Setkání akvaristů - České Budějovice
Svítím
nehořím
zatím
Děkuji
Když jsem tam byl já tak na otvírací době je napsáno pondělí - pátek od 10 - 14 hod. Víkendy jsou proškrtnuté
a to tu pracovní dobu ještě moc nedodržují
jsme pro ně malí odběratélé
tak jsem vysondoval ,že exkurze do rybárny v Roudném je možná pouze v dopoledních hodinách
a to se mi toho 6.7. jak jsme se původně domlouvaly vůbec nehodí a ani nevím jak na tom býváte vy v dopoledních hodinách s časem o víkendech, já můžu dopoledne jen dvě neděle v měsíci a to jen když nebudu balit ryby
tyyy jo, tak to je super! hlavne, aby se povedlo a neco prezilo
gaume napsala: Ti zas neco dam
no zatim vydrz - uz jsem rozjel vystavbu na dalsi akva - tak pripadne pak
jinak to zive krmeni je fakt bomba - o vikendu se mi hromadne trelo asi 15 danii - vsude po akvarku "kaviar" a voda cakala az na zed - delali tam silenej curbes
BAKrv napsal: Jak mám zapojit EP, když tam nemám nulák, mám pouze přívod a potřebuju zapojit 2 EP. Mám to rozdělit pomocí čokolády???
jak nemas nulak? zrejme tam nemas ochranny vodic - fazi a nulovy vodic tam mit proste musis
tyhle dva pripojis na krajni svorky (prostredni nechas) - na dva predradniky to rozdel cokoladou - mam to uplne stejne
Tak já už mám nasáčkováno pro Baka a Haimdola, na půl šestou ale musím ještě na 2 hodiny ke klientce, takže dorazím až okolo 8.
Jasan, v pět
dorazim az tak kolem 18h, ale prijdu urcite
prinesu Ti taky neco, ale fakt nic moc, rada se zbavim valisnerie gigantei, snad se Ti tam vejde
Jestli tě štvou rostliny v nádrži tak klidně. Jinak bych to neriskoval
.
jééé puč mi je
Klidně i řasu. Oni to moji rowdies sežerou.
jedny kytky zabalené druhé otrhám zítra v práci. co tu řasu chceš
mám takovou pěknou dlouhou a rychle roste
O.K.
Když tak to můžete poslat na mou adresu, já to Hance předám. Díky
Taky mi dejte do vzkazů adresu, kam to poslat - už jdu balit.
...bral bych Didiplis i Alternatheru...
Dejte mi do vzkazů adresu, kam to poslat.
Ti zas neco dam
a to ja bych ho kam dat mela
Jestli by je Sid vyhodil, tak se hlasim
Aspon Ti misto toho muzu dat zas nejaky rostlinky ja, takovahle kyticka by mi aspon zabrala poradny kus mista, coz potrebuju.
jen tak mimo...
uz cca 14 dnu krmim tak obden zivym krmenim - jak ve velkem akvariu tak v tom chovnem akvarku pro pavi oka (asi 15 pavich ocek - samice a dva samci) - byla u nich ta smeska krevetek od Hanky - uz je to tak 2-3 mesice co tam spokojene fungovali dohromady
uz minuly tyden se mi zdalo, ze tech krevetek tam neni tolik co bylo a ze jsou krevety nacpane za filtrem - dneska jsem pavi oka rano nacapal jak uplne silene (pirani hadr) likviduji krevetu - takze se mi to nezdalo ze jich je min
v obou akvariich se zmenilo chovani ryb po tom co jsem zacal krmit zive - jsou na zradlo silene agresivni a startuji skoro po vsem co se hne - i mala pavi ocka pokud neprelovim velmi rychle tak je po nich
zrejme v nich zive zradlo probudilo skryte pudy
Díky bral bych Didiplis i Alternatheru. Echinodory bych neměl v téhle velikosti kam dát
. Zatím kam dát abych to upřesnil
.
Koukám, že bude skoro každej jak ježíšek. Škoda že nemůžu. Třeba bych dostal alespoň nějaký rady do života akvaristy...
Tak holt příště se budu snažit a bude mě snad více vyhovovat termín.
Náhodou nemáte někdo nazbyt KNO3? 10 g by mi stačilo, jsem to nějak neodhadla, když jsem si loni hnojivo kupovala...
Haimdol: Vezmu ti tu Rotalu a M.p. "Windelov", asi i nějakou Hottonii inflatu, co mi přišla od "Kuby".
hmm skoda, ze jsi nerekl driv, minuly tyden jsem vetsinu kytek udal (z 50l boxu na balkone) a zbytek co tam je jsem slibil ze privezu v nedeli do kulturaku v T.Svinech. Valisnerie jsou uz take pryc.
Na váš sraz sice nepřijedu, ale poslat bych mohl - hodily by se vám 3 ks Ech. americanus, 60-70cm velké?
(Případně Didiplis diandra nebo Alternanthera splendida?
)
Jen aby, přinejhorším to jistí Hladový vokno a slepý rameno.
Čeeče, nech na hlavě. Vypadá ta honosně, ale ceny lidový.
mozna si vem bankomat rovnou s sebou
a sakra, ze jsem se vubec ptala
tak az budu bohata, jo?
Bezva. Taky bych ti něco přinesla, že by trochu rostlinné stravy pro parmičky? (M. pteropus "Windelov" a Rotala rotundifolia)
No, jinak jsem šla včera okolo místa setkání, jestli ceny odpovídají tomu, jak to z venku vypadá, asi to vezmu cestou tam ještě přes bankomat.
Nebo nám Milda zařídil nějakou slevičku?
Já dělám rád ježicha
. Jinak potřebuju nový auto
.
do haje, pujdes jak vanocni stromecek
nepotrebujes taky neco, at si nepripadam tak debilne, ze Ti nic nedam?
Děkuji moc za nabídku. Psal jsem SZ ať to tu nepatláme moc zbytečně.
jestli chces, mam jeden vnitrni filtr, TetraTec 400, muzu Ti ho pujcit, nez si koupis svuj, porad lepsi kupovat pres net
Prosím prosím kam do akvaristiky v ČB? Včera mě umřel vzduchovací motorek a potřebuji dneska novej. Na netu co jsem koukal by se mě zamlouval asi tuten:
www.akva-tera.myeshop.cz/… Nevíte zda někde v ČB mají? Či koupit nějakej jinej? Potřebuji přez to tahat (minimálně ze začátku nějakou dobu) tuten
rybicky.net/nadrz/10101/0.jpg filtr v mém akva (cca 150 l) Díky za každou radu.
no jasne, osobne
ona je tohle vetsi oslava, 60., tam musim
hele kdyz si u vas zalozim ucet tak mi budes take chodit prat k narozeninam?
zacinam o tom uvazovat
tak pujdes priste
Měnit to nebudu. Když jsem argumentoval naší docházkou, bylo mi řečeno, že jsou na to zvyklí. Že si tam zákazníci objednají stůl pro dvacet a přijdou jenom tří. Takže alespoň zapadneme.
Přidat reakci
1 ...... [67] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x