Setkání akvaristů - České Budějovice
Zdar po hodne dlouhe dobe...akvarka jsem pred rokem (nebo uz jsou to dva?) vsechny zrusil a rozdal (po mozna nonstop 30 letech), ale uplne mi to teda nevydrzelo...a presel jsem na tropicka terarka/paludaria s krabama pripadne jen rostlinna nebo maximalne k tomu nejaky ten hmyz.
Nemel by nekdo v akvarku okrehek (je to spis nestesti ho tam mit)...ja bych potreboval do tunky v paludariu neco na odsavani prebytecnych zivin. Pripadne kousek egerie?
Starší reakce
Starší reakce
Přidal bych se hned, ale ta dáááálka...
I ve 3 to bylo fajn, takže díky sivon a wayn-e. A příště tedy 27.11. v 16:30 tamtéž. Snad se někdo přidá...
Starší reakce
Koukám, že to tu žije
, ale akvaristi tu určitě jsou...
Je to narychlo, ale kdybyste měli čas a chuť, v pondělí 25.9. od 16:30 v Hotelu U Budvaru neformální pokec
, zatím jsme domluvení 3 nebo 4, ale budeme rádi za další tváře, staré i nové. Případné přebytky kytek s sebou, rybky apod. spíš po dohodě.
Starší reakce
U Kaufu na Dlouhé louce na počkání
Zdravím kolegové, kde nechávate plnit lahve? Diky Honza
Starší reakce
Jsme skromní, ale je nás tu dost
Vždyť rybníkářství je taky taková akvariristika
Skoro 7 let jsem se tu objevil jen sporadicky, bez akvárka mě to sem ani nějak netáhlo. Tak teď zjišťuji co a jak. Celkově mi jižní Čechy přijdou na akvaristiku nějaké slabé ...
No jasně, lehce čerstvý, ale jsem. A ještě zcela jistě funguje ZDRI
Starší reakce
Nechcete nekdo nejake kanciky perletove? Vytreli se mi a mam jich asi miliardu...stari cca 3 mesice.
Starší reakce
Hned k odběru - kryptokoryny, bucky, hnědovka Trident, pupečník...
Starší reakce
Zdravim...sice nemam ted cas chodit po hospodach, ale akvarka porad mam....
Ted mi jedno prebyva prazdne a chtel bych zkusit tanganiku...proto se ptam zda nevite o nekom kdo by mel na prodej nekolik pestřencu proužkovanych (Neolamprologus multifasciatus)?
Sice jsem zatim akvaristiky moc neprochazel, ale to bych bral spis az jako posledni moznost. I tak za tip kde v akvaristice ho mivaji budu rad.
Starší reakce
Nikdo další?
V pondělí 18.6. mohu až od 19 hod (manželka má v nemocnici 12-ku).
Ve čtvrtek 21.6. mohu od 16:30.
Pondělí 18.6., případně čtvrtek 21.6. ?
Starší reakce
Zkuste nahodit nějaký termín a já uvidím, jsem od poloviny května v zácviku v nové práci, mazec, příští týden zkouška v Praze...
Ale taky bych vás ráda viděla...
Starší reakce
0 25.05.2018 09:03 ZDRI [1415] Jsem pro!
Tedy, jestli se k Vám jako nováček mohu připojit
Starší reakce
Zdar budejcaci...nemate nekdo prebytky nejakych mene narocnych rostlin?
Jinak kdybyste nekdo potreboval krmne svaby (dubie) tak je mozno.
Starší reakce
Nabízím 6 bucephalander fino mimosa, nejraději bych je vyměnila za nějaké jiné fešandy ☺ nebo zajímavý mech, ale neni to podmínka. Jen osobní odběr.
Starší reakce
Také to vidím cca na 18:30.
Počítám tedy s vámi děvčata
Mají tam klimošku, tak to nebude tak hrozný. Dorazím tam po 18.
A kam jinam navrhuješ?
Jinak, já bych také mohla.
Je to narychlo, ale asi bych mohla. Nebude nám ale u Koně horko?
Ahoj, podaří se nám sejít ještě před prázdninami? Jak jste na tom v pondělí 26.6.?
Starší reakce
Ahoj,nejak se mi ztratil prispevek...tak znova.
To by me fakt vytrhlo trn z paty...napis mi kdyztak do SZ co by za ne chtel - pokud bude nejaka normalni cena a bude jich mit dost tak si jich klidne vezmu 500. Dik moc.
na holatka je jeste mala...i ty dospely svaby jsou tak na hrane, ze ji projdou krkem
holt pockam na tu burzu snad tam budou jako minule
-cvrček = klasika
-co třeba holata myší
nevim co myslis klasikou...mame ted mladou agamu vousatou a zere to jak prokoply...davat ji cvrcky nema smysl to bych delal jen na cvrcky...denne sezere ctyri dospely svaby a zajida to salatem a rekl bych, ze tech svabu by klidne sezrala i vic
navic jsem vcera zkousel zda by svaby nebrala i vodni zelva a evidentne ji dost chutnaji takze budu muset opravdu zacit ty svaby preferovat
-tak jedině tohle na překlenutí do burzy
-
www.acheta.cz/…
- to, nejde zakrmit klasikou, co to chováš?
ahoj, ja o tom vim, uz jsem tomu venoval dost casu a prave jsem uz obeslal pomerne dost firem a lidi a bohuzel zatim bez uspechu ... i lidi co inzeruji celorocni nabidku nemaji. A treba ti co maji tak zase nechteji posilat. Proto se ptam i zda zda nekdo nema nejakeho znameho tady v okoli.
krmit zatim mam co, ale saham uz na samice, ktere by ted bohuzel meli klast
zdravim vas po nejakem case....akvarko aspon jedno stale mam...nicmene jsme si doma pridali jeste dalsiho plaza (krome zelv) a tak se chci zeptat zda nemate nekdo tip na nekoho kdo ma doma na krmeni chov svabu argentinskych... Potreboval bych jeste jednu az dve kolonie. O burze 9.4. vim.
Psal jsem uz snad vsude kam se dalo - nikdo ted bohuzel prebytky nema.
Starší reakce
Budu tam kolem 18
Starší reakce
Budu se na vás moc těšit.
Za mne O.K.
Dlouho nic nebylo, jak jste na tom příští pondělí 13.?
Starší reakce
0 15.02.2017 23:17 Pepek – Rostliny
Zdravím,
vzhledem k tomu že jsem taktéž z ČB bych se Vás chtěl zeptat a poprosit zda nemáte náhodou někdo nějaké přebytky rostlinek. Jedná se mi hlavně o kobercovky a mechy. Chci pro děti po několika letech obnovit 60l akvárko. Samozřejmě nepočítám že to bude úplně zdarma
Předem děkuji za info...
Starší reakce
Má někdo z místních zájem o hnědovku?
Starší reakce
Bezva, takže v pondělí od 18 hodin u Černého koníčka. Zamluví někdo stůl?
16. by mi také vyhovovalo.
V pondělí mám po práci němčinu, ale jen do 18:00, tak bych i mohla dorazit.
Přidat reakci
[1] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x