raci? ať to kdyštak netahám zbytečně. A určitě budou i klasické rychlerostoucí stonkovky
Všechno ne, každá skupinka má svůj oblíbený jídelníček
Ty tvý mrchy taky sežerou všechno
Ale modrý schovat Kytce!!!
No nechtěl jsem se vnucovat, ale podle zájmu to vypadá, že jinak než na krmení se toho asi nezbavíš
A v tom případě bych věděl o zájemci
Starší reakce
Poridil jsem si 4 pary, primo od chovatele, a po mesici uz mladez nepocitam pac to nejde. Cisty chov, zadne jine "pavi ocka" na zkrizeni (viz nadrz v profilu - pracovni relax). Je jich proste mooooooooc ;) pokud mozno ne na zkrmeni .... to pak leda za velikou plzen ;)
Starší reakce
Si piš
Takže pokud se najde nějaký pátek, ráda zas dorazím
...na ty chalupy s přibývajícím horším počasí se už tolik nejezdí.
Souhlas.
kahua napsala: Mluv za sebe, já usínám večer v 9 únavou
To musí být doma sranda
A hodina mi trvá cesta
kahua napsala: Mluv za sebe, já usínám večer v 9 únavou
Ale sraz začíná oficiálně v 18:30hod
Mluv za sebe, já usínám večer v 9 únavou
Já si myslím, že jeden den v měsíci se to dá zvládnout
A já ve 4.20 hod
Taky vstávám ve čtvrt na 7 každý ráno a přesto chodím i ve středu
a nemate nic proti, neco mu nasbiram z toho co kdo donese volne k rozebrani.
Pokud je to volně na stole, tak je to k dispozici komukoliv.
Estli nezapomenu, ze mam prijit, tak pred tim protrham dzungle doma a v praci a prinesu. Plus kybl, Ja vim. Koukam na nej porad ;)
Taky mne to napadlo, ale ne kazdy je "akcni hrdina"
.
Jestli nekdo budete mit pro volhpe1 neco specialniho, tak ja mu to vezmu, a pokud ne a nemate nic proti, neco mu nasbiram z toho co kdo donese volne k rozebrani.
A co takhle ten sraz uspořádat vlastníma silama? Někdo musí být první a organizátor
Bude někdo ochotný přinést trochu více kytek do akva a darovat prostřednictvím Designer, který mi to zašle. Budu všem moc vděčný. Tady v Broumově a nebo okolí Náchodě opravdu nikdo takové srazy nedělá a moc mě to mrzí. Petr
No a jak mám doma vysvětlit, že chci uprostřed týdne do hospy do Prahy? A to se nebavím o čtvrtečním vstávání do práce
Už aby byly vynalezeny ty teleporty
Úterky a středy jsou "standard", protože v pátek většina pražáků mizí mimo město.
A zkus rodině vysvětlovat, že nemůžeš na chalupu, protože jdeš s rybama do hospody
.
Taky si myslim, ze patky jsou lepsi. A ne ze nekdo bude hned hadat proc se to zrovna mne vic libi v patek pred sobotou
.
Tak bohužel, já tentokrát nemám šanci - budu dva dny po operaci. Tak snad to vyjde příště.
ok,pisu do diare.a dekuju vsem za kytky,kterych neni nikdy dost.
Říjnové setkání akvaristů a akvaristek v hospodě U 3trojek bude
ve středu 23. 10. od 18:30 hod. Zváni jsou jako vždycky všichni
Přidat reakci
1 ...... [219] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x