Setkání akvaristů - Praha
Václave chci .. a chci hodně . Sháním do nádrže na zahradu.
No tak moc ho pustit nemuzu. Mame rakosovy stropy tak by pak znej meli radost sousedi a ne ja
Hmm rad si vezmu. Viko je z plastu takze az potahne nahoru nebudu mit strepy v akvariu
A co je Adéla zač?
EDIT
Už jsem to našel v Květech
To neřeš. Václavovi jednou spadl do akvárka kaktus a než ho stihnul vyndat, tak zakořenil a narostly mu submersní ostny...
Klasický přírodní echináček ty lezou skoro všichni ven a to je ten můj ještě malý co třeba u Rataje.
To je vodni kdyz to vidim jak to leze z akvarka?
Určitě klidně i dva.
Poroste mi to v "8" ?
invalida napsal: Pepan? Pepan? To je ten co jezdí na hromadách hlušiny na Bramborasaurovi? ctibum napsal: Vzhledem k Pepanově věku bych mu to schovívavě uznal. Uvědom si, že jako děcko ještě platil za rohlík tolarem...
Přesně.
Jsem nevěděl že mě znáš osobně.
Dekuji. Okruzaci jsou perfektní. Přinesu si nadobu ;) piskorek mam dost v jinem AQ a asi budu brzo rozdavat nejak se tem potvoram dari i kdyz nechavam AQ hladovet
Nějací okružáci můžou být, žádní krasavci ani obři to nejsou, ale makat umí, jestli je chceš na práci... Piskořky mám taky.
Vzhledem k Pepanově věku bych mu to schovívavě uznal. Uvědom si, že jako děcko ještě platil za rohlík tolarem...
Tak jeste jednou presneji a v sirsim kontextu, pro osvezeni mysli pametniku:
"Prosím o slevu," žádal profesor. "Nedělejte nám ze ZOO holubník, pane mistr," obořil se vrátný, "horničtí učni jsou hlášení až na čtvrtek!" Učitel zrudl: "Jsem doktor Zelí a toto je jedenáctiletka z Pyšel. A chci slevu!" "Já tvrdím, že z vás padá mour a umažete nám zvěř," trval na svém vrátný, "proto zaplatíte plnou cenu". Profesor odvedl vrátného stranou. "Nechci slevu zadarmo," pravil vychytrale a položil na stůl stokorunu. "
Jsem si temer jist, ze v te povidce je "Nechci slevu zadarmo, rekl Zeli a polozil na stul stokorunu". Ostatne, v te dobe myslim dvoustovky nebyly ...
Když dávku rozložím mezi devět lidí, neožereme se ani jeden...
Na Š+G(K) mě nenachytáš
ctibum napsal: Myslím, že v mý nablblý hlavě nebude problém najít těch lidí i víc... A klidně za ně budu konzumovat i platit...
Kvůli jednomu pivu? Hodně mi to připomíná větu z jedné povídky:" Nechci slevu zadarmo," pravil vychytrale a položil na stůl dvě stě korun.
Hádej, z čeho to je?
Myslím, že v mý nablblý hlavě nebude problém najít těch lidí i víc...
A klidně za ně budu konzumovat i platit...
ctibum napsal: Jdu se přihlásit ještě 8x!
A to budeš i konzumovat za devět lidí? Jo a prý se v takových případech za devět lidí platí útrata.
Jdu se přihlásit ještě 8x!
Opatrně Tě zklamu, má tenký listy, ale tučný kmen plný jedovaté pryskyřice.Hold na Madagaskaru je to boj. (ale krásnej)
Doporučuji nepoužívat na tchýně, jed je bohužel zjistitelný
Není to tak divoké. Je to sakulent, nebo šukale..., nebo sakrale... prostě je to tučnolistá kytka.
Omezím zálivku a kytka chcípne. Jak nemám pravidelně zalévácí den, tak si musí kytky říct. A téhle moc listy nevadnou... Ta rovnou umírá.
Když omezíš zálivku, nebude kvést a tím pádem ani prskat semeno.
Jistota je jistota.
Dokud je to na balkónu, jsem klidná. Ale ba zimu, až to bude muset do bytu...
Asi dám dárek švagrové
tenhle je naštěstí u mamky, snažila se mi nějaké 'mladé' podstrčit, ale nemám místo...takže já spím klidně
Nechce někdo cca 15 cm vysoky bleherak ? Tuším že minule ho tu někdo sháněl
Hej, toho trifida mám na balkoně. Zatím jen mladé. Dostala jsem to s tím, že to ani já nezabiju. A teď se dozvídám, že ono to možná zabije mě
dneska budou noční můry
A já jsem zrovna minulý týden přemýšlela, jak se tahle mrška jmenuje
Proto střílí semínka po bytě...! Večer zavřu křídlovky, nestojím o noc Trifidů
V Aladarově případě válka s Axolotly
Ale tohle bude spíš den Trifidů...
aladar napsal: Diky stále větší Euphorbii mám v kuchyni každé ráno madagaskarské strašidlo. Semínek a sazenic přes dvěstě. Démoni se šíří
Bacha na to. Válka s mloky může mít i botanickou verzi.
Asi to nebude přímo do vody...
No jenom když vyreju co se cpe kam nemá, bude toho dost pro všechny.
Jen až budou lidi
Řádí nám tu falešnej chameleónek...
No jo, zmizel...
Nadělám další...
Přežil ti ten chameléonek? Sousedka ho taky dala do vody a zjara neobrazil...
Přidat reakci
1 ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355279x