Setkání akvaristů - Praha
Ve vlaku, to je v pohodě.
No Rakovník je podľa cestovného poriadku pásmo 7, takže ti bude stačiť dostať sa do Rakovníka a ďalej tá '160Kč jednodenní jízdenka na všechna pásma'.
Kde to ale v Rakovníku kúpiš, to netuším.
Snad to dám
Já se právě v těch pásmech nevyznám..bral sem si lístek do Ruzyně a pak 110. Ovšem minule sem si musel dokoupit lístek z Ruzyně do Veleslavína neboť byla vymyšlena inovace že když rychlík Na Ruzyni nestaví tak jízdenka po Praze platí až z toho Veleslavína...zkrátka přehlednost a pro lidi
Pokiaľ si pamätám, 110Kč je len po Prahe (P, 0), za 160Kč sú všetky pásma.
Edit: dobre si pamätám, výcuc z tarifu:
Cena předplatní časové krátkodobé jízdenky:
a) platné na území hl. m. Prahy
aa) v pásmu P a 0 vč. B – papírové jízdenky
24hodinové .............................................................................................................. 110 Kč
24hodinové zvýhodněné – pro dítě od 6 do 15 let a také pro držitele průkazky PID pro
důchodce, seniory nebo občany v hmotné nouzi ....................................................... 55 Kč
3denní (72hodinové) ................................................................................................ 310 Kč
ab) v pásmu P mimo vlaky zapojené do PID – jízdenky formou SMS jízdenky (použití,
platnost a další podmínky v čl. XV.) nebo jako jízdenka zakoupená prostřednictvím
mobilní peněženky (použití, platnost a další podmínky v čl. XVI.)
24hodinové .............................................................................................................. 110 Kč
3denní (72hodinové) ................................................................................................ 310 Kč
b) platné ve všech tarifních pásmech PID
24hodinové ......................................................................................................................... 160 Kč
Zdar, mám dotaz. Teď od začátku února nějak prodlužovali ty tarifní pásma pid až do Rakovníka. Takže já bych měl teoreticky dojet za kilo do Rakovníka a pak by mi měla stačit celodenní na vlak bus metro atd. Ovšem celodenní jsou dvě za 110 a za 160. Bohužel nemůžu vyčíst jak si to mám koupit, průvodčí to nevěděj a na netu to taky nevidím přesně. Vyznáte se v tom někdo?
Ahoj beru sebou 2 kořeny máčené půl roku v akváriu, trošku s rasou a konduktometr, nutno nová baterie a vyladění.
0 21.02.2018 08:25 R ctibum [7091] Já bych s dovolením jeden Mercedes ubytoval...
Kolik dáváš tomu kdo tě ho zbaví?
RE5PEKT napsal: Já budu prodávat Mercedes E240, kdyby někdo chtěl Tak dobře, Staurogyne nechám jiným a prosil bych jeden Mercedes...
Bez CO2 to (u mě) živoří, ale může to souviset i s něčím jiným...
Já budu prodávat Mercedes E240, kdyby někdo chtěl
Václave to netuším CO2 mám už asi 20 let tak nevím jak to roste bez něho ale tipl bych si že to u tebe bude zbytečný pokus.
Kdyby prosim vyzbylo i na mne, rada bych to opet zkusila. Minuly pokus vyryvanim hatil thorakat, uz ho nemam (budiz mu zeme? voda? lehka), tak to treba tentokrat pujde.
Tu už jsem dávno nezkoušel, poprosím něco málo, děkuji!
Trochu bych si prosím vzal, než ho definitivně vzdám
0 20.02.2018 15:31 R vaclav [14827] - Echinodory + stonkové rostliny Jojo beru ho
Ja bych urcite nejakou užil. Děkuji moc
Ahoj, kdyby někdo chtěl Pistia stratiotes tak mi dejte vědět. Jako vždy ji mám hodně.
dneska kolem šestý večer udělám součet a objednáme židličky
Kalendář akcí je vám k dispozici a posezení v hospodě s akvaristy taktéž
Dík dám plac i čas a vede se jim u mě..jen jaksi mám moc litrů na zaplnění..ale vypadá to skvěle jen anubiasy
Mam nejaky anubiasy, asi nana, ale nic moc kvalita (byly pod jinyma anubiasama), resuscituju je zatim asi tyden v 10ti litrovy elementce... Jelikoz to maly akvi nemam kam dat, a stoji mi na jidelnim stole, tak me uz s.tve a zavazi... Takze kdybys nepohrdl, tak ti donesu. Ale treba ti nekdo nabidne lepsi...
Aha, tak kvůli stokorunové objednávce se asi do hospody nepotáhne. Ale kdyby ještě někdo něco chtěl, tak svou stokorunu přidám.
Chodí jen když má dostatečnou objednávku, jedno jestli v součtu nebo od jednoho.
Většinou je potřeba se ho zeptat, jak to má.
Kdyby ho nikdo nechtěl a měl by skončit v kamnech, tak řekni...
Zase se teda hlásím.. a kdyby byl nějakej anubias abych měl co zapomenout na stole
Hele, radši ani ne. Tahle můžu žít v iluzi, že nějakému chlapovi připadám prima
To bys chtěla vědět, co?
RE5PEKT: Tentokrát je ten víkendový sraz 7.4. - tak snad ti to vyjde. Případně při plánování dalšího není problém vzít v potaz tvé volné víkendy.
Pada: "Minule byla prima" Akce nebo Eillen
Děkuji za upozornění, to jsem nějak nevěděl. No já teď stejně dělám vždy od pátku do čtvrtka. Tak snad to příště bude víkend, kdy nejsem v práci.
Já vám teda stejně nechci nic tak důležitého, ale jen jsem se chtěl trošku družit s ostatními akvaristy
Eillen organizuje Republikové setkání akvaristů v Praze, o víkendu, tak to zatím můžeš zkusit tam. Taky se jí naše termíny nehodily, tak to vyřešila další akcí. Minule byla prima
Já to chápu a nerad bych, aby se měnilo datum. Jen bych ocenil alespoň občas nějakou nepravidelnost v datech (třeba do budoucna), ať má možnost přijít i ta druhá skupina, co maká naproti tobě.. jinak lidi, jako já nebudou mít nikdy v životě ani za 10 let možnost přijít, pokud si kvůli srazu nevezmou volno nebo nezmění zaměstnání
Nešlo by to někdy udělat i v lichý týden?
Změnit termín není moc jednoduchý. Těch debat už za ty roky proběhlo mnoho a k ničemu to nevede v tom množství lidí. Dělá se to direktivně podle lidí, co to organizujeme. Termíny dávám většinou já a sobecky
tak, abych mohl přijít, tedy bohužel pro tebe mám sudé čtvrtky noční... Na sudý týden by to znamenalo změnit tedy i den. Snažíme se aspoň o nějakou pravidelnost a to by byla další změna.
Podobně složitý bylo uchytit se v Pintě, napřed se to mnoha lidem taky nelíbilo, když jsme se posunuli ze Žižkova. Některý i přestali chodit.
Zatím je to do léta naplánovaný a dál se uvidí...
S určitým faktorem nejistoty se počítá
Tak třeba pude do práce ale ze solidarity za někoho ze zúčatněnejch zatáhne lístek?
A co má napsat ten, co by šel, ale dělá týden práce týden volna a vy to vždy dáte do sudého týdne?
No jo a co má napsat ten co by rád ale fakt eště neví?
PaDa napsal: Hospoda již ve čtvrtek, prosím o přihlášení nejpozději do úterního odpoledne.
V úterý večer tam zavoláme a objednáme.
Minule bylo o 10 víc v hospodě než přihlášenejch, tak se zkuste polepšit Nejsem si jistý, že se zkusí zastavit v Profiplants, spíš v hospodě...
super, díky, já dorazím asi až někdy mezi 7-8.
Přidat reakci
1 ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355279x