Setkání akvaristů - Praha
Kdyby někdo se zbavoval pistii,tak známý ubytuje klidně plnou igelitku.a já bych prosil nakou alternátoru a spol,jestli někomu prebejva.dekuji!
Tahle rostliny ti bez CO2 asi neporoste.
54 je plná, tam mám hejno neonek modrých a páreček ramirezek, nic dalšího se tam ani nevejde, ani by to nebylo hezký. Ale mít tak ještě jednu takovou, nacpu si tam modrý moskvy <3 a bettu k tomu
Desítka je založená z 54, takže jede, jak kdyby jela už rok
ale já tam původně žádný ryby dávat vůbec nechtěla, to byl jen momentální nápad, když jsem vygůglila, že to jsou pidi živorodky. Můžu to nechat při starém, bez ryb, to bude asi nejrozumnější. O důvod víc manžela začít pomalu tlačit do té 240l Juwel Rio
edit: na octopus stojí ve frontě už od minulého prostřihu Jan Jonáš, ale do čtvrtka času dost, ono to zase obroste a podělila bych vás
Tak jestli ti to vyjde, rotalu a octopus bych brala. Elegansky přivezu tak jak tak, když to rada zkušených schválí, nějaké si odvezeš.
Edit: tak ta desítka není ještě ani tři týdny stará, tam bych je nedávala, ale do té 54 by klidně mohly.
Jsem zvědavý a držím ti palce!
Jinak já teda poslušně hlásím, že se opět pokusím zajistit hlídání a konečně dorazit. Když se to povede, budu mít pár rostlinek Pogostemon octopus, Rotala rotundifolia a eventuelně i šneky (okružák, piskořka, levatky jsou ještě prťavé)
Jůů! Desítka by na ně ale byla asi malá, co
Neboj,do ty doby budou pryč!
Já bych chtěl určitě, už dlouho se na něj chystám.
Ok. Nebudeš je dávat k těm třem mečovkám, že ne.
Já si prosím do minicka, děkuji ti dobrá vilo!
Tak příště. Trochu ti je vykrmím.
Já bych chtěl, ale nejdu
Můžu přivézt potěr Neoheterandria elegans, kdyby někdo chtěl.
Beru všechno zelený, zkusím zas po letech rozjet akvárka
Kousek od obojího prosím, děkuji!
Ahoj, jestli je ještě volný, tak bych si vzal kousek liliovníčku i nějakou bucku. Děkuji
Mel by nekdo zajem o liliovnicek? Nejak mi zaplevelil akvarko, byl jsem nucen znacne ho zredukovat, tak ve ctvrtek muzu donest, treba i s nejakymi buckami ...
Tak na zdraví
dík
ale zatím to moc nevypadá, stále nevědí
Tak se brzo uzdrav.
já určitě nedorazím, od 02.01. jsem v nemocnici a nechtěj mně zatím pustit domu natož do Prahy
Starší reakce
Tak ti to zarezervuju jako rezervu
Vzal bych si to jako rezervu nad krevetárko, pokud to nebude někdo potřebovat hned
Starší reakce
Dík. Na sraz nejdu, budu na horách. Písnu sz.
0 31.12.2019 06:05 RAP [1635] Posílám zas další termíny,
třeba je doplnit huminy, taniny.
Pokud nám to doma dovolí,
sejdeme se v Pintě v Podolí.
leden - čtvrtek 23. 1.
únor - čtvrtek 20. 2.
březen - čtvrtek 19. 3.
duben - čtvrtek 16. 4.
květen - čtvrtek 14. 5.Starší reakce
a kdo chtěl ,tak svíčku v podobě dortíku .
Prostě vánoční večírek akvaristický, cukroví, kalendáře, vodítka no kdo nebyl, šanci má za rok!
Ahoj všichni.
Foto
Mořský panny nebereme... Teda panny...
v tý pivní...
Soukromník, nechce se podělit s ostatními!
Klidně ubytují partu v 380!
Děkuji blyxu budu chtít
Hoši hoši, že vy spolu jdete do biografu na Ovečku Shaun...?
Přidat reakci
1 ...... [28] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x