Setkání akvaristů - Praha
Hencin napsal: Ahoj nechcete někdo rybicky.net/atlasrostlin/cryptocoryne_spiralisTu cryptocoryne spiralis bych bral, ještě ji nemám
S těma profilovkama souhlas, mysel jsem to tak, že by si tam každej dal fotku svého obličeje (aby to bylo jasně napsané).
drvi napsala: ........... Tebe si ale pamatuju hned nejak napoprve i bez fotky - coz je u me dost neobvykly..........
On je Pavel tak obyčejnej až vyčnívá.
![:-D](../obr/s/06.gif)
Prave, ze jen dokazuju Martinovi, ze podle profilovek, co ma vetsina lidi , poznam malokoho
![smich](../obr/s/12.gif)
. Tebe si ale pamatuju hned nejak napoprve i bez fotky - coz je u me dost neobvykly, ale dost ostatnich lidi se mi plete
. Nebudu psat, koho si pamatuju a koho ne, abych nekoho neurazila, ale dokud budou mit lidi na profilovce ryby nebo kytky nebo postavicky z komixu, tak to bude k nicemu
![:)](../obr/s/16.gif)
Jako že se podobám mřence? Jako páníček pejskovi?
![:-P](../obr/s/28.gif)
Jsem si nevsimla, ze treba PaDa ma na triku takovy prouzky a takovy pekny ploutve jako na profilovce
a vidim ho 2x
- ale urcite bych te Pavle podle ty profilovky poznala
![;-)](../obr/s/03.gif)
no to ne
Ono by bohatě stačilo kdyby tu měl každej profilovou fotku. Stačí myší najet nad přezdívku a hned je vidět xichtík. Pak by se to pamatovalo snáž.
když za každé přebývající dáš zase jedno Ty..
![pivo](../obr/s/36.gif)
Tak to si Tě osobně zkontroluji , za každé písmeno co Ti bude chybět , mám u tebe jedno
rooooooooooozkaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!
a příště všichni jmenovky!
Ber to trochu s nadsázkou
Tak já myslím, že s těma tričkama to byla trošku nadsázka, ale i kdyby to bylo myšleno vážně, tak nepředpokládám, že bych to nosila jinam než právě na tyhle akva srazy. Jinde nemám zapotřebí sdělovat světu svůj nick
a taky nikoho nezajímá
![;-)](../obr/s/03.gif)
. Ale je to spíš reakce na to, že já jako nováček (mezi váma) a ještě člověk s hodně špatnou pamětí na obličeje si nejsem schopna zapamatovat jména a nicky 30 lidí, který uvidím asi popátý. A přitom z Rybiček je podle nicku už znám třeba dva roky. Tak to bylo myšleno. Proto jsem psala : noste jmenovky
znám to z jiného fóra který měl v minulosti trika, mikiny, něco na hlavu..proces na několik měsíců, zjistit zájem, vybrat peníze, objednat, distribuovat..a vždycky se našel někdo komu se to nelíbilo, na koho ne nedostalo, že mu to nesedělo, že se mu nelíbila barva nebo nápis. 100 lidí, 100 názorů. Demokracie. Tak mám od nich jednu přikrývku hlavy, jsem u nich od začátku a pak příslušnost k někomu/něčemu mám jen z nemocnice kde jsem roky dával krevní destičky..a z práce ale to se nepočítá..nemyslím si, že bych chodil v triku "rybicky.net" ani kdyby bylo šité jak lacoste...rozhodně ne do práce a doma je to každýmu šumák v čem chodím a nepřevlíkám se doma...
No, škoda, že jsem vás tehdy tady ještě neznala, přišli bysme dva
Podobné tady už jednou bylo v začátcích srazů a přišel jsem v tričku jenom já
![:-)](../obr/s/02.gif)
znáš to, dobrovolnosti se meze nekladou
No nejlíp to chce nechat udělat trika s logem rybicky.net a na záda nik na servru
No mes treba chybel, porad totiz nevim kterej ty ses
. Rikam to porad : lidi, noste do hospody velky jmenovky. Pak se nebudu muset trapne furt ptat kdo je kdo
Taky všem díky za pokec , vyjímečně jsme s Františkem hospodu zavírali , ale stálo to za to , ovšem ráno to vstávání už tak dobře nešlo
![pivo](../obr/s/36.gif)
za pokec a kytky všem,ale musel jsem zdrhat,abych se vychrapal.kazdy den v praci,zastavim se az na vanoce,tak snad jsem nikomu nechybel.moc.a vaclavovi děkuji za sprovoznění co2.tak příšte ahoj.
pistie existuje vúc druhů,jeden dorůsta jen pár cm
![;-)](../obr/s/03.gif)
No uvidíme večer, až přijdu domů. Provedu sčítání obyvatelstva velké nádrže, ale možná ty malý potvůrky budou tak zalezlý, že je neuvidím.
![coze](../obr/s/24.gif)
nebo sežraný, ale to se ukáže až časem.
Jj, Denisonky jsou sice rychlý, ale betky a černouši jsou větší lovci
![:)](../obr/s/16.gif)
Našima favoritama jsou betty nebo tetry černé, dáváme jim ale v těch houštinách určitou šanci...
.. za účast a prima pokec
![:-)](../obr/s/02.gif)
Odříkanýho chleba největší krajíc
Zatím jenom malej krajíček na ochutnání, možná rybám
Tak už jsem taky doma, tentokrát jsem si domů přivezl jen sebe a jsem za to rád, ta zelenina by se mi už nikam nevešla.
Jinak k té pistii, to vůbec není malá rostlinka, měl jsem jednu s průměrem růžice 50 cm, a prý dokáže vyrůst ještě větší.
drvi napsala: Diky za hmyzaky, tak přece?
Odříkanýho chleba největší krajíc
Diky za hmyzaky, doufam, ze se jim bude u mne darit. A vsem diky za rostlinky a za prijemny vecer
![pivo](../obr/s/36.gif)
V prosinci se chystám přijet na sraz taky a už se těším
![hop](../obr/s/29.gif)
0 18.11.2015 21:14
Belisana [476] - gavúnci, labyrintky
0 18.11.2015 21:01
amrtin [191] Nemají rády pohyb hladiny.
jak to?
![coze](../obr/s/24.gif)
0 18.11.2015 17:32 gazely – nestíhám
Trosku moc prace ale už se půjdu připravit a vyrazím. Těším se.
pistie mi nejdou... rozpadnou se na takový bílý plesnivý kousky
0 18.11.2015 17:13 Pida00 – Sám
Sedím tu sám.
![:-(](../obr/s/13.gif)
Limnobium ti beru a krásný..ale s podmínkou,že si vemeš i pár malých pistií
(je to druh,co moc nevyroste)
![pivo](../obr/s/36.gif)
0 18.11.2015 16:40 Pida00 – Sraz
Na sraz jedu poprvé a ještě budu veselý.
to neva, u krevetek to bude mít čas na rekonvalescenci
![;-)](../obr/s/03.gif)
Přidat reakci
1 ...... [132] ...... 350 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 356692x