Setkání akvaristů - Praha
0 19.12.2013 10:14 Bella [1047] - Rostliny Nevim kdo to byl - Ivos? v roli dohazovace, aneb "Prodana nevesta", akvaristicka verze... "Znam jednu divku, ma akvaria, ma akvaria..."
PaDo, ty nas statistiku, kolik se nas tam tesnalo? Silna ucast pred vanoci prekvapila.
Uz jsem byla u 3Trojek nekolikrat, ale teprve vcera jsem si vsimla, ze tam maj ptacky, a to nikoliv ty jedle spanelske.
A mimo jine, dekuji tez Pavlovi za tenso ;) . Abyste si nemysleli, ze sam bych bez Vas neco zvladnul. Tak mu koukejte na Akvarista.cz udelat pred vanocemi kseft...
Jo a kdo si vzal hnojivo, jeste nevyharal, trvanlivost neni delsi nez mesic, tak hura na to. Kdo bude chtit dalsi, napsat ;).
To byl narez... Mimo jine kdo mel cislo uctu 19, je mi zauzlovanej, platil jsem ho ja (nebo vlastne spis Radek, jeste jsem si na to musel pujcit).
Ve směru na Ohradu je vedle Billy oranžová zóna kde lze zadarmo parkovat po 18 00.
0 18.12.2013 14:36 Macrosek – :(
tak nakonec se nestavim. v sobotu mizim na 9 dnu do Anglie a ted jsem zjistil, ze mi jeste pribyly nejake veci na zarizovani. skoda, priste.
Nedorazím,jsem na neschopence
Nevím, jestli děláte dobře, vždyť lidová moudrost praví:
Dobré pivo - oheň prokřehlému,
dobré pivo - lože znavenému,
dobré pivo - přítel tělu mdlému.
Radost smutným, síla zkrušeným.
jo aha
OK
Macrosek napsal: jestli jeste mas ten voucher, tak bych ho vzal
Já ho nenabízela, koupila jsem si ho napůl s Fidorkou.
Ale když si ho pořídíš (stále ještě ho mají v nabídce), tak určitě u Trojek najdeš dobrovolníka, který se obětuje a dá si s tebou večeři. A přinejhorším zbouchneš dva steaky
nebo to odložíš na příště (mají platnost až do 20.února 2014).
jestli jeste mas ten voucher, tak bych ho vzal
0 18.12.2013 11:33 Macrosek – Piskorky
Vylovil jsem do sklenice cca 50 piskorek, tak je dam k dispozici
tak tenhle nebude o moc lepčí, spíš naopak... Je v dezolátním stavu
pokusím se ho zachránit.
kahua napsala: Motůrek je vzduchovací, 2 vývody
Momentálně nepotřebuji, kupoval jsem nedávno v Bráníku. Ale i tak dík.
v jedne domacnosti to bude thorakat!
Já myslel, že ryby ze svých akvárek baští jen Zikyc
Ok, je Tvůj, hlaš se u mě
Pokud má ještě někdo chuť na večeři, je stále možné zakoupit voucher s platností do 20.2.2014:
www.kupujuto.cz/… o jednoho uz se mezitim prihlasil Vaclav
treba zjisti co to je, a ze ho mel, tak stejne skonci u tebe, dohodnete se na miste
tak skusim upichnout voba,dekuju.
Jestli nemas zajemce na ten ech rubin narrow leaf, vzala bych si ho, sice jeden kousek mam ale zivori.
Nejen debatou o rybičkách a rostlinkách živ je člověk, takže jestli je ještě volný, rád se ho ujmu
Motůrek je vzduchovací, 2 vývody
Ten věnuj někomu jinému to už mám dost dlouho za sebou.
vaaclav napsal: Jestli chceš anubias nana tak to není problém potřebuji ho zmenšit.
Ten ještě nemám, takže jestli je přebytečný tak sem s ním. Chceš ten Echinodorus 'Rubin Narrow Leaf'?
..giganteu si da do akvarka pouze blazen a maximalne jednou
Hmm, já ji měl v akva několikrát, bohužel jsem o ni vždy přišel.
Jestli chceš anubias nana tak to není problém potřebuji ho zmenšit.
riso napsal: stejne nemame sanci, protoze giganteu si da do akvarka pouze blazen a maximalne jednou
V tom případě jsem blázen. Ale prohlášení "pouze jednou" potvrzuju
Zítra přinesu DVD s tou výstavou.Raci sežerou skoro vše .
stejne nemame sanci, protoze giganteu si da do akvarka pouze blazen a maximalne jednou
Tak tohle postižení jsem už u jednoho člověka viděl. Asi je to nakažlivý...
Asi budou muset mít v hospě roušky.
Kazdy mesic to vyhazuju do biopopelnice a stejne mam na hladine asi 5 cm silnou vrstvu jejich listu. V akvarku tma jak v prdeli, se nedivim ze to nikdo nechce
ty jseš ale podpora, takhle tu poptávku nikdy nerozjedem
snazim se udelat vic mista pro echace, tak postupne vyrazuju ostatni rostlinstvo. A snazim se taky vyrazovat i echace, aby bylo misto na jiny, ktery jsem jeste nemela.
Tak tohle postižení jsem už u jednoho člověka viděl
Asi je to nakažlivý...
takovy monstrozni plochy spagety
Rak by tu giganteu nezkrmil? Přijde mi, že by jim to mohlo šmakovat
PaDa napsal: To je taky spravedlnost, nějakej Trident a chtěj ho všichni a když jsme já a riso nabízeli valisnerii giganteu, nechtěl to nikdo
Presne tak, ja jsem rezignoval a giganteu uz nenosim.
Kazdy mesic to vyhazuju do biopopelnice a stejne mam na hladine asi 5 cm silnou vrstvu jejich listu. V akvarku tma jak v prdeli, se nedivim ze to nikdo nechce
Treba se to nekomu bude hodit: tu svoji blyxu a. jsem koupila u Horankovy v Kostelni Lhote. Chvili vypadalo, ze to nerozdejcha, upadly korinky, z listu zbyl jakysi vechytek... a najednou bum prask rozjela se a dobry
Nechala bych si ji, ale snazim se udelat vic mista pro echace, tak postupne vyrazuju ostatni rostlinstvo. A snazim se taky vyrazovat i echace, aby bylo misto na jiny, ktery jsem jeste nemela. A to je snad jeste tezsi
Já jen že jsem na ní tůdle někde narazil a moc se mi líbila a teď tu byla v "nabídce", ale u mě by nepřežila
kahua napsala: Kytce beru Anubias, Jar-oslaw dostane akvárko, motůrek nikdo tedy nechce? Ať to sebou netaham zbytečně.
Motůrek jako vzduchovací, nebo čerpadlo do filtru?
To víš, Trident není tak gigantickej
Ta blyxa a. je pomerne subtilni, rekla bych. Navic ji uz ma zamluvenou Kytka
V biomase je najas guadalupensis - je to strasne hrozne moc krehka rostlina, u mne moc oblibena krevetkama, rychle ale obrazi, i zmalych ulomku; dal tam je heteranthera zostiferolia, maly odnoze ludwigie - nevim jestli by se s nima chtelo nekomu crcat, hygrophila polysperma - zatim mi to plave v kybli, tak se to da jeste probrat, pokud z toho neco chces, dej vedet, z toho mikrotenaku se to pak bude blbe separovat
Kryptosky - tmava dlouholista kryptokoryna asi Cryptocoryne wendtii "brown",
zelena dlouholista kryptokoryna asi aponogetifolia - jsou pomerne dlouhy, a pak jeste malinky zbytecek jeste jedny kryptosky, co mi unikl minule. Donesu, skouknete, podelite se.
Velký XXL nemusíš, zas tolik těch ryb není, ale děkuji
Přidat reakci
1 ...... [209] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355269x