Setkání akvaristů - Praha
Tak jsem nakonec neodolala a rozhodla se, že rozchodím to svoje malé akvárko
. Takže svou prosbu rozšiřuji o nějaké kytí vhodné do malýho akvárka (tj. hlavně víc mechu jinýho než jávák, malý varianty anubiasů, nějakou menší (cca do 30cm) saggitárku do pozadí a cokoliv dalšího vás napadne a máte navíc
... Případně nabídněte, co za kousky byste mi případně byli ochotný prodat
Ale piskořky to bude asi chtít až do zaběhlýho, co? Ty budu muset sehnat tím pádem zvlášť, budu ho zakládat až v pátek.
Limnobium by bylo i Pistie, kdyby bylo třeba a vylovila jsem i nějaké ty piskořky, sice jsou to pidižvíci, ale aspoň něco.
Trident už je bohuzel vsechen pryč, ale časem zase určitě nějaký bude
Taky bych bral trochu microsorum trident
Vyvesime fangle,vytahneme transparenty,že se ukážeš!
anubias asi jo, hnědovku určitě
tak já tentokrát taky dorazím!
a kamarádi založili nové akvárko, takže mám za úkol přinést hromadu kytek (do 300l) a pixlu piskořek, tak doufám že mě nezklamete
ty nejzákladnější rychlerostoucí (egerka, růžkatec apod) už nějaký mají, takže spíš už nějaké hodnělisté velkolisté, nějaký kompaktnější mech a třeba i nějaký pěkný anubias nebo hnědovku?
Jo, a taky nějaký limnobium, kdyby bylo
Nic se neděje. Možná přijdu jen na pivko.
Já vím...
Dík!
Ok, když bude bude, když ne tak ne. Něco tam mám, jen mě napadlo to doplnit. Vzala bych taky něco, ale mám navíc akorát tak Limnobium a Pistii, to mi přijde jako tahání dřeva do lesa.
Možná se ke mě dostanou nějaký přebytky a Blyxu nechci. Tak ji kdyžtak vezmu
Blyxu bych si vzala, ale jen tak dva tři kousky, do miníčka.
Když ten kosokvet nesezenes tak písni vyhazuju ho dost
aromaticu nemám.
Co bys nosila, však už jsi donesla dost
No ale kdyby se někdo potřeboval mermomocí zbavit tutoho Heteranthera zosterifolia, Limnophila aromatica, Pogostemon erectus, tak já bych si s dovolením prosím vzal...
Ale dej pokoj. Ukradnu si nějakou zeleň ze stolu
Tak klidně za pivo ... klíďo
Tak to abych si to napsal
Přinesu dva tři kousky, takže Rataje si nech, stejně by neměl kde spát
0 23.10.2017 17:38 Makky [101] Někdo mi házel do práce dáreček v podobě perfektního dna do akva.
Prosím o vyznednutí barelu .
Bohužel , se mi smázly zprávy
a nevím komu ho dlužím
KLidně vezmu všechny. Mě to v akváriu roste , tak si je popř. ubytuji u sebe.
Co za to kluci? Už máme zase v nabídce i Rataje.
Starší reakce
Mohu nabidnout C. Wendtii 'Brown' a C. Parva.
Já bych ti mohl donýst cordifolii, jestli je to teda ona. Ale roste v pohodě.
Wendtii 'Green' bych nějakou vytáhnout mohl, jestli je na seznamu...
ahoj,na posledním srazu někdo donesl nádhernou cabombu a rotalu indicu,kdo to byl?jěště kousek od každý kytky by se mi hodil,klidně se pro ně stavím v týdnu.prosím a děkuji.
Starší reakce
Juknu, něco by se mi mělo někde válet a případně po někom pošlu.
Edit: Máš kliku, našel jsem celého at201 a náhradní vrtulku.
Zdar všem. snad příště dorazím. A dotaz nabídka zní. ..Atman at200 kde se polámala vrtulka a to tak že prostě nechápu jak se to stalo ale prostě se rozpadla. nemáte někdo v šupleti nebo nehodí se někomu ? Koukal sem že filtr asi od 200 a náhradní rotor za 100 takže se do letitýho nevyplatí investice takže asi tak. Než s ním fláknu směrem ke koši.
Starší reakce
PaDa napsal: donesu trochu odepsaného žrádla
Tak že bych dneska vynechal kančí guláš s bramboráčky?
Ty vločkový krmiva se i s pivem blbě polykají. Bůhvíjak to ty ryby dělají, že to zmáknou na jedničku.
Nestaci. Resp. tem 2-3 asi postaci, ale jakmile se ti zacnou mnozit, stacit nebude.
Čím větší, tím lepší. Jednak jsou dost velký, druhak dost nesnášenlivý.
donesu trochu odepsaného žrádla
Tak že bych dneska vynechal kančí guláš s bramboráčky?
Kočka mi do akvárka leze furt, takže je to tématický
0 05.10.2017 13:11 Makky [101] Já donesu naoplátku trochu odepsaného žrádla. Není to sice přímo akvaristické
ale možná se bude někomu hodit.
Rostliny bych Vám jinak nosila Vaše vlastní.
Zalovím
-jasně ,snad se tam nějakej samec vyprofiluje
-
Ještě to není tak moc poznat, jsou menší... Chceš?
-je tam samec
,klidně je přidám k těm předešlým
1 05.10.2017 09:00 PaDa [6079] - mřenky a sumci Ještě že jsi v posledním slově nevynechal to "k".
Dobrá, mám tu jednu prázdnou dvacítku. Udělám z ní přemnožárko!!! Abych se vám mohl dívat do očí!
Do hospody půjdu odpoledne kanálem...
Přidat reakci
1 ...... [76] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x