Setkání akvaristů - Praha
Pro pripadneho ochotneho darce to specifikuju presne
altheranther jsem mela vic, a potrebovala bych tedy par rostlinek (cokoli do poctu 10ks), abych zaplacla prazdnej roh v akvarku. A protoze lina huba holy nestesti - nejradsi uz vzrostly rostlinky a ne rizky, aby to melo vetsi sanci prorazit v ty dzungli
Akurát že sú v množnom čísle, zatiaľčo podmet vety (tá rastlinka) je v jednotnom. Takže nebyvši a nehnojivši.
S prižmúrením oka vezmem ten význam vety - ergo že rastlina nebola doma, nehnojila a potom zmizla.
Áno, už som mnohokrát počul, že som grammar nazi.
Očividne OT prosím.
Bella napsala: ..... Nebyvse doma a nehnojivse mi zmizla z akvarka... (ten cestin berte s primhourenim oka, jo?)
........
Paleček za ty přechodníky. Ty se už dneska nenosí.
Prosim o bolbitis (klidne se rozdelim
) a na zkousku cryptocoryne cordatu.
Nemel by nekdo prosim althernatheru? Nebyvse doma a nehnojivse mi zmizla z akvarka... (ten cestin berte s primhourenim oka, jo?)
Jo, a kdyby mel nekdo volnyho a zbytecnyho mercedese (echac, ne auto
)
Nasla bych nejaky echac, mozna 2, k darovani. Nevim co to je, miva to cerveny listy a roste to sloupovite nahoru.
Chcete nekdo spirulinu v prasku? (sem si nevsimla v jaky je to forme, kdyz jsem to koupila)
Hospoda je již za týden, pište se v kalendáři ctibum napsal: Já bych si prosil!
a jsi schopný si pro něj zajet ? dneska kolem poledního budu s dětmi v letňanech a jinak na černém mostě, na sraz se nedostanu
Klidně mi to vem. Namíchám si to s liaporem. Mám co nabídnout.Víc do zpráv.Blbá otázka,ale unesu to?
0 01.08.2017 15:40 zubu – Terramol 30K
Ahoj všichni
neměl byl zájem někdo asi o 20 litru Terramol 30K, frakce 1 - 3 mm. Rozdávám zadarmo popřípadě za přebytky rostlin nepohrdnu.Jestli bude mít někdo zájem tak přivezu 10.8. do restaurace.
Mě není vedro a přestaň mi posílat přiblblé osobní vzkazy , nebo to začnu brát osobně!!!
Myslíš tu reklamu s R.Atkinsonem? když máš hlad.. nejsi to ty
Ještě si musím něco vyřídit.
Pepan napsal: Tohle se těžko vysvětluje člověku, který všechno přepočítává na peníze a který nedokáže pochopit, že klidně věnuješ věc, kterou jsi získal s celkem velkým úsilím, protože Tě uspokojuje to, že jsi někomu udělal radost.
Tak momentálně nedokážu pochopit spíš jiný věci.
Ona nic nedohání, ona je jenom vynesená.
Lepší?
Nebyl to převlečený pštros?
Cenzura bez pípanců ? Pivo nemám , přesazuju aloe a přírodovědci z viničný zas něco chystaj. Mimochodem, minule jsem našel kost dravé ryby ve stejné lokalitě. Je škoda, že Ruda Prokop jako šéf paleontologie v národnim už funguje sporadicky.Zkusím to najít.
OT Tak daleko zpět jsem se nedostal nebo to přehlíd dík
.
aladar napsal: Tak poslouchej ty trotle, celý život pomáhám lidem v každé volné chvilce, vše co můžu věnuju dětem , které do terénu nosím, protože nemůžou chodit, nikdy jsem žádnou fosilii nekoupil ani neprodal, je to náplň života stejně jako výcvik psů a slonů pro caparty a hromada dalších věcí, všechny expedice, všechno z mých churavých úspor na pomoc jiným a teď se opře do klávesnice i...t, jdi do h....u, jsem příliš unavený kecama těch, co dělaj h...o a to z nich taky padá. Prosím OT
Tohle se těžko vysvětluje člověku, který všechno přepočítává na peníze a který nedokáže pochopit, že klidně věnuješ věc, kterou jsi získal s celkem velkým úsilím, protože Tě uspokojuje to, že jsi někomu udělal radost.
Tak to je z pohledu geologa prakticky každou chvíli...
EDIT
Ještě jsem si dovolil malou cenzuru
Chápu tě, ale nenech se rozvášnit
Je trochu vedro, tak si dej jedno studený na mě, až vykutáme ze šutru prvního dinosaura, tak ti ho otevřu
Tak poslouchej ty trotle, celý život pomáhám lidem v každé volné chvilce, vše co můžu věnuju dětem , které do terénu nosím, protože nemůžou chodit, nikdy jsem žádnou fosilii nekoupil ani neprodal, je to náplň života stejně jako výcvik psů a slonů pro caparty a hromada dalších věcí, všechny expedice, všechno z mých churavých úspor na pomoc jiným a teď se opře do klávesnice PÍÍÍÍP, jdi do PÍÍÍÍP, jsem příliš unavený kecama těch, co dělaj PÍÍÍÍP a to z nich taky padá. Prosím OT
Sbírají se známky, tohle je tvrdě poctivě vymlácený z devonského vápence, plného křemíku. Nic pro sluníčkáře, je to geo a paleo v terénu.
A co s tím vším děláš? Prodáváš turistům 400CZK za kus?
Chlape jak to čteš.
aladar napsal: Tohle je z Radotína, tahám rodinky s dětmi ve volnějších dnech po lokalitách od Prahy po Jince. Někteří jsou dnes mladí paleontologové, jiné odradila práce v terénu, neb v každém šutru to fakt není Nevzdávej to, na chalupě jsem jednoho našel na půdě
No ještě jsme se ani nesešli
Kdyžtak ti jednoho pošlu, když to klapne a zbyde
Vy dva s Vencou se máte. Já z Ostravy můžu akorát závidět a nebo se sebrat a jít si jednoho koupit na mineralogickou burzu.
My můžeme až po prázdninách...
To je velmi pravděpodobné, když se nebudete moc flákat
My dva jsme se kdysi předběžně domlouvali, třeba půjde vše spojit do jednoho dopoledne
Tak pokud by ses zaručil veškerým svým majetkem, že během výletu, který by nesměl trvat dýl, než dvě hodiny, najdeme pro každýho jeden exemplář, tak by to ti dva netrpělivci asi zvládli...
Samozřejmě s tím, že z nich nikdy paleontologové nebudou...
Tak teď závidím..tohle by se mi líbilo moc.
Nene. Máti byla na prášky z toho, že to "kamení" dovezl na fungl novém kočárku.
Tohle je z Radotína, tahám rodinky s dětmi ve volnějších dnech po lokalitách od Prahy po Jince. Někteří jsou dnes mladí paleontologové, jiné odradila práce v terénu, neb v každém šutru to fakt není
Hele kde to roste? Mí kluci by měli amok, kdyby vykopali tohle
Podle vlastní zkušenosti si myslím, že hysterie neproběhla kvůli šutrům samotným. Pojal jsem podezření, že místo dohodnuté hodiny zmizel s potomkem (Tebou?) na půl dne, ne li víc
Možná toho časem litoval a říkal si že měl dovézt jenom ty šutry.
Tak hlavně, že dovezl i dítě a ne jen šutry a svišť nikde.
Můj otec, když ještě žil, taky propadal téhle vášni. Jednou prý máti dostala hysterický záchvat, když vyjel vyvenčit synka na kočárku a přivezl kromě dítěte několik kilo kamení.
Jistě smiřický
, ale tak to máme furt, ať jedem kam jedem, když jsou děcka, komponuju do toho i koupání. Ovšem jsou lokality, kde prostě nic než houby není, a někdy ani to ne
Stejně jsi to vymyslel tak, že houby byly jen záminka
Těch pět kilo Ti závidím. Jo a bedly se sežerou a nic po nich nezbude, ale Ti trilobiti i po průchodu trávicím traktem budou pořád poznatelní.
Přidat reakci
1 ...... [81] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x