Setkání akvaristů - České Budějovice
a poradis mi, jak si tam mam dat do rana vlasy ?
Termín vyhovuje, při změně lokálu, prosím, berte ohled na nás nekuřáky - nehodlám týden větrat bundu, jako minule
Za mě sraz i termín fajn. Změně lokálu se nebráním, jen nesmí být zahuleno.
0 20.01.2013 20:43 gelin Zdravim vsechny,nechtel by nekdo za odvoz ancistrus L-144 2ks a ancistrus LDA 16 long fin 3ks,nakoupil jsem jiny sumce a tyhle mi prekazi a do popelnice je mi je lito hodit
.
Ahojte, mě 5.2. docela vyhovuje, ale mohlo by to být klidně i o týden později. Ale přizpůsobím se. Počkáme, až se k tomu 5.2. vyjádří více lidí a jestli to bude ok, dám to do akcí a rozešlu pozvánky po jižních Čechách
Taky by možná nebyla marná rezervace v salonku Citra.
Jiný podnike než Citro jsme už několikrát hledali, ale nakonec je to asi nejlepší kompromis, mě vyhovuje blízkost nádraží....Už jsme také seděli např. v přeplněné a přehlučené pivnici, kde jsme si museli navzájem odezírat
Ale nějaké velké akvárko by tam mít mohli, ne?
Ja do toho Dzbanu chodim rad i mimo srazy, rybky pekny,pivo dobry,obsluha v pohode, ale tech 10 minut busem do mesta klidne dojedu. Ja jen ze se nekdo ptal na nejakej jinej navrh, tak sem dal navrh, kterej se neujal, no
Že tobě se nechce na městskou
. Zase kvůli dojíždějícím to není fér, aby se museli ještě někam plácat.
Jj myslim to, zazracny to neni, ale chodim tam rad a maj tam aspon akvarka
jinak je mi to samozrejme uplne fuk, kde se sejdeme, klidne dojedu do CITRA, nic proti tomu nemam, krom toho budvaru, ale o to zase tak nejde
Jestli myslíš tohle
www.sportbar-dzban.cz tak mi to moc zázračný nepřijde
navíc mě se v Citru líbí a myslím si, že spousta lidí si bude chtít dát něco k jídlu
Me napada akorat ten Dzban, je tam dobry spojeni, maj tam rybicky, dobry pivo.. akorat tam vareji akorat pizzu takovou obyc... ale radsi tlamovce nez pizzu
Squit tam byl taky mrknout, zbytek to asi nezna, mozna Sivon..
Mě je to celkem jedno, můžeš zkusit navrhnout jinej podnik.
To bych mel mit ranni, takze by to eventuelne slo. Trvate na CITRO nebo to zkusime nekde jinde ?
Pokud by jim v moji nadrzi nic nevadilo, tak bych si je rad vzal (odkoupil), ty purpurovy rybky
0 14.01.2013 21:49 alfik1 – daruji
neměl by někdo zájem o 3kusy -Piraňa stříbřitá asi 12cm, 1 kus ancistrus 12cm samec, 1 kus Pancéřníček kropenatý 12cm možno i jednotlivě krom piraní ty pohromadě.Daruji za odvoz popřípadě kytky neodmítnu pokud je do víkendu nedám pryč budou bohužel muset pod kudlu,potřebuji prázdné akva
zdravim, na sraz bych byval prisel, ale udajne jsem si uhnal chronickou laryngitidu a tak ani alkohol natoz zakourene prostredi neni pry to prave tak holt nekdy priste.
Nicmene - budu rusit jedno akvarko (zbydou mi jeste tri) - nejak nestiham - nechcete nekdo sest parmicek purpurovych (pet dospelcu a jedna mensi samice z nejakeho nahodneho odchovu) a pak samce libajicicho cichavce (ano je to ten od Honzy - opecovaval jsem ho poctive).
Teoreticky mohu k tomu dat i to akvarko za nejaky veeelmi slusny peniz... ma 90l
kytky mi nebublaji, rasa roste jako blba, cychlidkam se moc nedari.... ale co. hlavne ze neonky budou hrat fotbalek
Tý jo, to jsou věci! Asi si to i pořídím! Takže určitě jeden kus se prodá!
ustavprochore napsala: Já můžu v sudý týden v ÚT a lichý v PO nebo ČT - NE.
A moc ráda bych zase jednou viděla třeba Richarda, Mildu, Honzu, Hanku, teda jestli jim nějaký termín bude vyhovovat.
Tak můžeš navrhnou termín v únoru.
Koukám, že jsem prošvihl srazík
. Tak snad příště, a to je kdy?
jo trochu narychlo to je:(...bych to věděl tak nejdu do prácenebyl sem tu dva dny
)...a moh sem vzít ty šneky a kytky :/...kdybyste ale někdo tedy chtěl..tak se ozvěte do vzkazu o okružáky ceratopteris a ceratophilum;)
Ale jo to vis ze pusti
ale ji akvaristika taky zajima, spoustu rybicek si vybirala sama, chtela by krevetky raka... je to nas spolecny konicek, i kdyz o 200ku se ted staram spis ja
Pustí tě taky někdy samotnýho?
Ja s pritelkyni taky dorazime snad po tej sestej
Tak já vezmu jednu větší.
Oprvadu jen,pokud se jí můžeš vzdát a přebývá ti
R
Trochu mechu určitě najdu, Pistii taky, ale mrňavou. Donesu obojí.
Bezva! Je tvůj!!!! Taky tady mám plonkovního modrého Ramirézáka od Mahyho, samice hned odešla. Tak nevím, jestli mu mám shánět nějakou kámošku nebo ho radši někomu darovat...
Před srazem už to domu nestihnu tak bych ti je někdy v týdnu zavezl domů. Zítra se nějak domluvíme.
Také přijdu.
Vzala bych si 3 samečky endlerek. Ten Red Scarlet by se mi líbil, ale pokud ho bude chtít někdo jiný, netrvám na něm.
Hanka říkala, že zaběhne jen na pár minut a přinese nějaké kytky. Bylo to na ní trochu narychlo
.
...a.Honza Haimdol taky chřipka...
Už jsme 4 ! Já bych tam měl být v 18.00, možná i o nějakou minutku dřív! Beru teda hnědovky a vše, co mě přerůstá (buď to u někoho skončí v akváriu, nebo na kompostu). Nechcete někdo samečka endlerky ´Red Scarlet´ (např. Hanka)????
Jo, psal RadekCX, že nemůže (nemoc a práce).
Dnes jsem mluvil s Dášou a říkala že taky přijde
Já teda taky jedu, tak doufám, že tam nebudeme 2....Prosím napiště, kdo ještě jdete!!! Pokud bude plno, domluvíme se po telefonu, přesuneme jinak (pro jistotu můžeme nechat vzkaz na baru). R
0 07.01.2013 13:51 mrázeček Nemáte někdo zkušenost kde v ČB koupit otíky? Otocinclus affinis. Akvacentrum Rybka,Winkler?
Nebo někde v okolí CB?
Kdyby jste někdo měl pistie nebo jávský mech, tak je beru!
Kolik nás tedy zítra bude???
Není zač, je to první liga, to bych se divil kdyby je neměl.
Přidat reakci
1 ...... [31] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x