Kořen
ti jí pošlu, třeba jí to u tebe přejde
Nevim,ja je rozdelil a po par tydnech se prestali objevovat nove vajicka.Treba mas nejakou specialni Neritinu,who knows
!!
pár týdnů? mám jí asi půl roku a padá toho z ní čím dál víc
neritiny jsou oddelene ale z vajec se ti max udelaji "larvy" a ty pak zahynou protoze nemas morskou vodu(nejspis) a tylomelanie jsou zivorode, ale udajne se nemnozi v zajeti
Jo tak promin, vydis to mam je v akva a ani to nevím
0 27.08.2010 08:09 klimo123
A nebude to náhodou plíseň?
nie normalne mi stho sem tam vysia riasy
klimo123 napsal: mne stoho žačali vyrastat riasi na niektorych miestach
A nebude to náhodou plíseň?
Já bych řekl že je jedno kolik jich máš v akva nebo ne?? Nejsou to hermafroditi??
Nezere je nic,zmizi sami po nekolika mesicich,nic s tim nejde delat,leda mit jen jednu Neritinu v akva.(nebo jen same samce ci samice,jestli to nekdo rozezna
),nebo to seskrabavat donekonecna......
Zdravím, když už je tady načaté toto téma, nevíte jestli se dá těch vajíček zbavit nějakým přirozeným způsobem?? Nic je asi nežere že?
0 26.08.2010 08:28 klimo123 dakujem za radu
Kapsule s vajíčky neritin.
0 25.08.2010 19:30 klimo123 – biele vyrastky na korenoch
hlavne na korenoch a na lavovom kameni mam take biele vyrastky akoby vajička a nijak neju zotriet dole od čoho to može byt
na druhé straně republiky
Starší reakce
0 18.08.2010 08:26 JuraS – Re: TomasOxx
libovolnej market s zahradnictvím, pytel s rašelinou..a ejhle ...kontakt na výrobce !!!!
to by bylo zajimave, ale vubec netusim, kde a jak takovou firmu hledat
dobrá debata to ma nenapadlo s tým rašeliniskom ja som kupoval drahe v obchode musim najsť neaké rašelinisko ešte jeden by sa mi zišiel ´dik
3 17.08.2010 10:02 JuraS – Re: dajos
když přímo z přírody pak zajet do firmy co těží rašelinu a než to rozemelou do pytlů pro zahradnictví si vytáhnout nějaká pěkný pařízek případně větve..něco z hloubky, ne povrchové..mohlo to tam pak ležet tisíce let...tohle jen opláchnout a šup s tím do akva..nic přirozenějšího pro terčovce bych si ani přát nemohl...
Starší reakce
Zkusit to můžeš. Nevím v jakém je stavu, ale dopředu bych ho alespoň na 14 dní máčel jestli nezačne plesnivět.
0 13.08.2010 11:58 Radeq – Re: Haimdol
jo tak dík a do akvárka ho dát mužu?
Jestli jsou barvy reálný tak bych se přiklonil spíše k dubu.
0 13.08.2010 11:52 Radeq – Re: Haimdol
Ten kořen sem našel v dubovým lese ale zdá se mi že je z nějakýho jehličnanu
Ten kořen jsi někde našel nebo je z obchodu?
0 13.08.2010 11:32 Radeq – kořen
prosím nevíte z čeho je tenhle kořen a jestli se hodí do akvárka?
taketo vlakno treba zotret
ver tomu ze ancikom travi "fest" aj bez korena
Namocit na tyzden... podla toho jaky... niektore budu plavat aj rok, a niektore zas padnu ku dnu jak kamen, ale zas donekonecna farbi vodu,
viz dalsich 20 ci 30 tem a 500+ prispevkov.
Staci pouzit vyhladavanie a zadat slova "oren","ořen","oreň"... je o tom popisane mraky, odporucam ci to vsetko precitat, vsetko tam je spomenute tak 5x je to des, ked si otvorim forum a vidim 3 temy zo slovom k(K) o r(ř) e n(ň)
A potom sa kazdy divi, ze vlakno je zamknute
To ani nemusíte. Jednotný názor stejně nebude. Jeden řekne že se použít nedá, já řeknu, že určitě dá. Další by ho vyvařil, jiný ho skoro ani neopláchne.
Je to vaše akvárium. Jestli tam chcete dát třeba tu větev z beru, či jiné, je to vaše volba. Za určitých podmínek se dá použít všechno.
0 11.08.2010 18:47 Juck – Re: Johan
Jo,mám akvárium 70 cm vysoké,tak by jsem si sehnal javksý měch apod. a nechal by jsem ho zarůst...Dneska zajdu ještě k mini potůčku a uvidím jestli něco donesu,kdyžtak hodím foto a informace..dík..
Když se ti líbí, tak si ho do akva dej...
Pokud nebudeš chovat velké krunýřovce tak si vystačíš tabletama pro ancistrusy s obsahem dřevin. Na trhu je jich několik, sám je používám v malém rostlinném pro LDA 16 (prakticky to samé co Ancistrus sp.) a rostou jako z vody. Občas jim tam hoď malý kousek filé a uvidíš jak budou spokojený
0 11.08.2010 17:41 Raider – Re: začátečník
Kořen neznečištuje vodu když ho necháš tak týden vymořit v kýblu...taky nesmíš dát kde jaký kořen!!! musíš si koupit v akvaristice určený do akvárií!!!
...A ancitrus mít kořen musí!!!
0 11.08.2010 17:38 začátečník – kořen
Zravím, chci si pořídit krunýřovce obyčejného...dočetl jsem se, že potřebuje kořen na trávení.. chtěl bych se zeptat, jesli ho můžu mít i bez kořene, protože kořen hnije a jak jsem se zde dočetl znečišťuje vodu. Děkuji.
0 11.08.2010 16:52 jandy přesně tak, potřebuješ kořen a ne větev, projdi se v lese kolem potoka a určitě něco najdeš
to drevo stojí stejnak za prd...a vypadá už že trošku trouchniví...najdi nejaký hezký kořínek radši...než větev...
0 11.08.2010 16:39 Juck – Re: kortezhugo
najdu to někdy nařezat,přinesu domu...a pak uvidime..a co toto?
no mozno je dobre...s tej fotky vidno fakt ho..o
Přidat reakci
1 ...... [32] ...... 60
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 55729x