- pouze připomínám, že tento čtvrtek je sraz
- poptávám na nový projekt, Blyxu, Splendidu, Sagitárku, diky za přebytky
- mohu donést hnědovky, trident, mikrosorko
Ahoja, tak jsem se právě přihlásil na další sraz. Chtěl jsem zůstat do soboty nebo aspoň přes noc do pátku, ale bohužel se mi už nepodařilo sehnat ubytování - vše obsazeno ,tak bohužel budu muset opět v deset na bus
Ve čtvrtek opět hospoda.
Kdo se chystá, pište se co nejdříve. Máme zamluvený náš obvyklý stůl a pokud by nás bylo více, je třeba včas rezervovat další místa
Starší reakce
803.05.2022 14:15Makky[101] – Tak malý a už akvaristou.
Malý Akvaristka začíná vždy na tom nejhorší postu. Čištění akvaristického náčiní. Dnes dostal kýbl, okřehek a na pomoc si vzal záchodovou štěrku.
PaDa napsal: A co kdybych ti řekl, že chci všechny, a v hospodě že nechci žádnou. Bavilo by mě pozorovat, jak se táhneš s tou otepí po Praze Pamatuješ si jak si skončil, když si nehezky mluvil o podkanech před Aničkou? Piva by mi přišlo líto, ale těch klacků ne. S komentářem že si je můžeš někam strčit bych i konal.... Myslím že by se o tom mluvilo ještě hodně dlouho jak jsem ti z toho dlouhýho klacku udělal pěknej ocásek...
PS: Pro ty co nás neznají a budou to někdy v budoucnu číst, tak si tu jen ze sebe přátelsky utahujeme.
půlpy napsal: ... Jo, Martine dones mi toho malého ančíka, děkuji.
Tentokrát v Praze nezůstávám přes noc, tak to s tím ančíkem risknu
Uvidím jestli se nechá odlovit, minule mi utekl ze síťky...
Vyzkoušejte
120.04.2022 12:14MartinH[142] - L144 závoj – větve z révy
Zdar, nechce někdo větve z révy do akvárka, rušili jsme doma trošku vína, protože každý rok celá úroda zpesnivěla. Pokud se nikdo neozve tak je sebou brát nebudu, pokud jo, zaškrtněte (třeba v malování) které chcete, ať se nenosím se všemi.
Edit: ta dlouhá úplně napravo má zhruba metr to jen tak pro měřítko.
potrebuji se zbavit jednoho Echinodorus bleherae, rostlina ma cca 25 cm a asi 100 listu. Pak mam hodne Vallisnerii, tu s kroucenymi listami. Chcete nekdo?
tak na čtvrtek jsme přihlášeni jen já a Martin, ale doufám, že nás bude víc. Budu vděčný za jakékoli akvarijní rostliny do nízkého aqwa. Jo, Martine dones mi toho malého ančíka, děkuji.
Tentokrát v Praze nezůstávám přes noc, tak to s tím ančíkem risknu