Setkání akvaristů - Praha
Dobrá dáme špeka...chleba předpokládám není třeba
Bez speku do hospody ani nelez ci jak se to rika ...
19týho se plácám v Praze po vyšetřeních takže když mě nezničej tak se na pár piv vobjetuju
Možná vemu i špek
PaDa má vždycky rezervu židlí...
0 13.04.2018 12:06 Quasimodo – Rád bych přišel, ale...
Jak moc je důležité se hlásit předem? Celkem rád bych se stavil, ale je stěží 20% šance, že se tam opravdu dostanu.
Kdyžtak můžu přinést nějaký rychle se množící plevel typu růžkatec, douška, pistia nebo něco, o čem si myslím že je heteranthera zosterifolia, ale ví bůh... vše s bonusem řas, šneků ve všech velikostech a vývojových stádiích a samozřejmě okřehku.
Me tak napadlo, ze byly ty Velikonoce, a ta valisnerka je takova dlouha - to by byla sranda, kdyby prisli s pomlazkou, a na to bych jim tu valisnerku navazala... byla by to dobra bizarnost
bleherak nemam, ale prinesu E. argentinensis, vyska asi 20cm, jestli chces.
Jinak V. gigantea mam tentokrat tolik, ze se urcite dostane na vsechny
Vpravo nahoře klikni na ikonu možností a povol Abdblock,následně si v něm uprav nastavení.
-používám Operu ,ta to má v nastavení na stránce ,modrý křížek ve štítu ,ukazuje se jen počet blokovaných reklam ,jen na úvodní stránce Seznamu jich blokuje dnes 13
-myslel jsi tohle
Donesu ho, nějak se o něj podělíte, ještě si asi vezme Blanka
-ten anubáč by se hodil ,zařasení je spíše pro mne pozitivum ,tak pokud je volný
Super, dik
0 12.04.2018 21:14 dudak [1894] stejně jako PaDovi se mi dostal do ruky trsík anubiasu, kdyby měl někdo zájem, ale je dost zařasený. Pro Bellu beru Barclayu, budu mít pár menších rostlin, kdyby chtěl ještě někdo.
Sháním Sagitarii nebo nějakou menší Valisnérii a možná si vezmu i nějakou tu Blyxu
No jo ale umět to najít
Poklona dík největší
Dobrý, už to nemusim hledat
To bylo v republice, jak jsi remcal, že už ti naskakujou reklamy na levnou kremaci...
Nedávno tady někdo dával odkaz na odreklamování..buď tady nebo na republikovým srazu. Už ho nemůžu najít. Poradíte mi někdo?
Děkuju. Ok, tak do hrsti, to bych tam mohla zvládnout nacpat. A kdyby nikdo nechtěl ten bolbitis, tak ho ubytuju, ten malinkej, co jsme objevily v jáváku, který jsem od tebe dostala se pěkně drží a rozrůstá se (na rozdíl od toho mechu, ten je na zotavenou na okně)
Mas ji mit. Malounko je pod moji rozlissovaci schopnost
Dostanes primerene
Dekuju
Ahoj, já bych s dovolením tu blyxu opět uvítala...ale malounko, tak tři rostlinky max.
Nabídnout můžu Ech. "Janii" od Anguse a Difformisku od Magica
dodatečně vše nej k svátku
Je tvůj
Ten takovej delší, nahoře, by se mi hodil
Dám ti kousnout
Já bych si vzal... Tu Tatranku...
0 12.04.2018 11:10 Bella [1047] - Rostliny Do plena:
Kdyby mel nekdo volnou barclayu, ktery se nutne potrebuje zbavit, tak bych to s ni rada opet zkusila. Zatim jsem si bohuzel pokazde zahubila
A par kousku Alternanthery reineckii 'Splendida'
OK. Neco ti nalovim (a zabalim do blyxy
)
Dekuju za optani, nic
On chtěl Venda asi napsat jiné slovo, začínající stejně, ale pak se zalekl silného výrazu a napsal "pr...aha"
invalida napsal: Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca púo 11 hodině?
By mě zajímalo, jak je velká obec, kde bydlíš, když Prahu píšeš s malým "p".
Prosím O.T.
Já taky nejsemm nadšenej když si jedu pro chobot.
No já nevím, kolik jich můžeš postrádat a rychle nalovit? Stačí tak 5 - 6
Díky
. Co bych tak mohla přinést já tobě? Nenapadá tě něco?
Teeeda, tak s tou blyxou jsi me tezce sklamala
Echac mas mit.
Kolik asi tak priblizne tech krevetek chces?
invalida napsal: Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca púo 11 hodině?
Vendo neprovokuj
, víš, že všichni makáme
Echáč (červenej) bych zkusila, plánuju nový akvo, tak ho budu dost možná potřebovat.
Blyxu tentokrát nee, ale posledně jsi mi s ní přinesla asi 4 nádherný , sytě červený krevetky, takže kdyby ti zas nějaký vlezly pod ruku ...
. Ale to jen tak kdyby náhodou...
Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca po 11 hodině?
Hospoda je již za týden, pište se do kalendáře
Já si je klidně vezmu, jsou krásné. Chceš za ně něco?
Přidat reakci
1 ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355279x